By Emmy in voormalige ijssalon Mistral
25-05-2021
EMMY SAENGRA START IN AUGUSTUS MET KLEDING VOOR DE MODEBEWUSTE (JONGE) VROUW

By Emmy in voormalige ijssalon Mistral

In oktober 2019 sloot Chez Mistral aan de Bakkerssteeg haar ijssalon met Frans binnenterras. Daarna bleef het er lange tijd stil. Toch wordt er inmiddels achter de schermen weer volop gewerkt in het 140m² grote winkelpand op de hoek van de Grotestraat. Verantwoordelijk hiervoor is de van oorsprong Thaise Emmy Saengra, 33 jaar, moeder van ‘twee prachtige kinderen’ zoals ze het zelf zegt en momenteel woonachtig in Lonneker. “Ik wil er een geweldige winkel creëren, zowel in uitstraling als in merken en vooral afgestemd op de modieuze vrouw tussen de 20 en 40 jaar”, aldus de jonge onderneemster.

 

Vliegende start

In 1999 maakte Emmy de oversteek naar ons land. Na haar schoolopleiding werkte ze eerst enige tijd in de zorg, waarna ze jarenlang eigenaar was van een beautysalon. “Het ondernemerschap zit in onze familie, want zowel mijn vader en moeder als mijn ooms en tantes zijn allemaal ondernemers”, klinkt het bijna verontschuldigend. “Dus ook voor mij wordt het nu tijd.” Die ondernemingsdrang wil ze graag combineren met haar passie voor kleding en vandaaruit zocht ze al enige tijd naar een geschikte locatie om haar dromen te verwezenlijken. “Daarbij kwam ik al snel uit in Borne”, zo licht ze toe. “Borne kent een levendig centrum, ligt centraal in Twente en biedt dus veel economisch perspectief.” De lastige coronatijd ziet Emmy niet als een blokkade. “Integendeel, juist nu zie ik mogelijkheden om een vliegende start te kunnen maken.”

 

In de komende maanden zal de leegstaande winkel een complete metamorfose ondergaan. Veel wil ze er nog niet over prijsgeven, maar dat de Thaise invloeden zichtbaar zullen zijn, wordt wel duidelijk. “Uitstraling vind ik heel belangrijk, dus wil ik ook heel veel aandacht besteden aan een supermooie winkelinrichting die de basis moet gaan vormen voor een geweldige collectie kledingmerken.” Begin augustus hoopt Emmy Saengra zover te zijn dat ze haar ‘By Emmy’ kan openen. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
HS — 25 mei 2021
Super leuk maar ik hoop geen massa, Kassa
Maar een leuke zaak voor de vrouw Het is toch leuk om eindelijk eens in de eigen dorp te slagen En er komen steeds wat leuker zaken bij Ik ben er blij mee de zaken wat leeg staan graag vullen Zo blijft het leuk en gezellig winkelen in Borne
Imke — 25 mei 2021
Wat leuk! Heel veel succes

Grotestraat weer stukje fraaier

“Ik vind het gewoon leuk om de kern van Borne mooier te maken”, klinkt het nuchtere...
29-07-2021

Andy Kamp gaat in oliebollen

“Nee, o nee, ik stop absoluut niet met mijn winkel”, aldus Andy Kamp van Fashion by...
23-07-2021

‘Verwenwinkel’ Van Otten geopend

In niets leek het Rheineplein donderdagmorgen op de andere ochtenden van een doorsnee week. De...
22-07-2021

Zeut Chocola naar orchideeën winkel

Voor Michael en Linda Baas van Zeut Chocola smaakten de afgelopen wintermaanden heel sterk naar...
08-07-2021

Corona? ‘Snel vergeten en doorgaan!’

Het kan verkeren. Amper een half jaar geleden verkeerden de modezaken in zak en as toen de...
15-06-2021

Zuivelhoeve 2e en 3e van ons land

Maandagavond werd in De Flint in Amersfoort bekendgemaakt wie zich Nederlands Beste...
07-06-2021