Wenkbrauw-specialiste naar Grotestraat
MANON VAN ’T ROOD: ‘DIT IS EEN ONCE-IN-A-LIFETIME OPPORTUNITY’

Wenkbrauw-specialiste naar Grotestraat

Ruim zes jaar was Manon van ‘t Rood met haar salon gevestigd aan de Azelosestraat 8a, waar ze naam maakte met haar schoonheidsbehandelingen. “Een prima plek”, zegt ze, “maar het werd allemaal te klein, terwijl het aantal klanten steeds verder toenam. Sterker, ze komen inmiddels van heinde en ver, vooral voor mijn specialistische wenkbrauwbehandelingen. En dus werd het stilaan tijd om uit te zien naar een andere locatie.” Die betere plek vond ze kortgeleden aan de Grotestraat, in het nieuwgebouwde pand dat vorig jaar werd gerealiseerd en waar voorheen bloemenzaak La Fleur was gevestigd. Op 1 april hoopt Manon er haar deuren te openen.

 

Enkele duizenden volgers

Tegelijkertijd zal een nieuwe naam van haar bedrijf de gevel gaan sieren: ‘De La Rouge wenkbrauw salon’. Een naam die ze met gepaste trots uitspreekt, want alles wat met wenkbrauwen van doen heeft, is nu eenmaal haar dingetje. “Tuurlijk… tanden bleken en wimpers behoren ook tot mijn dagelijks werk, maar het behandelen van wenkbrauwen, zoals verven, henna en semi-permanente make-up, dat is het echt helemáál voor mij. En bovendien verkoop ik nog eens alle soorten wenkbrauw make-up. Via mijn instagramaccount @DeLaRouge.nl deel ik mijn behandelingen en heb ik inmiddels enkele duizenden volgers.”

 

De beste van ons land

Maar ook uit een andere hoek is inmiddels aandacht voor haar specialisatie. Zo deed een leverancier haar al het aanbod cursussen te gaan verzorgen in binnen- en buitenland (“maar ja, corona hè”) en verzorgt ze in eigen huis trainingen en opleidingen aan mensen die zich ook in het metier willen bekwamen. “Alles staat of valt met de liefde voor je vak. Ik ben een workaholic, zie dit werk niet als belasting, maar vooral als plezierig. Mijn persoonlijke band met mijn klanten, waarin een eerlijk advies centraal staat, doet de rest. Het is toch geweldig dat je op deze manier kunt uitgroeien tot een van de beste wenkbrauwspecialisten in Twente? En diep in mijn hart wil ik eigenlijk de beste van ons land worden”, zo klinkt het zelfverzekerd.

 

De 30-jarige van oorsprong Bornse en oud-volleybalspeelster bij Apollo 8 ziet de overstap naar haar nieuwe werkomgeving als een once-in-a-liftetime opportunity’, zoals ze het zelf noemt. “Ik ga van 16 naar 73 m², een volledige nieuwbouw op een prachtige zichtlocatie en goed bereikbaar. En nog steeds lekker in Borne, centraal in Twente dus. Over de uitstraling die haar nieuwe salon straks moet krijgen, hoeft ze niet lang na te denken. “Toch wel een beetje chique en modern, waarin de kleuren rood (uiteraard!), goud, wit en zwart de boventoon voeren. Ja, ik vind het heel spannend allemaal, maar heb er alle vertrouwen in dat er heel iets moois gaat ontstaan.” (BM)

 

foto's: © Rudy van 't Rood en ThePlaceToBibi

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024

Nieuw Eethuis Borne op plek van Levi

Vijf maanden geleden verliet restaurant grillroom Levi haar pand aan de Hofstraat 10 in Borne....
20-01-2024

Davy Roord van Dorset wint MasterChef ticket

Tijdens de Horecava vakbeurs, die deze week in de RAI in Amsterdam wordt gehouden, heeft...
11-01-2024

PLUS-folder voortaan wekelijks op BorneBoeit

ADVERTORIAL • Jarenlang vonden wekelijks bijna 11.000 folders van de PLUS-supermarkten Huls...
09-01-2024

Op de drempel van kerst

Nog even en dan is het Kerstmis. Van oudsher het feest van gezelligheid, lekker eten en...
24-12-2023

Sfeervol shoppen by Candlelight

Aan alles is te zien en te horen dat de kerst naderbij komt. De ’mooiste dagen’ van...
13-12-2023