Shoeby aan de Grotestraat: Here for you
PERSOONLIJK MODEADVIES IN NIEUWE BORNSE VESTIGING

Shoeby aan de Grotestraat: Here for you

ADVERTORIAL • Shoeby is here for you, waar je ook bent. Een van Shoeby’s 230 winkels is onlangs geopend in Borne. Deze winkel is gevestigd aan Grotestraat 179 in het gezellige centrum met een diversiteit aan winkels en terrasjes. Op vrijdagavond kun je hier terecht voor een koopavond, hier staan de personal stylisten en advisors Sandy, Sophie, Jasmijn, Jaqueline en Roos klaar voor persoonlijk modeadvies. Onder het genot van een kop koffie weten zij je te helpen met het vinden van de perfecte outfit. Ook in de zomer zijn er leuke activiteiten in Borne met inspirerende thema’s voor de winkeliers, onder andere namelijk de Melbuul’ndagen in het laatste weekend van augustus. Loop langs, laat je inspireren of neem contact op voor meer informatie.

 

Rooted in family

Shoeby is en blijft een waar familiebedrijf. De leiding is inmiddels overgenomen door zoon Mitch en dochter Jill. De centrale gedachte is altijd onveranderd gebleven: Shoeby staat voor personal styling, inspirerende stores en een eigen collectie van sophisticated street stylemet een popular twist. Een herkenbaar handschrift, hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Want mode en je mooi voelen, dat is voor iedereen.

 

Since 1981

Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland met een rijke historie. In 1981 openden John en Mieke van Deursen de deuren van de eerste Shoeby-store. Wat op zeventig vierkante meter begon in Den Bosch, is inmiddels uitgegroeid naar ruim 230 winkels en een succesvolle webshop.

 

Dare to be you

Iedereen is uniek, en elk mens mooi. Dat is waar ze bij Shoeby in geloven. Met fashion laten we zien wie we zijn. Het is onderdeel van onze identiteit. Hoe mooi is het, om je door persoonlijke stijl te kunnen uiten, onderscheiden en de beste versie van jezelf te laten zien? Voor wie daarbij een hulp nodig heeft, staan de personal stylisten bij Shoeby Borne klaar om je een handje te helpen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024