Shoeby aan de Grotestraat: Here for you
PERSOONLIJK MODEADVIES IN NIEUWE BORNSE VESTIGING

Shoeby aan de Grotestraat: Here for you

ADVERTORIAL • Shoeby is here for you, waar je ook bent. Een van Shoeby’s 230 winkels is onlangs geopend in Borne. Deze winkel is gevestigd aan Grotestraat 179 in het gezellige centrum met een diversiteit aan winkels en terrasjes. Op vrijdagavond kun je hier terecht voor een koopavond, hier staan de personal stylisten en advisors Sandy, Sophie, Jasmijn, Jaqueline en Roos klaar voor persoonlijk modeadvies. Onder het genot van een kop koffie weten zij je te helpen met het vinden van de perfecte outfit. Ook in de zomer zijn er leuke activiteiten in Borne met inspirerende thema’s voor de winkeliers, onder andere namelijk de Melbuul’ndagen in het laatste weekend van augustus. Loop langs, laat je inspireren of neem contact op voor meer informatie.

 

Rooted in family

Shoeby is en blijft een waar familiebedrijf. De leiding is inmiddels overgenomen door zoon Mitch en dochter Jill. De centrale gedachte is altijd onveranderd gebleven: Shoeby staat voor personal styling, inspirerende stores en een eigen collectie van sophisticated street stylemet een popular twist. Een herkenbaar handschrift, hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Want mode en je mooi voelen, dat is voor iedereen.

 

Since 1981

Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland met een rijke historie. In 1981 openden John en Mieke van Deursen de deuren van de eerste Shoeby-store. Wat op zeventig vierkante meter begon in Den Bosch, is inmiddels uitgegroeid naar ruim 230 winkels en een succesvolle webshop.

 

Dare to be you

Iedereen is uniek, en elk mens mooi. Dat is waar ze bij Shoeby in geloven. Met fashion laten we zien wie we zijn. Het is onderdeel van onze identiteit. Hoe mooi is het, om je door persoonlijke stijl te kunnen uiten, onderscheiden en de beste versie van jezelf te laten zien? Voor wie daarbij een hulp nodig heeft, staan de personal stylisten bij Shoeby Borne klaar om je een handje te helpen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

The Italian Barber: mancave vol beleving

Over precies een week, op dinsdag 16 augustus, opent Juliano Stefano zijn allereerste eigen...
09-08-2022

Nieuwe woonwinkel aan Industriestraat

Sinds dinsdagmorgen 10.00 uur is er op de bovenverdieping van een bedrijfspand aan de...
02-08-2022

‘Lekker Lokaal’ proeverij bij Plus supermarkt

ADVERTORIAL • Vandaag, vrijdag, konden klanten van PLUS Huls van den Nieuwboer aan de Oude...
08-07-2022

Nieuwe Krey’nnus wordt ‘aans dan aans’

Met een bloedend hart sloot Angela Boomkamp eind februari de opvallende deuren van haar...
17-06-2022

‘Special Sunday’ maakt verwachtingen waar

Voor heel velen was het zondagmiddag enkele uurtjes genieten in Borne. Een deel van het publiek...
12-06-2022

Zeut zomert met Manderveense aardbei

ADVERTORIAL • Onder het motto ‘Zomerkoninkjes met zomertijden’ voegt Zeut...
03-06-2022