Nieuwe woonwinkel aan Industriestraat
02-08-2022
RENSKE HEERTS VAN LIVING4 INTERIEUR & STYLING: ‘IK BEN VANDAAG HEEL BLIJ’

Nieuwe woonwinkel aan Industriestraat

Sinds dinsdagmorgen 10.00 uur is er op de bovenverdieping van een bedrijfspand aan de Industriestraat een nieuwe woonwinkel gevestigd. De ruim 250 m² is gevuld met diverse interieuropstellingen, waarin (hoek)banken, eethoeken, fauteuils en tal van accessoires (van bijzettafels tot vazen en van kussentjes tot wanddecoratie) elkaar in kleur, materialen en stijl afwisselen. Voor eigenaresse Renske Heerts betekent de opening de vervulling van een droom. “Ja, ik ben heel blij vandaag”, zegt ze stralend.

 

Gepokt en gemazeld

De Denekampse is gepokt en gemazeld in de interieurwereld. De afgelopen vijftien jaar heeft ze bij meerdere ‘broodheren’ haar veelzijdige ervaring opgedaan. “Maar nu werd het zo langzamerhand tijd om iets voor mezelf te beginnen”, vertelt ze. Daarbij ging ze niet over één nacht ijs, maar raadpleegde haar vrienden- en kennissenkring en kwam zo ook aan tafel bij de drie eigenaren van de Verbouwformule, het vroegere MB-interieurs aan de Industriestraat. Renske: “Er ontstond al heel snel een chemie tussen ons vieren, we bleken voor een belangrijk deel op dezelfde lijn te zitten, kunnen elkaar op het vlak van styling en inrichting naadloos aanvullen en… bovendien stelden ze me deze mooie ruimte aan de Industriestraat ter beschikking om mijn plannen verder uit te rollen.”
 

‘Het leukste is om met klanten mee te kunnen denken’

En die plannen heeft ze wel degelijk. “De showroom hier is een mooie entree voor de bijdrage die ik kan leveren om in gezamenlijkheid tot een nieuw interieur te komen. Kijk, natuurlijk verkoop ik hier graag een bank, maar eigenlijk gaat het verder. Vanaf nu wil ik een totaalconcept bieden aan particulieren die ‘iets met hun interieur’ willen doen. Of dat nu het verplaatsen of verwijderen van een binnenmuur is, een andere vloer, raambekleding, behang of nieuw meubilair. Het leukste is om met de klanten mee te kunnen denken, bij hen aan tafel te schuiven, ideeën aan te kunnen dragen en samen ergens te kunnen komen.”
 

Living4 interieur & styling is gevestigd aan de Industriestraat 15a in Borne en op dinsdag en van donderdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De woensdag reserveert Renske om bij klanten op bezoek te gaan; wel kan er dan op afspraak worden gewinkeld. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

The Italian Barber: mancave vol beleving

Over precies een week, op dinsdag 16 augustus, opent Juliano Stefano zijn allereerste eigen...
09-08-2022

‘Lekker Lokaal’ proeverij bij Plus supermarkt

ADVERTORIAL • Vandaag, vrijdag, konden klanten van PLUS Huls van den Nieuwboer aan de Oude...
08-07-2022

Nieuwe Krey’nnus wordt ‘aans dan aans’

Met een bloedend hart sloot Angela Boomkamp eind februari de opvallende deuren van haar...
17-06-2022

Shoeby aan de Grotestraat: Here for you

ADVERTORIAL • Shoeby is here for you, waar je ook bent. Een van Shoeby’s 230 winkels...
14-06-2022

‘Special Sunday’ maakt verwachtingen waar

Voor heel velen was het zondagmiddag enkele uurtjes genieten in Borne. Een deel van het publiek...
12-06-2022

Zeut zomert met Manderveense aardbei

ADVERTORIAL • Onder het motto ‘Zomerkoninkjes met zomertijden’ voegt Zeut...
03-06-2022