Anneloes Winkel partner bij De Prinsenhof
INTERIEURZAAK AAN DE MARKTSTRAAT ONTWIKKELT ZICH - OOK ORGANISATORISCH - VERDER DOOR

Anneloes Winkel partner bij De Prinsenhof

ADVERTORIAL • Al 22 jaar is De Prinsenhof interieur & advies gevestigd aan de Marktstraat in Borne. Geen ‘doorsnee meubelzaak’, maar een plek waarin de eigenaars Erik Hol en Geerhard Lashof met een tomeloos enthousiasme, een jarenlange ervaring én een eigen visie een uniek stempel wisten te drukken op hun almaar uitdijende business waarin verkoop, advies en styling hand in hand gaan met een complete projectbegeleiding in binnen- en buitenland. Sinds kort is Anneloes Winkel, negen jaar geleden als stagiaire binnengestapt, de derde partner van het bedrijf. “Een mooie ontwikkeling en heerlijk om ‘jong bloed’ aan je zijde te weten”, aldus een opgetogen Erik.

 

 

“Ik weet nog goed dat ik in augustus 2013 hier voor het eerst naar binnen stapte”, verhaalt Anneloes. “Ik volgde een vakopleiding in Zwolle en kende De Prinsenhof helemaal niet. Maar het klikte en mocht hier mijn stageperiode doen. Niet lang daarna stond ik ook op zaterdag in de winkel. Na een hbo-opleiding in Amsterdam kreeg ik direct een fulltime baan aangeboden, waarop ik natuurlijk ‘ja’ zei. De Prinsenhof is namelijk een heerlijk bedrijf, met acht medewerkers relatief klein en daardoor heel close in de onderlinge samenwerking. De sterk uiteenlopende opdrachten en werkzaamheden maken het feest hier compleet”, zegt ze vol trots.
 

Nét dat stapje verder

Erik Hol hoort de ‘getuigenis’ van Anneloes met zichtbaar plezier aan. “Ja, ik denk dat je gelijk hebt. We zijn continu in beweging, veranderen onze collectie voortdurend en zoeken telkens weer de uitdaging om nét dat stapje verder te komen. Niet voor niets krijgen we steeds vaker grote en soms zelfs prestigieuze projecten, maar we worden nog even blij van een nieuwe kussenlijn voor onze webshop en de verkoop van een windlicht hoor! En het zijn juist ons enthousiasme en onze gedrevenheid die ons onderscheidend maken en tegelijk een plezierige omgeving vormen om er een wezenlijke bijdrage aan te leveren.”
 

Voor de nieuwe partner in spe verandert er op het eerste oog niet zoveel, al spreekt ze wel van een unieke kans. “Erik en Geerhard richten zich vooral op de verkoop en projecten, mijn aandeel zit ‘m vooral in de backoffice. Zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt. Of het nu gaat om het maken van offertes, het verzorgen van bestellingen of om de andere contacten met onze klanten. En ook neem ik alle sociale media voor mijn rekening. Wat er nu aan wordt toegevoegd is dat we er in een hecht driemanschap aan gaan werken De Prinsenhof ook naar de toekomst toe verder te schragen, waarbij we elkaar kunnen aanvullen en versterken”, aldus Anneloes.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Spannende weken voor vijf ‘aspirant’ ondernemers

“Ik vind het wel uitdagend ja”, zegt Elisabeth Kremer, terwijl ze het voormalige...
04-05-2023

Koopzondag in teken van lifestyle

Afgelopen maandag is de lente aangebroken. Op papier althans, want de regen en temperaturen zijn...
24-03-2023

Vrijdag opent Marskramer/Top1Toys

Vandaag en morgen worden de Bornse brievenbussen gevuld met een openingsfolder van...
01-03-2023

LaVe wordt LUV

Sinds kort zwaait Celine Groothedde de scepter over modewinkel LaVe aan het Marktplein. Ze nam...
31-01-2023

Zeut-surprise voor Twente tegen Kanker

Op de valreep van Pakjesavond konden Michael en Linda Baas van Zeut Chocola toch ook zelf even...
05-12-2022

Marskramer/Top1Toys in pand Sportpaviljoen

Na zeven jaar afwezigheid keert Marskramer terug in Borne. De huishoudelijke artikelen van de...
29-11-2022