Anneloes Winkel partner bij De Prinsenhof
INTERIEURZAAK AAN DE MARKTSTRAAT ONTWIKKELT ZICH - OOK ORGANISATORISCH - VERDER DOOR

Anneloes Winkel partner bij De Prinsenhof

ADVERTORIAL • Al 22 jaar is De Prinsenhof interieur & advies gevestigd aan de Marktstraat in Borne. Geen ‘doorsnee meubelzaak’, maar een plek waarin de eigenaars Erik Hol en Geerhard Lashof met een tomeloos enthousiasme, een jarenlange ervaring én een eigen visie een uniek stempel wisten te drukken op hun almaar uitdijende business waarin verkoop, advies en styling hand in hand gaan met een complete projectbegeleiding in binnen- en buitenland. Sinds kort is Anneloes Winkel, negen jaar geleden als stagiaire binnengestapt, de derde partner van het bedrijf. “Een mooie ontwikkeling en heerlijk om ‘jong bloed’ aan je zijde te weten”, aldus een opgetogen Erik.

 

 

“Ik weet nog goed dat ik in augustus 2013 hier voor het eerst naar binnen stapte”, verhaalt Anneloes. “Ik volgde een vakopleiding in Zwolle en kende De Prinsenhof helemaal niet. Maar het klikte en mocht hier mijn stageperiode doen. Niet lang daarna stond ik ook op zaterdag in de winkel. Na een hbo-opleiding in Amsterdam kreeg ik direct een fulltime baan aangeboden, waarop ik natuurlijk ‘ja’ zei. De Prinsenhof is namelijk een heerlijk bedrijf, met acht medewerkers relatief klein en daardoor heel close in de onderlinge samenwerking. De sterk uiteenlopende opdrachten en werkzaamheden maken het feest hier compleet”, zegt ze vol trots.
 

Nét dat stapje verder

Erik Hol hoort de ‘getuigenis’ van Anneloes met zichtbaar plezier aan. “Ja, ik denk dat je gelijk hebt. We zijn continu in beweging, veranderen onze collectie voortdurend en zoeken telkens weer de uitdaging om nét dat stapje verder te komen. Niet voor niets krijgen we steeds vaker grote en soms zelfs prestigieuze projecten, maar we worden nog even blij van een nieuwe kussenlijn voor onze webshop en de verkoop van een windlicht hoor! En het zijn juist ons enthousiasme en onze gedrevenheid die ons onderscheidend maken en tegelijk een plezierige omgeving vormen om er een wezenlijke bijdrage aan te leveren.”
 

Voor de nieuwe partner in spe verandert er op het eerste oog niet zoveel, al spreekt ze wel van een unieke kans. “Erik en Geerhard richten zich vooral op de verkoop en projecten, mijn aandeel zit ‘m vooral in de backoffice. Zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt. Of het nu gaat om het maken van offertes, het verzorgen van bestellingen of om de andere contacten met onze klanten. En ook neem ik alle sociale media voor mijn rekening. Wat er nu aan wordt toegevoegd is dat we er in een hecht driemanschap aan gaan werken De Prinsenhof ook naar de toekomst toe verder te schragen, waarbij we elkaar kunnen aanvullen en versterken”, aldus Anneloes.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024