Waar koop je als man een net pak?
VANDAAG DE DAG KAN HET OOK HEEL GOED ONLINE

Waar koop je als man een net pak?

ADVERTORIAL • Hoewel je als man tegenwoordig op steeds meer plekken casual gekleed kunt verschijnen, blijven er gelegenheden waarbij het pak inclusief stropdas een must is. Dat is bijvoorbeeld zo bij een officiële gelegenheid zoals een huwelijk, uitvaart of jubileum. Maar ook bij een zakelijke bespreking is het een ongeschreven wet dat je daar in pak verschijnt. Datzelfde geldt voor een sollicitatiegesprek voor een belangrijke functie. Ook als je met belangrijke zakenpartners aan tafel zit is je kledingkeuze belangrijk.

 

Online een pak kopen, werkt dat?

Misschien vind je het een vreemd idee, maar je kunt zeker online een mooi pak bestellen. Dat kan bijvoorbeeld bij Henk ter Horst in Almelo. Je kunt online de collectie bekijken en een pak uitzoeken. Vervolgens selecteer je de gewenste maat. Je pak wordt binnen enkele dagen thuisbezorgd. Dit werkt natuurlijk alleen als het pak niet hoeft te worden vermaakt. Je kunt ook een bezoek brengen aan de winkel. Dan krijg je advies van een ervaren verkoper en kan het pak desgewenst ook op maat worden gemaakt.

 

Een trouwpak kopen

Op je huwelijksdag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Alle aandacht gaat vaak uit naar de bruid, maar de bruidegom mag er ook zijn. En als je als man met een man trouwt dan willen jullie er beiden uitzien om door een ringetje te halen. Voor die gelegenheid koop je een mooi pak dat perfect zit. Dat hoeft vandaag de dag echt niet zwart of donkerblauw te zijn. Er zijn talloze andere kleuren waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk zijn er heren die de voorkeur geven aan een smoking of een jacquet. Maar misschien wil jij wel trouwen in een mooi bordeauxkleurig pak of kies je voor wit of grijs. Het kan allemaal. Het grote voordeel is natuurlijk dat je als man je trouwpak ook voor andere gelegenheden nog kunt dragen.

 

Wat is de kwaliteit van een online gekocht herenpak?

Sommige mensen zijn bang dat de kwaliteit tegenvalt als ze online kleding kopen. Dat is soms het geval als je winkelt bij een grote Chinese webwinkel. Maar als je een pak bestelt bij een vooraanstaand herenmodehuis dan mag je ervan uit gaan dat je kwaliteit koopt. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Maar met een mooi en tijdloos pak kun je jaren doen. Het is dus een prima investering. Wil je je pak in goede conditie houden dan breng je het voor reiniging naar een goede stomerij. Zij weten hoe ze het materiaal moeten behandelen om het pak mooi in vorm te houden en de kleuren te behouden. Als je kiest voor een pak in een neutrale kleur dan kun je daarmee bovendien ook nog variëren door de kleur overhemd te veranderen. Dit geeft gelijk een heel andere uitstraling. Bij een smoking kan dat natuurlijk niet, daar hoort een wit of zwart smoking overhemd bij.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Feestelijke tijdreis in zonnig Borne

Het volledig nieuwe evenement Wiener Melange Café bleek zondagmorgen een schot in de...
24-09-2023

Koksteam Dorset in finale Gouden Koksmuts

Maar liefst elf gerenommeerde restaurants uit ons land streden eerder deze week in de...
22-09-2023

Prestigieuze horeca award voor Marly Sauer

Marly Sauer, pas 21 jaar, kreeg onlangs volslagen onverwacht de Joop Braakhekke Apprentice Award...
21-09-2023

Koffieconcert en modeshows kleuren koopzondag

Afgemeten aan de temperaturen zou je het wellicht niet zeggen, maar toch staat het najaar voor...
20-09-2023

Het Seminar: ‘Met nieuwe passie terug naar de...

In de zomer van 2018 opende Het Ideaal, daar waar het zelfvoorzienende centraal staat,...
19-09-2023

Ben en Astrid doven hun Pijpelaar

Het is alweer 22 jaar geleden dat Ben en Astrid Stuivenberg de sigarenzaak overnamen van de...
08-09-2023