Waar koop je als man een net pak?
VANDAAG DE DAG KAN HET OOK HEEL GOED ONLINE

Waar koop je als man een net pak?

ADVERTORIAL • Hoewel je als man tegenwoordig op steeds meer plekken casual gekleed kunt verschijnen, blijven er gelegenheden waarbij het pak inclusief stropdas een must is. Dat is bijvoorbeeld zo bij een officiële gelegenheid zoals een huwelijk, uitvaart of jubileum. Maar ook bij een zakelijke bespreking is het een ongeschreven wet dat je daar in pak verschijnt. Datzelfde geldt voor een sollicitatiegesprek voor een belangrijke functie. Ook als je met belangrijke zakenpartners aan tafel zit is je kledingkeuze belangrijk.

 

Online een pak kopen, werkt dat?

Misschien vind je het een vreemd idee, maar je kunt zeker online een mooi pak bestellen. Dat kan bijvoorbeeld bij Henk ter Horst in Almelo. Je kunt online de collectie bekijken en een pak uitzoeken. Vervolgens selecteer je de gewenste maat. Je pak wordt binnen enkele dagen thuisbezorgd. Dit werkt natuurlijk alleen als het pak niet hoeft te worden vermaakt. Je kunt ook een bezoek brengen aan de winkel. Dan krijg je advies van een ervaren verkoper en kan het pak desgewenst ook op maat worden gemaakt.

 

Een trouwpak kopen

Op je huwelijksdag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Alle aandacht gaat vaak uit naar de bruid, maar de bruidegom mag er ook zijn. En als je als man met een man trouwt dan willen jullie er beiden uitzien om door een ringetje te halen. Voor die gelegenheid koop je een mooi pak dat perfect zit. Dat hoeft vandaag de dag echt niet zwart of donkerblauw te zijn. Er zijn talloze andere kleuren waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk zijn er heren die de voorkeur geven aan een smoking of een jacquet. Maar misschien wil jij wel trouwen in een mooi bordeauxkleurig pak of kies je voor wit of grijs. Het kan allemaal. Het grote voordeel is natuurlijk dat je als man je trouwpak ook voor andere gelegenheden nog kunt dragen.

 

Wat is de kwaliteit van een online gekocht herenpak?

Sommige mensen zijn bang dat de kwaliteit tegenvalt als ze online kleding kopen. Dat is soms het geval als je winkelt bij een grote Chinese webwinkel. Maar als je een pak bestelt bij een vooraanstaand herenmodehuis dan mag je ervan uit gaan dat je kwaliteit koopt. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Maar met een mooi en tijdloos pak kun je jaren doen. Het is dus een prima investering. Wil je je pak in goede conditie houden dan breng je het voor reiniging naar een goede stomerij. Zij weten hoe ze het materiaal moeten behandelen om het pak mooi in vorm te houden en de kleuren te behouden. Als je kiest voor een pak in een neutrale kleur dan kun je daarmee bovendien ook nog variëren door de kleur overhemd te veranderen. Dit geeft gelijk een heel andere uitstraling. Bij een smoking kan dat natuurlijk niet, daar hoort een wit of zwart smoking overhemd bij.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024