Chatelaine de Jager opent Mom & Mini
03-12-2023
NAGELSTUDIO HEAVENLY HANDS AAN DE STATIONSSTRAAT KRIJGT EXCLUSIEF ZUSJE

Chatelaine de Jager opent Mom & Mini

Zaterdag was er de officiële geboorte van Mom & Mini, een ‘kindje’ van Chatelaine de Jager die in 2020 al van start ging met haar nagelstudio Heavenly Hands aan de Stationsstraat. Niet uit nood geboren, maar ‘gewoon’ omdat het op haar pad kwam en ze van één en één een eigenlijk heel logische drie wist te maken. “Toen ik in 2020 zwanger was en me wilde oriënteren op babyspulletjes, proefde ik de coronabelemmeringen en kon ik alleen maar online winkelen. Dus verdiepte ik me maar bovenmatig in wat er zoal op de markt werd gebracht.” Er ging een wereld voor haar open.
 

Ook als webshop

Toen ze enkele maanden geleden constateerde dat een deel van haar nagelstudio eigenlijk minder intensief werd gebruikt, viel het kwartje al snel. “Hoe mooi zou het immers zijn een combi te kunnen maken?”, aldus Chatelaine. “Voor een deel richten onze nagelstudio en de nu nieuwe Mom & Mini zich immers op dezelfde doelgroep, de jonge en modebewuste vrouw. Bovendien willen we graag een exclusieve uitstraling.” In de zomermaanden zag Mom & Mini het levenslicht al als webshop en sinds gisteren is daar dus ook de fysieke winkel aan toegevoegd, met tal van functionele én hebbedingetjes voor de kleine tot een jaar of twee én voor mama zelf.
 

Volgens Chatelaine, die samen met Alissa van Bree de bedrijfsvoering op zich neemt, worden er vooral internationale merken gevoerd van alleen de beste, vaak organische kwaliteit, zoals Frogs and Dogs, Ashley Rose en Avery Row. Producten die je elders in Nederland niet of nauwelijks tegenkomt. Voor de kleine kan het daarbij gaan om kleertjes, bad- en slaapkamerspulletjes en tal van accessoires, waaronder verzorgingsartikelen, terwijl er voor mams bijvoorbeeld (weekend)tassen, sieraden, armbanden, wenskaarten, alsook kraam- en opgroeiboeken te vinden zijn.
 

Een bijzondere toevoeging dus aan het al bestaande winkelaanbod in Borne. Een plek ook waar menig momfluencer, want ja… zo werkt het nu eenmaal, haar hart kan ophalen en de ontdekkingen te posten. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024

Nieuw Eethuis Borne op plek van Levi

Vijf maanden geleden verliet restaurant grillroom Levi haar pand aan de Hofstraat 10 in Borne....
20-01-2024