Chatelaine de Jager opent Mom & Mini
03-12-2023
NAGELSTUDIO HEAVENLY HANDS AAN DE STATIONSSTRAAT KRIJGT EXCLUSIEF ZUSJE

Chatelaine de Jager opent Mom & Mini

Zaterdag was er de officiële geboorte van Mom & Mini, een ‘kindje’ van Chatelaine de Jager die in 2020 al van start ging met haar nagelstudio Heavenly Hands aan de Stationsstraat. Niet uit nood geboren, maar ‘gewoon’ omdat het op haar pad kwam en ze van één en één een eigenlijk heel logische drie wist te maken. “Toen ik in 2020 zwanger was en me wilde oriënteren op babyspulletjes, proefde ik de coronabelemmeringen en kon ik alleen maar online winkelen. Dus verdiepte ik me maar bovenmatig in wat er zoal op de markt werd gebracht.” Er ging een wereld voor haar open.
 

Ook als webshop

Toen ze enkele maanden geleden constateerde dat een deel van haar nagelstudio eigenlijk minder intensief werd gebruikt, viel het kwartje al snel. “Hoe mooi zou het immers zijn een combi te kunnen maken?”, aldus Chatelaine. “Voor een deel richten onze nagelstudio en de nu nieuwe Mom & Mini zich immers op dezelfde doelgroep, de jonge en modebewuste vrouw. Bovendien willen we graag een exclusieve uitstraling.” In de zomermaanden zag Mom & Mini het levenslicht al als webshop en sinds gisteren is daar dus ook de fysieke winkel aan toegevoegd, met tal van functionele én hebbedingetjes voor de kleine tot een jaar of twee én voor mama zelf.
 

Volgens Chatelaine, die samen met Alissa van Bree de bedrijfsvoering op zich neemt, worden er vooral internationale merken gevoerd van alleen de beste, vaak organische kwaliteit, zoals Frogs and Dogs, Ashley Rose en Avery Row. Producten die je elders in Nederland niet of nauwelijks tegenkomt. Voor de kleine kan het daarbij gaan om kleertjes, bad- en slaapkamerspulletjes en tal van accessoires, waaronder verzorgingsartikelen, terwijl er voor mams bijvoorbeeld (weekend)tassen, sieraden, armbanden, wenskaarten, alsook kraam- en opgroeiboeken te vinden zijn.
 

Een bijzondere toevoeging dus aan het al bestaande winkelaanbod in Borne. Een plek ook waar menig momfluencer, want ja… zo werkt het nu eenmaal, haar hart kan ophalen en de ontdekkingen te posten. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Vertrouwde dierenwinkel, andere naam

ADVERTORIAL. Begin dit jaar nam Rianne Ruepert formeel Jumper Borne over van Patrick...
17-07-2024

Takko Fashion feestelijk geopend

In de Bakkerssteeg is sinds woensdag maar liefst meer dan 500 m2 winkelleegstand in...
10-07-2024

Terras Hertme’s Ambacht opnieuw publiekslieveling

Voor het tweede jaar op rij heeft Hertme’s Ambacht de publieksprijs gewonnen in de door...
02-07-2024

Verdi en Tsjaikovski klinken op Dorsetplein

Onder het motto ‘Reis door de tijd’ nemen de Bornse winkeliers je acht zaterdagen...
01-06-2024

Takko Fashion opent vestiging in Borne

Er wordt op dit moment hard gewerkt in drie leegstaande winkelpanden aan de Bakkersteeg en...
28-05-2024

Woonwinkel Nyhus opent in de Nijstad

Volgende week zaterdag,1 juni, opent de Bornse Mascha Nijhuis haar fonkelnieuwe woonwinkel in de...
21-05-2024