PLUS-folder voortaan wekelijks op BorneBoeit
HULS VAN DEN NIEUWBOER EN WALLERBOSCH SLAAN NIEUWE WEG IN

PLUS-folder voortaan wekelijks op BorneBoeit

ADVERTORIAL • Jarenlang vonden wekelijks bijna 11.000 folders van de PLUS-supermarkten Huls van den Nieuwboer en Wallerbosch hun weg naar evenzovele brievenbussen in de gemeente Borne. Althans, dat was de bedoeling. Veranderende tijden met ja-neen stickers en een moeizamer verlopende verspreiding dreven echter een wig in dit aloude patroon. “Maar natuurlijk willen we de consument wél blijven bereiken met onze wekelijkse aanbiedingen”, aldus beide supermarktondernemers. Daarom kiezen ze met ingang van het nieuwe jaar voor een andere en moderne route. Via de website en app van BorneBoeit is de weekfolder 24/7 te raadplegen.

 

Verduurzaming

“Daar komt nog eens bij”, zo licht Hendrik-Jan Huls toe, “dat we steeds meer gewend zijn informatie digitaal tot ons te nemen. Bovendien is de nieuwe route veel duurzamer.” En Robert Wallerbosch: “Natuurlijk zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Steeds meer andere vestigingen in het land kiezen voor de digitale weg. Én met succes. Met BorneBoeit hebben we in onze eigen omgeving het perfecte platform om onze consument uitstekend te kunnen blijven bereiken.”

 

Kort en goed, vanaf nu kan iedereen wekelijks vanaf zondagmorgen de nieuwe doorbladerbare folder raadplegen op het speciaal daarvoor ingerichte PLUS-supermarkt plein. Dit plein is te benaderen via de knoppenbalk bovenaan de pagina op de website (zie de rode arcering) en via de app BorneBoeit. Daarnaast zal wekelijks vanaf woensdagavond tot en met zaterdagavond de speciale weekendaanbieding van beide supermarkten op BorneBoeit zichtbaar zijn. Robert Wallerbosch ten slotte: “De komende week - week 3 - zal de laatste zijn waarop de folder daadwerkelijk fysiek wordt verspreid. Uiteraard blijft de weekfolder wel in onze beide supermarkten te raadplegen en mee te nemen. Vanaf vrijdags ligt ‘ie er al voor de komende week.”

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Vertrouwde dierenwinkel, andere naam

ADVERTORIAL. Begin dit jaar nam Rianne Ruepert formeel Jumper Borne over van Patrick...
17-07-2024

Takko Fashion feestelijk geopend

In de Bakkerssteeg is sinds woensdag maar liefst meer dan 500 m2 winkelleegstand in...
10-07-2024

Terras Hertme’s Ambacht opnieuw publiekslieveling

Voor het tweede jaar op rij heeft Hertme’s Ambacht de publieksprijs gewonnen in de door...
02-07-2024

Verdi en Tsjaikovski klinken op Dorsetplein

Onder het motto ‘Reis door de tijd’ nemen de Bornse winkeliers je acht zaterdagen...
01-06-2024

Takko Fashion opent vestiging in Borne

Er wordt op dit moment hard gewerkt in drie leegstaande winkelpanden aan de Bakkersteeg en...
28-05-2024

Woonwinkel Nyhus opent in de Nijstad

Volgende week zaterdag,1 juni, opent de Bornse Mascha Nijhuis haar fonkelnieuwe woonwinkel in de...
21-05-2024