HEMA vernieuwt en sluit daarom een week
06-05-2024
TRANSFORMATIE NAAR EEN ‘100-WINKEL’ LEIDT NAAR OPTIMALE KLANTBELEVING

HEMA vernieuwt en sluit daarom een week

“Eerlijk gezegd is het ook geen overbodige luxe”, aldus Anja Smelter, filiaalmanager Borne van HEMA. “Ons filiaal zit er nu ruim 25 jaar en eigenlijk is er, op kleine aanpassingen na, nooit echt veel aan gebeurd.” Die achterstand zal de komende weken worden ingehaald, want vanaf zaterdagmiddag 11 mei 16.00 uur sluit de winkel aan de Nieuw Markt dan een week om op zaterdag 18 mei vanaf 10.00 uur de deuren weer feestelijk te kunnen heropenen. Het gehele interieur wordt aangepast en vernieuwd, passend binnen het zogenaamde HEMA-100 concept, waarin optimale klantbeleving centraal staat.

 

Stevige opfrisbeurt

HEMA-100 is de naam van het project, dat wijst op het komende honderdjarige bestaan van de winkelketen. In dat kader krijgen alle bijna 550 vestigingen in ons land een stevige opfrisbeurt waarin vernieuwing, kleurgebruik en winkelgemak centraal staan. “In Borne krijgen we bijvoorbeeld een ecru-kleurige tegelvloer met nieuwe koven langs de wanden en eigentijdse make-up meubels. Ook is straks meer ruimte voor kinderkleding, wordt er een recycle-punt ingericht en komt er een geheel nieuw kassablok met ook drie zelfscankassa’s. Alleen de gordijnenafdeling komt niet meer terug.”

 

Maar voor het allemaal zover is zal er dus het nodige werk verzet moeten worden. In aanloop daarnaartoe wordt er nu al volop geselecteerd en opgeruimd, resulterend in de nodige koopjes, waarna de grote klus zaterdagmiddag om 16.00 uur begint met het leeghalen van de winkel. Vervolgens wordt er in het weekend een nieuwe vloer gelegd. Daarna volgt de nieuwe inrichting en het opnieuw vullen ervan met het brede assortiment. De heropening op zaterdag 18 mei wordt verricht door de regiomanager die samen met de medewerkers van HEMA Borne het lintje zal doorknippen.

 

Heropeningsacties

“En natuurlijk gaat dat gepaard met enkele leuke acties”, verklapt de filiaalmanager. “Zo krijgen de eerste tweehonderd klanten gratis een pak stroopwafels, kost een kilo Regular koffiebonen slechts 6,50 euro in plaats van de gebruikelijke 11 euro én geven we bij een besteding van minimaal 10 euro een gratis HEMA-shopper cadeau. Maar op-is-op”, aldus Anja. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Davy Roord wint MasterChef titel op Mallorca

In januari won chef-kok Davy Roord van Restaurant Dorset op de Horecava vakbeurs in Amsterdam...
03-05-2024

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024