HEMA vernieuwt en sluit daarom een week
06-05-2024
TRANSFORMATIE NAAR EEN ‘100-WINKEL’ LEIDT NAAR OPTIMALE KLANTBELEVING

HEMA vernieuwt en sluit daarom een week

“Eerlijk gezegd is het ook geen overbodige luxe”, aldus Anja Smelter, filiaalmanager Borne van HEMA. “Ons filiaal zit er nu ruim 25 jaar en eigenlijk is er, op kleine aanpassingen na, nooit echt veel aan gebeurd.” Die achterstand zal de komende weken worden ingehaald, want vanaf zaterdagmiddag 11 mei 16.00 uur sluit de winkel aan de Nieuw Markt dan een week om op zaterdag 18 mei vanaf 10.00 uur de deuren weer feestelijk te kunnen heropenen. Het gehele interieur wordt aangepast en vernieuwd, passend binnen het zogenaamde HEMA-100 concept, waarin optimale klantbeleving centraal staat.

 

Stevige opfrisbeurt

HEMA-100 is de naam van het project, dat wijst op het komende honderdjarige bestaan van de winkelketen. In dat kader krijgen alle bijna 550 vestigingen in ons land een stevige opfrisbeurt waarin vernieuwing, kleurgebruik en winkelgemak centraal staan. “In Borne krijgen we bijvoorbeeld een ecru-kleurige tegelvloer met nieuwe koven langs de wanden en eigentijdse make-up meubels. Ook is straks meer ruimte voor kinderkleding, wordt er een recycle-punt ingericht en komt er een geheel nieuw kassablok met ook drie zelfscankassa’s. Alleen de gordijnenafdeling komt niet meer terug.”

 

Maar voor het allemaal zover is zal er dus het nodige werk verzet moeten worden. In aanloop daarnaartoe wordt er nu al volop geselecteerd en opgeruimd, resulterend in de nodige koopjes, waarna de grote klus zaterdagmiddag om 16.00 uur begint met het leeghalen van de winkel. Vervolgens wordt er in het weekend een nieuwe vloer gelegd. Daarna volgt de nieuwe inrichting en het opnieuw vullen ervan met het brede assortiment. De heropening op zaterdag 18 mei wordt verricht door de regiomanager die samen met de medewerkers van HEMA Borne het lintje zal doorknippen.

 

Heropeningsacties

“En natuurlijk gaat dat gepaard met enkele leuke acties”, verklapt de filiaalmanager. “Zo krijgen de eerste tweehonderd klanten gratis een pak stroopwafels, kost een kilo Regular koffiebonen slechts 6,50 euro in plaats van de gebruikelijke 11 euro én geven we bij een besteding van minimaal 10 euro een gratis HEMA-shopper cadeau. Maar op-is-op”, aldus Anja. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Vertrouwde dierenwinkel, andere naam

ADVERTORIAL. Begin dit jaar nam Rianne Ruepert formeel Jumper Borne over van Patrick...
17-07-2024

Takko Fashion feestelijk geopend

In de Bakkerssteeg is sinds woensdag maar liefst meer dan 500 m2 winkelleegstand in...
10-07-2024

Terras Hertme’s Ambacht opnieuw publiekslieveling

Voor het tweede jaar op rij heeft Hertme’s Ambacht de publieksprijs gewonnen in de door...
02-07-2024

Verdi en Tsjaikovski klinken op Dorsetplein

Onder het motto ‘Reis door de tijd’ nemen de Bornse winkeliers je acht zaterdagen...
01-06-2024

Takko Fashion opent vestiging in Borne

Er wordt op dit moment hard gewerkt in drie leegstaande winkelpanden aan de Bakkersteeg en...
28-05-2024

Woonwinkel Nyhus opent in de Nijstad

Volgende week zaterdag,1 juni, opent de Bornse Mascha Nijhuis haar fonkelnieuwe woonwinkel in de...
21-05-2024