BVV Borne niet goed uit startblokken
06-02-2017
LAAG GEKLASSEERD VASSE HOUDT TERECHT EEN PUNT OVER

BVV Borne niet goed uit startblokken

BVV Borne kwam zondag na de winterstop niet goed uit de startblokken. De ploeg van Edwin Louwes had in de afgelopen weken twee mooie oefenoverwinningen geboekt. Maar dat was geen garantie om de punten in Borne te houden tegen het laag geklasseerde Vasse. De 1-1 uitslag was over de hele wedstrijd gezien terecht. Door de 1-0 door Danny van Laar en kort na rust de 1-1 door Erik Rijsman werden de punten gedeeld, maar beide clubs schoten daar niets mee op.

Het was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft was er voor BVV Borne geen vuiltje aan de lucht, combineerde het er lustig op los en had het een groot overwicht. Veelal werden de aanvallen opgezet door de goed spelende Danny van Laar. In een hoog tempo werden de balvaste spitsen gezocht. Dit resulteerde in de 1-0, na mooi voorbereidend werk van Sander Toebes. Zijn voorzet werd op fraaie wijze ingeschoten door Danny van Laar (rechts). Hierna had BVV Borne nog diverse mogelijkheden om er 2-0 van te maken maar een beetje precisie bleef uit. Vasse was een paar maal met afstandsschoten gevaarlijk, maar Sander Post hield tot de rust zijn doel schoon.

Na de pauze was het van de kant van BVV Borne een stuk minder. Alle duels op het middenveld gingen verloren, nadat Vasse wat omzettingen had toegepast en het ook wat meer op het fysiek gooide. Daar had Borne geen antwoord op. Kort na rust zorgde invaller Erik Rijsman voor de 1-1, op zijn inzet was Sander Post kansloos. De wedstrijd kantelde in het voordeel van Vasse dat echt gevaarlijk bleef. Maar keer op keer was Sander Post een sta in de weg.

Coach Edwin Louwes van de thuisclub bracht met Jeroen Vos een wissel voor de moegestreden Sander Toebers, maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Danny van Laar probeerde het nog eenmaal vanuit een vrij trap, maar zijn schot was niet krachtig genoeg om doelman Jasper Brunninkhuis van Vasse te verrassen.
 

Al met al een teleurstellend resultaat voor BVV Borne. Spits Martijn Hofman na afloop” Gewoon jammer dat we twee punten hebben verloren, want zo zie ik het. In de eerste helft speelden we goed tot zeer goed, na rust lieten we ons afbluffen. We winnen geen duels meer op het middenveld en elke tweede bal was voor Vasse. We bleven werken voor het resultaat, maar het lukte niet.”

Zondag wacht de uitwedstrijd tegen Sportclub Overdinkel. “Dan zal het beter moeten”, vindt de strijdvaardige Martijn Hofman. “En daar gaan we voor.” (AdG)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Inschrijving Run Bike Run gestart

Bereid je voor om je sportschoenen aan te trekken en je fiets van de haak te halen, want op 24...
23-04-2024

Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel

Waar BZSV tijdens de heenwedstrijd nog aardig partij wist te bieden aan Gorssel was het...
22-04-2024

NEO wint ruim van Grol: 5-0

Na een mooie minuut stilte vanwege het overlijden van Erik Rouhof kreeg NEO direct al twee...
22-04-2024

Apollo 8 strandt in halve finale tegen VV Utrecht

Apollo 8 is in de stijd om de landstitel gestrand in de halve finale. In eigen huis was na de...
22-04-2024

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024