BVV Borne dicht bij volgende bekerronde
12-09-2017
NEO STRIJDT ZONDAG MET GFC OM POULEWINST, BZSV AL UITGESCHAKELD

BVV Borne dicht bij volgende bekerronde

BVV Borne is na twee duels dicht bij de volgende ronde van het toernooi om de KNVB beker. Het heeft zondag aan een gelijkspel tegen ACV Heracles al voldoende om als winnaar van poule 25 te eindigen. Borne won zondag met 3-1 van Bentelo, nadat het eerder al verrassend Saasveldia in eigen huis met 1-5 aan de kant had gezet.

Na een prima begin, dat al na een kwartier een voorsprong opleverde via Wesley Assink, begon Borne halverwege de eerste helft wat slordiger te spelen. Dat kwam de ploeg van trainer Rob Bakker duur te staan. Een minuut voor rust bracht Bentelo met een van richting veranderd schot de balans in evenwicht.

De thuisclub had het antwoord echter al snel klaar, want in de eerste minuut na rust kon Martijn Hofman (hiernaast) voor een nieuwe voorsprong zorgen op aangeven van een goed doorzettende Rowan Dobbe. Hofman tekende in de 62ste minuut ook voor 3-1 na een pass van Jorrit Jongman. Daar bleef het bij.

Geen kind aan Bornerbroek
Ook NEO heeft na twee ontmoetingen nog de volle buit. Het had in groep 60 na de forse overwinning op Lochuizen (5-0) ook geen kind aan gastheer Bornerbroek. Het werd 2-7. Twee oud-spelers van die club droegen fors bij aan de productie van NEO. Ron Spoler en Mauro Lohuis waren beiden twee keer succesvol. Ook Tim Bijker maakte er twee. De zevende treffer kwam op naam van Kent Araslani, die nog een strafschop miste. NEO moet zondag in Goor met GFC , dat eveneens twee keer won, uitmaken wie zich poulewinnaar mag noemen en verder mag bekeren.

Zenderen Vooruit kwam zondag niet in actie. Het reist zondag na de knappe triomf op Enter (4-2) af naar Manderveen en twee dagen later naar De Tukkers in Albergen. Die ploeg had zondag in poule 6 weinig te duchten van Manderveen (0-3), maar moet zondag nog op bezoek bij Enter.

Voor BZSV De Blauwwitters zit de tweede ronde er al niet meer in. Na Juliana’32 (6-2) bleek ook de tweedede derdeklasser veel te sterk voor de zaterdagclub. Na een ruststand van 0-2 bleef de teller tegen het bezoekende Mariënberg stilstaan bij 1-5. BZSV redde de eer bij de stand 0-3 en mag zaterdag thuis tegen Zuid Eschmarke proberen in elk geval een of meer punten aan het bekertoernooi over te houden. (WP)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Inschrijving Run Bike Run gestart

Bereid je voor om je sportschoenen aan te trekken en je fiets van de haak te halen, want op 24...
23-04-2024

Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel

Waar BZSV tijdens de heenwedstrijd nog aardig partij wist te bieden aan Gorssel was het...
22-04-2024

NEO wint ruim van Grol: 5-0

Na een mooie minuut stilte vanwege het overlijden van Erik Rouhof kreeg NEO direct al twee...
22-04-2024

Apollo 8 strandt in halve finale tegen VV Utrecht

Apollo 8 is in de stijd om de landstitel gestrand in de halve finale. In eigen huis was na de...
22-04-2024

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024