‘Mie’ realiseert haar sportstudio droom
11-05-2020
HERNIEUWDE START FITBYMIE NA CORONASTOP IN ZENDEREN

‘Mie’ realiseert haar sportstudio droom

ADVERTORIAL • Begin maart startte Mariël Braakhuis (39) haar sportstudio FitbyMie in Zenderen. Het betekende voor haar een vervulling van een langgekoesterde wens. De euforie zou echter maar van korte duur blijken, want na amper veertien dagen ging het slot er alweer op. “Corona, ja dat was domme pech”, zegt ze lachend, in de wetenschap dat het vanaf vandaag allemaal wel weer mag. “Dat komt omdat ik half in de open lucht werk, waarin een mix van sportschool- en bootcampactiviteiten de kern vormen. De anderhalve meter is geen enkel probleem, kijk naar de groene weide hiernaast.”

 

Lifestylecoach, gewichtsconsulent en personal trainer

Eigenlijk werd de nieuwe sportstudio van Mariël enkele jaren geleden al een beetje geboren, toen ze zelf met haar gezondheid aan de slag ging en een sportschool bezocht. “Ik werd blij toen ik weer op mijn gewenste gewicht kwam en bedacht me hoe mooi het zou zijn zélf voor zo’n groep deelnemers te staan.” Daarop volgde ze de sportopleiding en verdiepte zich ook steeds meer in gezonde voeding. Van het een kwam het ander en uiteindelijk werd ze lifestylecoach, gewichtsconsulent én personal trainer.

 

De volgende fase in het verwezenlijken van haar droom brak aan: het vinden van een eigen locatie, waar ze al het geleerde in praktijk kon brengen en de ruimte zou vinden om zowel sportschoolactiviteiten, bootcamps als voedingsadviezen te verstrekken. Op een locatie aan de Lidwinaweg vond ze haar gewenste onderkomen, dat met een sfeervolle overkapping en dempende vloer, plus een aangrenzende weide geschikt werd gemaakt voor haar sportactiviteiten. Zo kan ze ook goed voldoen aan de huidige anderhalve meter eisen.

 

Wat restte was het bedenken van een goede naam voor haar sportstudio. Het werd FitbyMie. Mariël daarover: “Mijn vader noemde mij vroeger altijd al Mie. En toen hij elf jaar geleden overleed, heeft mijn man Bas het overgenomen. Die naam past dus gewoon.”

 

Plezier staat centraal

Zoals gezegd is Mariël vandaag voor de tweede keer gestart met haar sportstudio. Inmiddels heeft ze al zo’n 15 deelnemers. “Allemaal vrouwen, maar ook mannen zijn welkom hoor. Hun 45 minuten full body workout kan sterk variëren, waarbij langzaam maar zeker de hartslag wordt verhoogd en elke spiergroep aan bod komt. Maar in alle gevallen staat het plezier van de deelnemers centraal”, aldus de startende ondernemer. “Als zij enthousiast zijn en er blij van worden, dan ben ik het zelf ook.” Haar trainingstijden zijn te vinden op de website.

 

FitbyMie

Lidwinaweg 21

7625 PL Zenderen

06 1415 5543

www.fitbymie.nl

mariel@fitbymie.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Pieten verrassen BVV-voetballertjes thuis

Ook voor Sinterklaas is het afzien dit jaar. Geen intocht, geen huisbezoeken, laat staan leuke...
29-11-2020

Vrijwilligersprijzen naar EHBO en Scoutingclubs

Tijdens een gemillimeterde bijeenkomst in het Kulturhus hebben de EHBO Borne, Scouting Twickel...
26-11-2020

Marith Breuker 600ste Smash-lid

Het gaat goed met Tennisvereniging Smash aan de Twickelerblokweg. In een tijd waarin het sporten...
16-11-2020

Cheques Rabo ClubSupport uitgereikt

ADVERTORIAL • De afgelopen tijd konden Rabo-leden stemmen op hun favoriete club, waarbij...
09-11-2020

Mark Spenkelink debuteert bij Jong PSV

Na zijn avonturen bij Go Ahead Eagles en het Zweedse Karlstad BK heeft Mark Spenkelink zijn...
08-11-2020

Geen Sportgala Borne 2020

Dit jaar komt er geen vervolg op de succesvolle Sportgala editie van 2019. De reden is simpel:...
29-10-2020