‘Mie’ realiseert haar sportstudio droom
11-05-2020
HERNIEUWDE START FITBYMIE NA CORONASTOP IN ZENDEREN

‘Mie’ realiseert haar sportstudio droom

ADVERTORIAL • Begin maart startte Mariël Braakhuis (39) haar sportstudio FitbyMie in Zenderen. Het betekende voor haar een vervulling van een langgekoesterde wens. De euforie zou echter maar van korte duur blijken, want na amper veertien dagen ging het slot er alweer op. “Corona, ja dat was domme pech”, zegt ze lachend, in de wetenschap dat het vanaf vandaag allemaal wel weer mag. “Dat komt omdat ik half in de open lucht werk, waarin een mix van sportschool- en bootcampactiviteiten de kern vormen. De anderhalve meter is geen enkel probleem, kijk naar de groene weide hiernaast.”

 

Lifestylecoach, gewichtsconsulent en personal trainer

Eigenlijk werd de nieuwe sportstudio van Mariël enkele jaren geleden al een beetje geboren, toen ze zelf met haar gezondheid aan de slag ging en een sportschool bezocht. “Ik werd blij toen ik weer op mijn gewenste gewicht kwam en bedacht me hoe mooi het zou zijn zélf voor zo’n groep deelnemers te staan.” Daarop volgde ze de sportopleiding en verdiepte zich ook steeds meer in gezonde voeding. Van het een kwam het ander en uiteindelijk werd ze lifestylecoach, gewichtsconsulent én personal trainer.

 

De volgende fase in het verwezenlijken van haar droom brak aan: het vinden van een eigen locatie, waar ze al het geleerde in praktijk kon brengen en de ruimte zou vinden om zowel sportschoolactiviteiten, bootcamps als voedingsadviezen te verstrekken. Op een locatie aan de Lidwinaweg vond ze haar gewenste onderkomen, dat met een sfeervolle overkapping en dempende vloer, plus een aangrenzende weide geschikt werd gemaakt voor haar sportactiviteiten. Zo kan ze ook goed voldoen aan de huidige anderhalve meter eisen.

 

Wat restte was het bedenken van een goede naam voor haar sportstudio. Het werd FitbyMie. Mariël daarover: “Mijn vader noemde mij vroeger altijd al Mie. En toen hij elf jaar geleden overleed, heeft mijn man Bas het overgenomen. Die naam past dus gewoon.”

 

Plezier staat centraal

Zoals gezegd is Mariël vandaag voor de tweede keer gestart met haar sportstudio. Inmiddels heeft ze al zo’n 15 deelnemers. “Allemaal vrouwen, maar ook mannen zijn welkom hoor. Hun 45 minuten full body workout kan sterk variëren, waarbij langzaam maar zeker de hartslag wordt verhoogd en elke spiergroep aan bod komt. Maar in alle gevallen staat het plezier van de deelnemers centraal”, aldus de startende ondernemer. “Als zij enthousiast zijn en er blij van worden, dan ben ik het zelf ook.” Haar trainingstijden zijn te vinden op de website.

 

FitbyMie

Lidwinaweg 21

7625 PL Zenderen

06 1415 5543

www.fitbymie.nl

mariel@fitbymie.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Inschrijving Run Bike Run gestart

Bereid je voor om je sportschoenen aan te trekken en je fiets van de haak te halen, want op 24...
23-04-2024

Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel

Waar BZSV tijdens de heenwedstrijd nog aardig partij wist te bieden aan Gorssel was het...
22-04-2024

NEO wint ruim van Grol: 5-0

Na een mooie minuut stilte vanwege het overlijden van Erik Rouhof kreeg NEO direct al twee...
22-04-2024

Apollo 8 strandt in halve finale tegen VV Utrecht

Apollo 8 is in de stijd om de landstitel gestrand in de halve finale. In eigen huis was na de...
22-04-2024

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024