Nettorama Borne alweer de beste
04-12-2020
DERDE KEER OP RIJ EEN UNICUM VOOR DE SUPERMARKTKETEN

Nettorama Borne alweer de beste

Voor het eerst in de geschiedenis van supermarktketen Nettorama wint een filiaal drie keer achter elkaar de hoofdprijs in de jaarlijkse ‘versbattle’, waaraan alle 32 filialen meedoen. Opnieuw scoort de winkel in Borne het beste in de wedstrijd waarin drie maanden lang gecontroleerd wordt op zaken als presentatie, kwaliteit en hygiëne. Alle afdelingen in Borne werden beoordeeld met een top-drie-notering, de afdelingen groente/fruit en brood zelfs als allerbeste. Dat betekent dat de wisselbeker opnieuw naar Borne gaat en dit keer voorgoed in de kantine mag blijven.

 

Lat extra hoog gelegd

Bas Dekker, manager Winkeloperatie van de Nettorma, kwam vrijdagmorgen met een grote delegatie voor de feestelijke overhandiging van beker en oorkondes. “Borne staat altijd op hoog niveau. De medewerkers zijn allemaal enthousiast. Ze gaan niet gewoon naar hun werk, maar zijn bezig met hun vak.” Dit keer was de jury extra kritisch op het filiaal in Borne. “We kwamen speciaal naar Borne op bepaalde momenten, waarop het normaal gesproken moeilijk is om de kwaliteit zo hoog te houden. De lat werd hier extra hoog gelegd, want drie keer op rij de beste zijn is nog nooit voorgekomen.”

 

Trots

Dit jaar werd er ook gelet op de corona-maatregelen. Zoals het handhaven van het deurbeleid en een vriendelijke medewerker die netjes een schoon winkelkarretje aanreikt. Het was allemaal uitstekend voor elkaar in Borne. Filiaalhouder Remco Bruggeman (foto in de tekst) glimt van trots. “Het blijkt wel dat wij hier een fantastisch team hebben!” Of Borne nu dan maar niet meer mee moet doen om ook de andere filialen een kans te geven in de wedstrijd? “Niks hoor! We blijven gewoon meedoen. Ze moeten ons maar van de troon stoten!” (AJ)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
Yvon — 05 dec 2020
Nettorama, van harte proficiat. Er wordt inderdaad heel hard gewerkt door het personeel en ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam! En wat fijn om telkens een schoon wagentje aangereikt te, krijgen! Hulde!
Ite — 04 dec 2020
Gefeliciteerd, we komen er vaak .

Diegenen die de winkelwagens desinfecteert, klasse. ?
T Huiskes — 04 dec 2020
Super hoor! Gefeliciteerd met deze hoofdprijs - vaak kom ik in de Nettorama en alles ziet er schoon en verzorgd uit! En kudos aan diegenene die mij altijd met een glimlach een schoon winkelkarretje aanreikt!

Het visje komt niet terug in Zenderen

Vishandel Toren zal met de viskraam definitief niet terugkeren naar Zenderen, ondanks een...
09-04-2021

Dorset gaat loten voor geluksmoment

De restaurants zijn nog steeds gesloten en de meeste horecaondernemers storten zich daarom...
08-04-2021

Sport & Fashion Outlet aan de Grotestraat

In het al enige tijd leegstaande winkelpand van Sportpaviljoen Borne aan de Grotestraat branden...
02-04-2021

Zuivelhoeve ’s lands beste foodspecialist?

In 2018 werd de Zuivelhoeve Borne al uitgeroepen tot beste foodspecialistenwinkel van ons land;...
01-04-2021

Groene Michelinster voor Het Seminar

Het is dit jaar voor het eerst dat Michelin groene Michelinsterren toekent aan restaurants die...
29-03-2021

Woensdag zet Erica de bloemen weer buiten

Het is komende woensdag precies drie maanden geleden dat voor Marco en Chantal van Buuren het...
13-03-2021