Nettorama Borne alweer de beste
04-12-2020
DERDE KEER OP RIJ EEN UNICUM VOOR DE SUPERMARKTKETEN

Nettorama Borne alweer de beste

Voor het eerst in de geschiedenis van supermarktketen Nettorama wint een filiaal drie keer achter elkaar de hoofdprijs in de jaarlijkse ‘versbattle’, waaraan alle 32 filialen meedoen. Opnieuw scoort de winkel in Borne het beste in de wedstrijd waarin drie maanden lang gecontroleerd wordt op zaken als presentatie, kwaliteit en hygiëne. Alle afdelingen in Borne werden beoordeeld met een top-drie-notering, de afdelingen groente/fruit en brood zelfs als allerbeste. Dat betekent dat de wisselbeker opnieuw naar Borne gaat en dit keer voorgoed in de kantine mag blijven.

 

Lat extra hoog gelegd

Bas Dekker, manager Winkeloperatie van de Nettorma, kwam vrijdagmorgen met een grote delegatie voor de feestelijke overhandiging van beker en oorkondes. “Borne staat altijd op hoog niveau. De medewerkers zijn allemaal enthousiast. Ze gaan niet gewoon naar hun werk, maar zijn bezig met hun vak.” Dit keer was de jury extra kritisch op het filiaal in Borne. “We kwamen speciaal naar Borne op bepaalde momenten, waarop het normaal gesproken moeilijk is om de kwaliteit zo hoog te houden. De lat werd hier extra hoog gelegd, want drie keer op rij de beste zijn is nog nooit voorgekomen.”

 

Trots

Dit jaar werd er ook gelet op de corona-maatregelen. Zoals het handhaven van het deurbeleid en een vriendelijke medewerker die netjes een schoon winkelkarretje aanreikt. Het was allemaal uitstekend voor elkaar in Borne. Filiaalhouder Remco Bruggeman (foto in de tekst) glimt van trots. “Het blijkt wel dat wij hier een fantastisch team hebben!” Of Borne nu dan maar niet meer mee moet doen om ook de andere filialen een kans te geven in de wedstrijd? “Niks hoor! We blijven gewoon meedoen. Ze moeten ons maar van de troon stoten!” (AJ)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Yvon — 05 dec 2020
Nettorama, van harte proficiat. Er wordt inderdaad heel hard gewerkt door het personeel en ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam! En wat fijn om telkens een schoon wagentje aangereikt te, krijgen! Hulde!
Ite — 04 dec 2020
Gefeliciteerd, we komen er vaak .

Diegenen die de winkelwagens desinfecteert, klasse. ?
T Huiskes — 04 dec 2020
Super hoor! Gefeliciteerd met deze hoofdprijs - vaak kom ik in de Nettorama en alles ziet er schoon en verzorgd uit! En kudos aan diegenene die mij altijd met een glimlach een schoon winkelkarretje aanreikt!

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024