Takko Fashion opent vestiging in Borne
28-05-2024
DUITSE MODEKETEN BETREKT WINKELPANDEN AAN BAKKERSSTEEG

Takko Fashion opent vestiging in Borne

Er wordt op dit moment hard gewerkt in drie leegstaande winkelpanden aan de Bakkersteeg en Nijstad. Als alles volgens planning verloopt opent Takko Fashion hier op 10 juli de deuren van haar nieuwste filiaal in Nederland. Via Uniek Makelaars werden zowel het voormalige pand van By Hilke en van Villa 8 aan de Duitse keten verhuurd als ook nog eens de leegstaande winkelruimte naast Die Grenze aan de Nijstad. Al met al ontstaat er zo een flink winkeloppervlak. “En dat hebben we ook nodig om onze hele collectie kwijt te kunnen”, zegt Renny Dijkstra, Area Sales Manager van Takko Fashion Nl.
 

'Veel waard voor je geld'

“We zijn een winkel voor het hele gezin. Voor mannen, vrouwen, kinderen. Babykleding, lingerie, grote maten, accessoires, … Je kan hier met het hele gezin met een complete garderobe de deur uit. Nog net niet met schoenen, want dat hebben we dan weer niet.” De Duitse keten, die in 17 landen vestigingen heeft en inmiddels al bijna 100 winkels in Nederland, staat bekend om de uitstekende prijskwaliteitsverhouding. “Je krijgt ontzettend veel waard voor je geld. Maar duurzaamheid is voor ons ook heel belangrijk. Daarnaast onderscheiden we ons op kwaliteit en service. De klant wordt bij ons echt gezien en geadviseerd. Anders kun je immers net zo goed online shoppen.”
 

Kansen in Borne

De mogelijkheid om in Borne te huren kwam voorbij en na grondig onderzoek groeide het enthousiasme om ook in Borne een vestiging te gaan openen. “We kijken naar veel aspecten. Zo vinden we bijvoorbeeld gratis kunnen parkeren belangrijk. Er gebeurt bovendien veel in Borne en er is een levendig centrum. Er zijn veel modezaken in het hogere segment en we denken dat Takko daar een mooie aanvulling op is. Om je kledingkast aan te vullen met items voor een mooi prijsje, zodat je net wat meer overhoudt om toch die ene dure blazer te kopen, maar er zijn natuurlijk ook veel mensen die gewoon minder te besteden hebben en er toch graag modieus uitzien. Ons assortiment is voor iedereen betaalbaar.”
 

De huidige store manager in Oldenzaal, Marijke Stavinga Almoes, gaat in Borne straks de kar trekken. Samen met een team, waarvoor op dit moment personeel geworven wordt. “We zoeken sales advisors, weekendhulpen en ook vakantiekrachten.” (De vacatures zijn te vinden op www.takko.com).
 

Zoals gezegd is de bedoeling dat Takko Fashion op 10 juli opent in Borne. Hoe precies, daar wordt nog op gebroed. “Maar het zijn altijd feestelijke gebeurtenissen met leuke activiteiten en meestal wel met een spectaculaire actie”, belooft Renny Dijkstra. (AJ)

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Ron — 28 mei 2024
De vlag mag voor mij uit. Dit scheelt enorm met het heen en weer rijden naar Gronau of Bad Bentheim. Goed bezig Borne!

Vertrouwde dierenwinkel, andere naam

ADVERTORIAL. Begin dit jaar nam Rianne Ruepert formeel Jumper Borne over van Patrick...
17-07-2024

Takko Fashion feestelijk geopend

In de Bakkerssteeg is sinds woensdag maar liefst meer dan 500 m2 winkelleegstand in...
10-07-2024

Terras Hertme’s Ambacht opnieuw publiekslieveling

Voor het tweede jaar op rij heeft Hertme’s Ambacht de publieksprijs gewonnen in de door...
02-07-2024

Verdi en Tsjaikovski klinken op Dorsetplein

Onder het motto ‘Reis door de tijd’ nemen de Bornse winkeliers je acht zaterdagen...
01-06-2024

Woonwinkel Nyhus opent in de Nijstad

Volgende week zaterdag,1 juni, opent de Bornse Mascha Nijhuis haar fonkelnieuwe woonwinkel in de...
21-05-2024

HEMA vernieuwt en sluit daarom een week

“Eerlijk gezegd is het ook geen overbodige luxe”, aldus Anja Smelter, filiaalmanager...
06-05-2024