Fysiotherapie bij De Poort van Borne
24-01-2018
FYSIO FIT BORNE GEVESTIGD IN VOORMALIGE THERESIAKERK

Fysiotherapie bij De Poort van Borne

ADVERTORIAL - Trots op en blij zijn wij met ons nieuwe onderkomen! Begin dit jaar mochten wij als eerste aftrappen in het nieuwste gezondheidscentrum van Borne: De Poort van Borne. Veel verschillende disciplines zijn ondergebracht in het gebouw op Theresiaplein 1, waarbij de authentieke stijl van de voormalige kerk intact is gebleven.

Het voordeel van dit gezondheidscentrum is dat het een zodanige opzet heeft dat er kortere lijnen met andere zorgverleners mogelijk zijn, waardoor alle zorg onder één dak mogelijk is en iedereen sneller geholpen kan worden. Tevens is er parkeergelegenheid voor en naast de kerk.

 

Gespecialiseerd

Onze praktijk beschikt over ruime en goed geoutilleerde behandelkamers, die optimaal geschikt zijn voor het bieden van allerlei behandelingen. Fysio Fit Borne is een gespecialiseerde PLUS-praktijk met Mastergeschoolde fysiotherapeuten, die algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie, Dry Needling en hardloop/medische trainingen aanbiedt. Twee fysiotherapeuten zijn bestuurslid van het SchouderNetwerk Twente. Uitgebreide ervaring in het diagnosticeren en behandelen van schoudergerelateerde klachten vormen daarbij onze basis.

 

Conditie en krachttraining

De praktijk, met een ruime moderne trainingszaal van 125 m2, is voorzien van alle gemakken om fysiotherapeutische zorg te optimaliseren. Daarnaast kan conditie en kracht getraind worden in onze kleine trainingsgroepen met persoonlijke aandacht van een (sport-)fysiotherapeut. Dit kan zeker een voordeel zijn voor mensen die zich niet prettig voelen in een (grote) sportschool.


Gratis inloopspreekuur
Elke maandag is het voor sporters mogelijk om tussen 18.00 en 19.00 uur langs te komen voor het gratis inloopspreekuur. Door middel van een korte screening van ongeveer 10 minuten kun je de fysiotherapeut gratis om hulp en advies vragen. De eventuele behandeling vindt tijdens een vervolgafspraak plaats.

 

Hardloopanalyse

Speciaal voor mensen die klachten hebben ontwikkeld tijdens of na het hardlopen, is er de hardloopanalyse ontwikkeld. Uit ervaring weten we dat de behandeling van mensen met een hardloopblessure zich veelal richt op de gevolgen en symptomen. Onze unieke aanpak met behulp van speciale software en specifieke (hoek)metingen gaat verder dan normale fysiotherapie. Op deze manier kunnen we je manier van lopen in beeld brengen en analyseren waar de oorzaak zit.

 

Wees welkom!

Kortom, als er lichamelijke klachten zijn waarvoor fysiotherapeutische ondersteuning nodig is, dan staat het team van Fysio Fit Borne klaar om te helpen. Kom gerust eens langs in onze mooie nieuwe praktijkruimte en maak kennis met het team. Bel (074) 266 66 75 of mail naar info@fysiofitborne.nl. Voor meer informatie kan ook onze website www.fysiofitborne.nl bezocht worden. Graag tot ziens in Gezondheidscentrum De Poort van Borne!

 

Fysio Fit Borne

Theresiaplein 1a04

7622 HK Borne

074-2666675

info@fysiofitborne.nl

www.fysiofitborne.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Inschrijving Run Bike Run gestart

Bereid je voor om je sportschoenen aan te trekken en je fiets van de haak te halen, want op 24...
23-04-2024

Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel

Waar BZSV tijdens de heenwedstrijd nog aardig partij wist te bieden aan Gorssel was het...
22-04-2024

NEO wint ruim van Grol: 5-0

Na een mooie minuut stilte vanwege het overlijden van Erik Rouhof kreeg NEO direct al twee...
22-04-2024

Apollo 8 strandt in halve finale tegen VV Utrecht

Apollo 8 is in de stijd om de landstitel gestrand in de halve finale. In eigen huis was na de...
22-04-2024

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024