Al Capone start met ijsverkoop
VISKRAAM MAAKT PLAATS VOOR ‘THE GELATO MAFIA’ VAN NOVA HAKOBIAN

Al Capone start met ijsverkoop

Vrijdagmiddag om 13.00 uur opent Nova Hakobian zijn nieuwe ijsloket aan de Albergerweg in Zenderen. De eigenaar van Al Capone liep al veel langer rond met plannen in deze richting, maar steeds kwam het er maar niet van. “De stilte in ons restaurant duurt echter wel heel lang, dus hebben we kortgeleden maar besloten dit idee nu eens echt ter hand te nemen.” Over twee dagen start hij met de verkoop van milkshakes, softijs en ambachtelijk Italiaans schepijs. Bereid door een heus familiebedrijf in het westen van ons land. “Omdat ze er gewoon heel goed in zijn”, aldus de ondernemer.
 

‘Aanwinst voor Zenderen’

In afwachting van de heropening van zijn restaurant werd vorig jaar het interieur al bij de kop genomen, terwijl ook het terras aan de kant van de Albergerweg helemaal werd vernieuwd. De kroon op alle vernieuwingen vormt nu de nieuwe ijssalon, die eerder dienstdeed als opslagruimte. “Dit kan heel goed zo, er komen hier dagelijks een heleboel mensen voorbij, automobilisten maar ook veel fietsers -waaronder toeristen- dus dit kan dan een mooie rustplek gaan worden. Én een aanwinst voor Zenderen”, zo weet hij.

 

Openingsaanbieding

‘The gelato mafia’, zoals Hakobian zijn ijssalon noemt, zal in het hoofdseizoen zeven dagen per week zijn geopend, daarbuiten van dinsdag tot en met zondag, telkens vanaf 12.00 uur. Ter introductie geeft hij bij aankoop van twee bolletjes ijs het eerste bolletje gratis. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina

‘Escaperoom Borne wordt een beleving!’

De een is politieman, de ander front and back-end developer. Beiden zijn ze 30, opgegroeid in de...
06-05-2021

Snoepjesboom opent aan Marktplein

Een week lang bleef de Snoepjesboom aan de Grotestraat gesloten om de verhuizing naar het nieuwe...
01-05-2021

Zondag eerste van drie koopzondagen

Onder het motto ‘Zo blij met een trouwe klant als jij!’ zetten de Bornse...
30-04-2021

Ja, de terrassen zijn weer open!

Meer dan een half jaar kon het niet; gezellig een drankje drinken op het terras. En dat werd...
28-04-2021

Rode Draad verbindt likeur en bonbon

In passend textieljargon legt Thom Hilderink, eigenaar van slijterij en wijnkoperij De Barrique,...
26-04-2021

Nieuwe dry aged kast markeert slagerspassie

ADVERTORIAL • “In de afgelopen dertig jaar heb ik in slachterijen heel wat misstanden...
19-04-2021