Rolf Sanchez, Maan en Typhoon naar Hertme
08-06-2021
2, 3 EN 9 JULI IN HET OPENLUCHTTHEATER

Rolf Sanchez, Maan en Typhoon naar Hertme

Samen met Metropool organiseert het Openluchttheater in Hertme dit jaar weer meerdere (seated) Open Air Concerten. Dit keer komen Rolf Sanchez, Maan en Typhoon langs naast de al geplande Racoon! Alle shows zijn natuurlijk volgens de coronaregels, zie hiervoor ook Safe Shows en Coronarichtlijnen.

 

2 juli - Rolf Sanchez

Sinds zijn deelname aan het populaire Nederlandse TV programma ‘De Beste Zangers’ is de carrière van Rolf Sanchez in een stroomversnelling gekomen. In september 2020 bereikte hij de eerste positie in Top 40 met ‘Más Más Más’. Zijn tweede hitnotering, want ook zijn duet met Emma Heesters dat voortkwam uit 'De Beste Zangers', Pa Olvidarte, was in 2019 goed voor dubbel platina. Zijn succes is inmiddels internationaal want de Nederlands- Dominicaanse zanger en liedjesschrijver scoort ook nummer 1 hits in de Amerikaanse Billboard Charts. Rolf Sanchez is door zijn open en warme karakter een graag geziene gast bij radio- en tv-stations en bestormt op dit moment de hitlijsten met zijn nieuwe song ‘Ven Ven’. Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band The Latin Society en is een authentiek muzikaal fenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten en je laat dansen als een ware Latin queen of king. Zijn shows verkopen razendsnel uit dus wees snel als je hem mee wil swingen in Hertme.

 

3 juli - Maan

Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is het Maan. Nadat ze The Voice of Holland won, heeft de zangeres in sneltempo een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen. De hoogtepunten stapelen zich op: Noorderslag, Pinkpop, een uitverkochte tour, gouden singles met ‘Lief Zoals Je Bent’ en ‘Spijt’ en een met goud bekroonde EP ‘Waar Ga Je Heen’, waar ze aan werkte met onder andere Anouk, Yung Felix, Ramiks, Project Money en Paul Sinha. Ze scoorde hits met andere artiesten, zoals Ronnie Flex, Sevn Alias en op dit moment staat ze hoog in de hitlijsten samen met Snelle. De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat ze zich moeiteloos kan bewegen in verschillende genres zonder zichzelf te verliezen. Maan manifesteert zich als een van de grootste jonge artiesten van Nederland.

 

9 juli - Typhoon

Typhoon's muziek. maar vooral ook zijn live concerten zijn een viering met altijd de boodschap Lobi da Basi- Liefde is Baas! Samen met zijn ijzersterke band en zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ op zak kan hij niet wachten om weer samen te zijn met het publiek! Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en laat je bewegen van klein en intiem tot een energetisch spektakel. Laat je rondleiden door Typhoon en ontdek, dans en geniet. Vanuit zijn Lichthuis surfen we uiteraard terug naar ‘Tussen Lucht en Licht’ en ‘Lobi Da Basi’. Vier de muziek samen met Typhoon en zijn fenomenale band op 9 juli in Hertme.

 

Kaarten via www.metropool.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
rudie — 10 jun 2021
hopelijk staat de wind gunstig en hebben we er in borne geen hinder van.

Willemien Holterman etst voor Mariakapel

Sinds 7 maart is er al bijna 11.000 euro bijgeschreven voor de crowdfundactie van de Mariakapel...
11-04-2024

Vrolijke serenade voor de 80-jarige Johan

Het gebeurt niet meer zo vaak dat een muziekkorps nog door de straten trekt. En dat is in Borne...
05-04-2024

De drijfveer van beeldhouwster Hetty Steenberg

‘De Drijfveer’ vormt de veelzeggende naam van het praatprogramma op BorneBoeit....
31-03-2024

Nieuwe fase voor Méér Muziek in de Klas

Sinds enkele jaren wordt er in Borne keihard gewerkt aan het geven van nieuwe impulsen aan het...
18-03-2024

Het geheim van de kimono

Acht maanden lang vind je ‘een beetje Japan in Borne’. In het museum Bussemakerhuis,...
09-03-2024

Borne-Nu op de bres voor Koetshuisje

In de voorliggende plannen voor het Huis van Borne is geen plaats meer voor exposities in het...
06-03-2024