Rolf Sanchez, Maan en Typhoon naar Hertme
08-06-2021
2, 3 EN 9 JULI IN HET OPENLUCHTTHEATER

Rolf Sanchez, Maan en Typhoon naar Hertme

Samen met Metropool organiseert het Openluchttheater in Hertme dit jaar weer meerdere (seated) Open Air Concerten. Dit keer komen Rolf Sanchez, Maan en Typhoon langs naast de al geplande Racoon! Alle shows zijn natuurlijk volgens de coronaregels, zie hiervoor ook Safe Shows en Coronarichtlijnen.

 

2 juli - Rolf Sanchez

Sinds zijn deelname aan het populaire Nederlandse TV programma ‘De Beste Zangers’ is de carrière van Rolf Sanchez in een stroomversnelling gekomen. In september 2020 bereikte hij de eerste positie in Top 40 met ‘Más Más Más’. Zijn tweede hitnotering, want ook zijn duet met Emma Heesters dat voortkwam uit 'De Beste Zangers', Pa Olvidarte, was in 2019 goed voor dubbel platina. Zijn succes is inmiddels internationaal want de Nederlands- Dominicaanse zanger en liedjesschrijver scoort ook nummer 1 hits in de Amerikaanse Billboard Charts. Rolf Sanchez is door zijn open en warme karakter een graag geziene gast bij radio- en tv-stations en bestormt op dit moment de hitlijsten met zijn nieuwe song ‘Ven Ven’. Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band The Latin Society en is een authentiek muzikaal fenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten en je laat dansen als een ware Latin queen of king. Zijn shows verkopen razendsnel uit dus wees snel als je hem mee wil swingen in Hertme.

 

3 juli - Maan

Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is het Maan. Nadat ze The Voice of Holland won, heeft de zangeres in sneltempo een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen. De hoogtepunten stapelen zich op: Noorderslag, Pinkpop, een uitverkochte tour, gouden singles met ‘Lief Zoals Je Bent’ en ‘Spijt’ en een met goud bekroonde EP ‘Waar Ga Je Heen’, waar ze aan werkte met onder andere Anouk, Yung Felix, Ramiks, Project Money en Paul Sinha. Ze scoorde hits met andere artiesten, zoals Ronnie Flex, Sevn Alias en op dit moment staat ze hoog in de hitlijsten samen met Snelle. De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat ze zich moeiteloos kan bewegen in verschillende genres zonder zichzelf te verliezen. Maan manifesteert zich als een van de grootste jonge artiesten van Nederland.

 

9 juli - Typhoon

Typhoon's muziek. maar vooral ook zijn live concerten zijn een viering met altijd de boodschap Lobi da Basi- Liefde is Baas! Samen met zijn ijzersterke band en zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ op zak kan hij niet wachten om weer samen te zijn met het publiek! Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en laat je bewegen van klein en intiem tot een energetisch spektakel. Laat je rondleiden door Typhoon en ontdek, dans en geniet. Vanuit zijn Lichthuis surfen we uiteraard terug naar ‘Tussen Lucht en Licht’ en ‘Lobi Da Basi’. Vier de muziek samen met Typhoon en zijn fenomenale band op 9 juli in Hertme.

 

Kaarten via www.metropool.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
rudie — 10 jun 2021
hopelijk staat de wind gunstig en hebben we er in borne geen hinder van.

Kinderen gebruiken hek als weefraam

Kinderen van de Buiten Schoolse Opvanglocaties, De Veste, Stroom Esch, Wensinkhof, De Wingerd en...
07-06-2021

Twickel voor even Land van Maas en Waal

Dat corona de cultuursector ook creatief kan maken bewees het Bornse zang- en gitaarduo Double6...
06-06-2021

Kunst, cultuur en historie op één plein

Wie Borne binnenrijdt, zou denken dat het dorp kunst en cultuur hoog in het vaandel heeft staan....
04-06-2021

‘Tied zat leu!’

Na vier jaar kan Josje Esseveld haar ideeën verwezenlijken: de Spanjaardfamilie komt weer...
03-06-2021

Speuren naar het textielverleden

Tot aan de zomervakantie zijn er talrijke basisschoolkinderen te vinden in het centrum van...
01-06-2021

Rode Draad verbindt kunst, cultuur, ambacht en...

In het kader van het Textiel Festival Twente hebben MadebyJosje, de Stiel Wolwerkplaats, het...
31-05-2021