Chef'Special, Blf en Racoon naar Hertme
11-07-2021
REGULIERE CONCERTEN MET VACCINATIEBEWIJS OF TOEGANGSTEST

Chef'Special, Blf en Racoon naar Hertme

Een seizoen Metropool Open Air in Hertme is bijna wonderlijk zonder een optreden van Bløf. Jaar in jaar uit is de Zeeuwse band immers van de partij. Noodgedwongen zat er een jaartje pauze in de reeks vanwege corona, maar op 20 augustus staan ze er weer. In 2014 was het Openluchttheater voor Paskal Jakobsen en zijn mannen nog een aangename verrassing, maar dat is het inmiddels allang niet meer. Ze treden er graag op en het publiek ziet ze graag komen. Ongetwijfeld zal ook dit concert op 20 augustus in een mum van tijd uitverkocht zijn.
 

Chef’Special

Nieuw in Hertme is Chef’Special. De band is inmiddels een vaste waarde in het vaderlandse club- en festivalcircuit dat massaal plat gaan voor hun energieke mix van rock, hiphop en reggae. Chef’Special rijgt hits aan elkaar, heeft meerdere 3FM Awards in de kast staan en kan gerust bestempeld worden als één van de meest succesvolle acts van de afgelopen jaren. Ook in het buitenland valt de band in de smaak. Arena’s in de V.S. gingen ook voor de bijl toen de Cheffies het voorprogramma van de arenatour van Twenty One Pilots verzorgden. Op donderdag 19 augustus zijn ze voor het eerst in Hertme.
 

Racoon completeert de reeks concerten. Vorig jaar kon het optreden niet doorgaan en al langer was bekend dat de band het in 2021 op 21 augustus nog eens wil proberen. De fans hebben er alle hoop op dat het evenement nu wel doorgang kan vinden en het concert is dan al enige tijd volledig uitverkocht.
 

Testen voor toegang

De drie Open Air-concerten in augustus zijn, anders dan de optredens in juli, reguliere staande concerten zonder anderhalve meter maatregel. Je kunt deze evenementen alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket in combinatie met een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl. De nieuwe maatregelen die premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge vrijdag afkondigden gelden vooralsnog tot 14 augustus. Volgens die regels zou een staand concert nog niet kunnen, maar na 14 augustus is het wellicht allemaal weer anders. Volg de ontwikkelingen in ieder geval via www.metropool.nl, waar ook de tickets te bestellen zijn.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina

Keurslijf - Lijfgoed, Lingerie en Luxe

Pikant? Het Bussemakerhuis noemt het een intiem inkijkje in de ondermode in de periode van 1775...
03-08-2021

Twentse Spaghettirellen in Borne

In het kader van het Textiel Festival Twente 2021 voert Theatergroep De Jonge Honden in augustus...
01-08-2021

Borns Benefietconcert voor Giro 555

‘We gaan leuke dingen doen’, zegt Hans Oude Middendorp, bassist van het koor...
28-07-2021

Ricciotti viert gouden jubileum in Hertme

Het Ricciotti ensemble viert deze zomer zijn 51-jarig jubileum, onder andere tijdens een...
27-07-2021

Muzikaal duo brengt Bach naar Kloostergaarde

Saskia Frijns (viool) en Bart Folkers (altviool), professionele musici, brengen op een zonnige...
26-07-2021

Bach pop-upconcert in de Kloostergaarde

Deze zomer trekt het muzikaal duo Saskia Frijns (viool) en Bart Folkers (altviool) erop uit met...
19-07-2021