‘Verwenwinkel’ Van Otten geopend
PATISSIER EN BROODSPECIALIST REALISEERT DROOM AAN NIEUWE MARKT IN BORNE

‘Verwenwinkel’ Van Otten geopend

In niets leek het Rheineplein donderdagmorgen op de andere ochtenden van een doorsnee week. De doorgaans zo stille plek, die louter en alleen door fietsers wordt gebruikt om de doorsteek naar het winkelgebied te maken, beleefde namelijk plots veel reuring. En dat is precies wat Eric van Otten voor ogen had toen hij in maart bekend maakte er met zijn ambachtelijke producten te willen neerstrijken. Maar bovendien zou het meer moeten worden dan een brood- en banketzaak. Met lunches, ijs én een terras zou het vooral een verwenwinkel moeten worden, een eldorado voor fijnproevers. Binnen enkele uren na de opening waren veel van de buiten- en binnenplekken dan ook al bezet.
 

‘We doen het met elkaar’

Een glunderende Van Otten ziet het donderdagmorgen allemaal met genoegen aan. Tot 01.00 uur vannacht was hij met zijn team van 35 medewerkers in de weer om de puntjes op i te zetten. Een gezamenlijke toost op het hopelijke succes vormde de afsluiting. “Ja, daar hecht ik nu eenmaal heel veel waarde aan”, zei hij vanmorgen tussen alle felicitaties door. “We doen het met elkaar en als we er samen heel veel plezier aan beleven, dan heb je het al voor de helft gewonnen.”
 

Nieuw concept met live and cooking

Met gepaste trots vertelt de nieuwe Bornse ondernemer over de inrichting van het voormalige ABNAMRO-kantoor. “We hebben het van binnen helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Met een nieuwe vloer en wanden, een volledig aangepast plafond waarin extreem veel aandacht is besteed aan isolatie en zo meer.

 

Daarnaast is er uiteraard een brood- en bankethoek gecreëerd én, wat dit allemaal zo bijzonder maakt, een live- en cooking corner waar door enkele koks de lunches, bites and drinks worden bereid.” In de winkel zijn 56 zitplaatsen gerealiseerd om van dit alles te genieten. Buiten lonken nog eens vijftig terrasstoelen en kan er een keus worden gemaakt uit de vele smaken schepijs.
 

De reacties die Van Otten en zijn team vanmorgen kregen op de nieuwe zaak, stemmen hem hoopvol. “Dit voor ons nieuwe concept past hier ook perfect in Borne. Het geheel oogt een beetje hip en trendy en dat krijgen we terug. Eigenlijk hadden we al eerder willen openen, maar door corona liep een aantal leveringen uit. Maar uiteindelijk is het gelukt en kunnen we nu eindelijk starten. Een mooier begin als op deze donderdagmorgen kunnen we ons niet wensen.” (AJ/BM)
 

Van Otten aan de Nieuwe Markt 20 is zes dagen per week vanaf 08.00 uur geopend. Van maandag tot en met donderdag tot 18.00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 19.00 uur.
 

Zie ook ons eerdere bericht: ‘We gaan voor het mooiste en lekkerste’

 

reageren op deze pagina
Ton Huiskes — 25 jul 2021
Een goede aanwinst in het centrum van Borne op een super centrale plaats. Veel succes met deze winkel en ik kom gauw kijken en proeven!
J. Bakker — 22 jul 2021
Heb vanmiddag meteen maar even een bezoekje gebracht. Fraaie en smaakvolle inrichting en heerlijke producten. Zeer geslaagd! Een aanwinst voor Borne. Veel succes toegewenst!

Opening Van Otten

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024