Fashion maakt plaats voor Candy
ANDY KAMP VERRUILT KLEDINGASSORTIMENT TIJDELIJK VOOR OLIEBOLLEN ET CETERA

Fashion maakt plaats voor Candy

“Ja, ik moet mijn rekeningen nu eenmaal ook betalen”, klinkt de resolute verklaring van ondernemer Andy Kamp voor zijn opvallende actie aan de Nijstad. Nadat het kabinet zaterdagavond bekendmaakte dat de winkels per direct weer een aantal weken gesloten dienen te blijven, aarzelde hij geen moment en besloot hij zijn Fashion by Andy leeg te halen en het interieur provisorisch aan te passen. Vanaf woensdagmorgen 11.00 uur verkoopt hij er oliebollen, krenten- en berlinerbollen, wafels, donuts, appelbeignets en zo meer.

 

Gebakkraam in Almelo

Voor de leek zal de make-over wellicht wat vreemd overkomen, maar de werkelijkheid ligt wat dichter bij huis. Vanaf 1 oktober is de 21-jarige ondernemer namelijk al met grote regelmaat te vinden in zijn Gebakkraam Andy Kamp op de Woonboulevard in Almelo. Daarmee kwam voor hem een jongensdroom uit en de voorbije maanden werd dat blije gevoel eigenlijk alleen maar versterkt. “Het gaat hartstikke goed daar en het blijft enorm leuk om te doen. Toen zaterdagavond duidelijk werd dat we de komende tijd hier in Borne geen kleding meer kunnen verkopen, was het ei dan ook snel gelegd.”

 

Alleen voor de verkoop

Hij haalde de winkel leeg en creëerde met enkele stellingkasten een geheel ander aanzien: dat van een pop-up store waar klanten snel allerlei lekkers kunnen kopen. Simpel, maar functioneel. “Ik wil mijn klanten nu eenmaal niet in de steek laten en daar ben ik ook een creatieve ondernemer voor. Uiteraard kunnen we hier niet bakken in de Nijstad, daarvoor hebben we immers ook geen vergunning, maar dat doen we wel in Almelo.” De winkel in Borne wordt alleen voor de verkoop gebruikt.

 

De (C)ANDY pop-up store is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 11.00 tot 16.30 uur. Een einddatum voor zijn tijdelijke verkoop van lekkers heeft Andy nog niet, al hoopt hij dat het liever vandaag dan morgen zal zijn. “Maar ik ga er mee door, totdat de winkels weer open mogen. Een dichte winkel kost immers ook geld.” (BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Nieuwe Krey’nnus wordt ‘aans dan aans’

Met een bloedend hart sloot Angela Boomkamp eind februari de opvallende deuren van haar...
17-06-2022

Shoeby aan de Grotestraat: Here for you

ADVERTORIAL • Shoeby is here for you, waar je ook bent. Een van Shoeby’s 230 winkels...
14-06-2022

‘Special Sunday’ maakt verwachtingen waar

Voor heel velen was het zondagmiddag enkele uurtjes genieten in Borne. Een deel van het publiek...
12-06-2022

Zeut zomert met Manderveense aardbei

ADVERTORIAL • Onder het motto ‘Zomerkoninkjes met zomertijden’ voegt Zeut...
03-06-2022

Tijdelijke outlet Leurink aan Grotestraat

ADVERTORIAL • Leurink Mode opent de komende twee weekenden opnieuw een outlet store in de...
02-06-2022

Vier dagen feest bij Mooi Parfumerie Borne

ADVERTORIAL • Wie jarig is trakteert! Daarom is er vanaf woensdag 1 juni vier dagen lang...
31-05-2022