Fashion maakt plaats voor Candy
ANDY KAMP VERRUILT KLEDINGASSORTIMENT TIJDELIJK VOOR OLIEBOLLEN ET CETERA

Fashion maakt plaats voor Candy

“Ja, ik moet mijn rekeningen nu eenmaal ook betalen”, klinkt de resolute verklaring van ondernemer Andy Kamp voor zijn opvallende actie aan de Nijstad. Nadat het kabinet zaterdagavond bekendmaakte dat de winkels per direct weer een aantal weken gesloten dienen te blijven, aarzelde hij geen moment en besloot hij zijn Fashion by Andy leeg te halen en het interieur provisorisch aan te passen. Vanaf woensdagmorgen 11.00 uur verkoopt hij er oliebollen, krenten- en berlinerbollen, wafels, donuts, appelbeignets en zo meer.

 

Gebakkraam in Almelo

Voor de leek zal de make-over wellicht wat vreemd overkomen, maar de werkelijkheid ligt wat dichter bij huis. Vanaf 1 oktober is de 21-jarige ondernemer namelijk al met grote regelmaat te vinden in zijn Gebakkraam Andy Kamp op de Woonboulevard in Almelo. Daarmee kwam voor hem een jongensdroom uit en de voorbije maanden werd dat blije gevoel eigenlijk alleen maar versterkt. “Het gaat hartstikke goed daar en het blijft enorm leuk om te doen. Toen zaterdagavond duidelijk werd dat we de komende tijd hier in Borne geen kleding meer kunnen verkopen, was het ei dan ook snel gelegd.”

 

Alleen voor de verkoop

Hij haalde de winkel leeg en creëerde met enkele stellingkasten een geheel ander aanzien: dat van een pop-up store waar klanten snel allerlei lekkers kunnen kopen. Simpel, maar functioneel. “Ik wil mijn klanten nu eenmaal niet in de steek laten en daar ben ik ook een creatieve ondernemer voor. Uiteraard kunnen we hier niet bakken in de Nijstad, daarvoor hebben we immers ook geen vergunning, maar dat doen we wel in Almelo.” De winkel in Borne wordt alleen voor de verkoop gebruikt.

 

De (C)ANDY pop-up store is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 11.00 tot 16.30 uur. Een einddatum voor zijn tijdelijke verkoop van lekkers heeft Andy nog niet, al hoopt hij dat het liever vandaag dan morgen zal zijn. “Maar ik ga er mee door, totdat de winkels weer open mogen. Een dichte winkel kost immers ook geld.” (BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024

Nieuw Eethuis Borne op plek van Levi

Vijf maanden geleden verliet restaurant grillroom Levi haar pand aan de Hofstraat 10 in Borne....
20-01-2024