Expositie Inge Witvers in het Koetshuis

JAN

05

FEB

28

Expositie Inge Witvers in het Koetshuis

Het Koetshuis

KLEUR IN CULTUUR EN NATUUR van INGE WITVERS

 

Beeldend kunstenaar Inge Witvers uit Almelo haalt haar inspiratie uit de beelden die zij om zich heen tegenkomt. Zij werkte als docent textiele werkvormen en kunstbeschouwing en had daarnaast haar eigen kunstpraktijk.
 

Beelden uit de natuur of van mode en tentoonstellingen inspireren haar. De foto’s vormen het uitgangspunt om met verschillende textieltechnieken te bewerken. Experimenten om al aftastend natuur en cultuur in het werk met elkaar te verbinden.
 

Plastic of ander afvalmateriaal, alles kan in haar ogen worden gebruikt om nieuwe objecten te maken. Onder andere een gebreid object van weggooi-overals.
 

In haar kunst geeft ze met textiel en kleur betekenis en structuur aan de chaos. Het is voor haar de manier om te communiceren over de schoonheid van de natuur en de variaties en technieken bij textiele werkvormen. Door zorgvuldig kijken en verkennen hoopt ze iedereen mee te nemen in deze positieve ervaring.
 

‘KUNST in het Koetshuis’ is een Borns kunstenaarsinitiatief van de Stichting BArt (Borne Art)

Jaap Besteman, Yvonne Denekamp, Elsa Snijders organiseren exposities met gevarieerd werk van professionele beeldend kunstenaars uit de regio in het Koetshuis bij het Kulturhus Borne.

Adres: Marktstraat 23, Borne.

FB: Koetshuis Borne

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip