The Analogues (Metropool Open Air)

JUN

24

The Analogues (Metropool Open Air)

21.00 Openluchttheater Hertme

In 1966 stopten The Beatles met optreden. Het verhaal is bekend: geen zin meer in de hysterische taferelen met krijsende fans. De studio werd in de jaren hierna hun thuis, wat zorgde voor een ongekende explosie van creativiteit. De muziek van de albums die The Beatles na 1966 maakten is door hen nooit op het podium uitgevoerd.

 

Beatles-albums

The Analogues doen dat wel, ruim vijftig jaar later. Zo authentiek mogelijk en met aandacht voor de kleinste details voerden zij de afgelopen jaren achtereenvolgens Magical Mystery Tour, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band, The White Album en Abbey Road uit. Integraal, van de eerste tot de laatste noot analoog en authentiek, compleet met strijkers en blazers en alle vintage instrumenten die The Beatles, 50 jaar geleden, bij de opnames gebruikten.

 

Na twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome gaan The Analogues vanaf februari het theater in met Hello Goodbye (The Very Best of the Studio Years), een ‘best of’ van hun voorgaande shows. Een aaneenschakeling van hits en 'hidden gems' uit de fameuze ‘studio years’ van The Beatles. Op 24 juni zijn ze in het Openluchttheater in Hertme te zien en te horen tijdens Metropool Open Air.

 

Kaarten zijn te koop via ticketmaster.nl.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip