Woonwinkel Nyhus opent in de Nijstad
21-05-2024
BORNSE MASCHA NIJHUIS HEEFT ER ‘ONMEUNIG VEEL ZIN’

Woonwinkel Nyhus opent in de Nijstad

Volgende week zaterdag,1 juni, opent de Bornse Mascha Nijhuis haar fonkelnieuwe woonwinkel in de Nijstad, pal naast Medikamente die Grenze. Met nog anderhalve week te gaan voor het zover is, en met nog handenvol werk te doen, is er van stress echter absoluut geen sprake. “Anderhalf jaar geleden heb ik hetzelfde beleefd in Delden, dus het zal allemaal wel goed komen”, zegt ze glimlachend. Het ruim bemeten winkelpand herbergt straks zowel kleinmeubelen, vloerkleden, bedden alsook woonaccessoires. “Eigenlijk voor zowel jong als oud, maar vooral ook voor mensen die houden van betaalbare, kwalitatief hoogwaardige en sfeervolle producten die het Scandinavische als basis hebben.
 

‘Precies zoals ik het zelf graag wil’

“Ik vind het echt onmeunig fijn om nu helemaal voor mezelf te starten”, zegt ze. In Delden was ze samen met een compagnon actief en de verschillende ideeën bleken niet verenigbaar. “Op deze mooie locatie in de Nijstad, waar de hele dag door veel bedrijvigheid heerst, kan ik mijn winkel straks precies zo maken, zoals ik het zelf graag wil. Natuurlijk zijn er beperkingen qua vloeroppervlak, maar ik wil mijn klanten graag een idee geven wat er mogelijk is. Op verzoek gaan we straks samen naar een leverancier om grote producten helemaal en van dichtbij te kunnen bekijken”, aldus de gedreven ondernemer.
 

Het persoonlijk advies speelt straks in alles een grote rol. En dat vindt Mascha eigenlijk ook het leukste van alles. “Ik heb veel ervaring in de woonmarkt, ben zelfs nog twee dagen per week bij een stoffeerderij in Tubbergen actief waardoor ik een enorme kennis heb opgebouwd rondom vitrage en gordijnstoffen en als je een beetje weet ‘wat er te koop is’ kun je bovendien met accessoires een geweldig mooi interieur creëren. Zo vind je bij Nyhus straks ook kaarsen, kandelaars, kussens en kleden die op maat gemaakt kunnen worden. Mensen bij de hand nemen en ze wegwijs maken dus.”
 

Nyhus opent zaterdag 1 juni aan de Nijstad 52 en is dan van dinsdag tot en met zaterdag geopend, ook op de koopavond. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Ineke — 21 mei 2024
Heel veel succes ?

Verdi en Tsjaikovski klinken op Dorsetplein

Onder het motto ‘Reis door de tijd’ nemen de Bornse winkeliers je acht zaterdagen...
01-06-2024

Takko Fashion opent vestiging in Borne

Er wordt op dit moment hard gewerkt in drie leegstaande winkelpanden aan de Bakkersteeg en...
28-05-2024

HEMA vernieuwt en sluit daarom een week

“Eerlijk gezegd is het ook geen overbodige luxe”, aldus Anja Smelter, filiaalmanager...
06-05-2024

Davy Roord wint MasterChef titel op Mallorca

In januari won chef-kok Davy Roord van Restaurant Dorset op de Horecava vakbeurs in Amsterdam...
03-05-2024

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024