Domino’s Pizza aan Nieuwe Markt
GESPREKKEN MET KANDIDATEN FRANCHISENEMER NOG GAANDE

Domino’s Pizza aan Nieuwe Markt

Domino’s Pizza opent waarschijnlijk nog dit jaar een vestiging in Borne. De mondiale keten neemt z’n intrek in het pand aan de Nieuwe Markt, waar jarenlang de SNS Bank onderdak vond. Het filiaal zal worden gerund door een franchisenemer. De onderhandelingen met kandidaten voor die post lopen nog.

“We hopen onze vestiging in Borne te openen voor het eind van dit kalenderjaar”, zegt Anneke de Groot, develop-director voor Nederland en België van Domino’s Pizza. “Of dat lukt is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het verkrijgen van de vergunningen. Daar zijn we onze pijlen nu op aan het richten. Het pand in Borne staat al een tijdje leeg en het is al een jaar geleden dat ik het heb bekeken. We hebben een selectie van mogelijke locaties in Borne gemaakt en dit is er als meest interessante uit gekomen.”

De organisatie beschikt ondertussen over 231 vestigingen. Anneke de Groot: “Die werken allemaal volgens ons succesformuleverhaal als wereldwijd grootste bedrijf voor het (laten) afhalen en bezorgen van vers gemaakte pizza’s.” Ze kan nog niet zeggen hoe het pand in Borne precies wordt ingericht. "Het kan zijn dat we kiezen voor een zaak met een wachtruime voor klanten die pizza’s afhalen. Het is ook mogelijk dat we het groter opzetten en ook tafels en stoelen plaatsen, waar klanten de pizza’s ter plekke kunnen eten. Dat bespreken we met de franchisenemer die het uiteindelijk gaan doen. We hopen dat het iemand uit de regio zelf zal zijn.” (WP)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
reiki teeuwen — 18 dec 2017
Ben het eens met altijd tegen, de besten blijven bestaan en de slechteren verdwijnen, in Hengelo, zijn er bijn 20 pizzaria's w.o. Domino helemaal geen gezeur, tot heden als ik cijfers uitmag delen Toscane met een 8 de beste we zullen zien .
Spenkelink — 24 okt 2017
Tja, vrije marktwerking he, Stuifzand, dan krijg je dit. Hoop oprecht dat ook deze Domino's glutenvrije pizza's aanbiedt zodat ik ook eens gewoon kan bestellen ipv altijd zelf alles moet maken, zou een verademing zijn!
Bart Nijkamp — 23 okt 2017
Ik bestel af ten toe wel eens een pizza of vlessschotel. Maar altijd bij Toscane tegenover de Theresiakerk. Aanrader. Familie bedrijfje en echt een mooie zaak geworden en super aardig personeel met hart voor de zaak. Gigant Dominopizza gaat er bij mij niet in in ieder geval.
stephan den ouden — 23 okt 2017
prima dat deze keten naar Borne komt, niets mis mee.. Ja altijd tegen zo werkt de vrije markt nou eenmaal...
altijd tegen — 22 okt 2017
Wat nou weer. Moet de gemeente er voor zorgen dat bestaande pizzeria's blijven bestaan of dat burgers Vooral niet te "vet" of "ongezond" eten. Kom op nou. Bestaande horeca, pak het op en innoveer. Bliif niet op je luie kont zitten maar concurreer. We zijn nu eenmaal niet in de centraal geleide economie van Rusland.
Ookdatnog — 22 okt 2017
Het ontbreekt de gemeente waarschijnlijk aan juridische mogelijkheden om dit tegen te houden, maar van mij mogen ze. Al die afhaalketens zoals Domino's, New York, McDonalds...het is een verarming en vervetting van de samenleving. Pure armoede en gebrek aan creativiteit....inspelend op de eveneens gemakzuchtige burger. En de ondernemers die er al zitten verdienen nóg minder.
Stuifzand — 22 okt 2017
Leuk voor de andere zaken waar je pizza's kunt halen.Foei gemeente Borne.

Van toiletpapier naar koolrabi

Sinds de uitbraak van corona en de ongekende maatregelen die dat tot gevolg hebben gehad is er...
07-04-2020

Nieuwe ‘Hans de Boer Mode’ geopend

Eigenlijk zouden ze afgelopen donderdag hun nieuwe herenmodezaak aan de Bakkerssteeg officieel...
04-04-2020

Nieuw: de ‘Borns Hart voor Horeca’ bon

Vorige week zondag vertelde -toen nog- minister Bruno Bruins dat de horeca in ons land bijna per...
23-03-2020

Lentekoopzondag afgelast

De Lentekoopzondag, die aanstaande zondag in het centrum van Borne zou plaatsvinden, is...
16-03-2020

Creatief zakendoen in tijden van crisis

Naarmate het coronavirus meer gevolgen heeft voor het leven van alledag, zien ook steeds meer...
15-03-2020

Restaurants verzetten hun bakens

De maatregelen die het kabinet donderdagmiddag uitvaardigde om het coronavirus te beteugelen,...
14-03-2020