Domino’s Pizza aan Nieuwe Markt
GESPREKKEN MET KANDIDATEN FRANCHISENEMER NOG GAANDE

Domino’s Pizza aan Nieuwe Markt

Domino’s Pizza opent waarschijnlijk nog dit jaar een vestiging in Borne. De mondiale keten neemt z’n intrek in het pand aan de Nieuwe Markt, waar jarenlang de SNS Bank onderdak vond. Het filiaal zal worden gerund door een franchisenemer. De onderhandelingen met kandidaten voor die post lopen nog.

“We hopen onze vestiging in Borne te openen voor het eind van dit kalenderjaar”, zegt Anneke de Groot, develop-director voor Nederland en België van Domino’s Pizza. “Of dat lukt is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het verkrijgen van de vergunningen. Daar zijn we onze pijlen nu op aan het richten. Het pand in Borne staat al een tijdje leeg en het is al een jaar geleden dat ik het heb bekeken. We hebben een selectie van mogelijke locaties in Borne gemaakt en dit is er als meest interessante uit gekomen.”

De organisatie beschikt ondertussen over 231 vestigingen. Anneke de Groot: “Die werken allemaal volgens ons succesformuleverhaal als wereldwijd grootste bedrijf voor het (laten) afhalen en bezorgen van vers gemaakte pizza’s.” Ze kan nog niet zeggen hoe het pand in Borne precies wordt ingericht. "Het kan zijn dat we kiezen voor een zaak met een wachtruime voor klanten die pizza’s afhalen. Het is ook mogelijk dat we het groter opzetten en ook tafels en stoelen plaatsen, waar klanten de pizza’s ter plekke kunnen eten. Dat bespreken we met de franchisenemer die het uiteindelijk gaan doen. We hopen dat het iemand uit de regio zelf zal zijn.” (WP)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
reiki teeuwen — 18 dec 2017
Ben het eens met altijd tegen, de besten blijven bestaan en de slechteren verdwijnen, in Hengelo, zijn er bijn 20 pizzaria's w.o. Domino helemaal geen gezeur, tot heden als ik cijfers uitmag delen Toscane met een 8 de beste we zullen zien .
Spenkelink — 24 okt 2017
Tja, vrije marktwerking he, Stuifzand, dan krijg je dit. Hoop oprecht dat ook deze Domino's glutenvrije pizza's aanbiedt zodat ik ook eens gewoon kan bestellen ipv altijd zelf alles moet maken, zou een verademing zijn!
Bart Nijkamp — 23 okt 2017
Ik bestel af ten toe wel eens een pizza of vlessschotel. Maar altijd bij Toscane tegenover de Theresiakerk. Aanrader. Familie bedrijfje en echt een mooie zaak geworden en super aardig personeel met hart voor de zaak. Gigant Dominopizza gaat er bij mij niet in in ieder geval.
stephan den ouden — 23 okt 2017
prima dat deze keten naar Borne komt, niets mis mee.. Ja altijd tegen zo werkt de vrije markt nou eenmaal...
altijd tegen — 22 okt 2017
Wat nou weer. Moet de gemeente er voor zorgen dat bestaande pizzeria's blijven bestaan of dat burgers Vooral niet te "vet" of "ongezond" eten. Kom op nou. Bestaande horeca, pak het op en innoveer. Bliif niet op je luie kont zitten maar concurreer. We zijn nu eenmaal niet in de centraal geleide economie van Rusland.
Ookdatnog — 22 okt 2017
Het ontbreekt de gemeente waarschijnlijk aan juridische mogelijkheden om dit tegen te houden, maar van mij mogen ze. Al die afhaalketens zoals Domino's, New York, McDonalds...het is een verarming en vervetting van de samenleving. Pure armoede en gebrek aan creativiteit....inspelend op de eveneens gemakzuchtige burger. En de ondernemers die er al zitten verdienen nóg minder.
Stuifzand — 22 okt 2017
Leuk voor de andere zaken waar je pizza's kunt halen.Foei gemeente Borne.

Hans de Boer stopt en wil genieten

In 1990 opende Rijssenaar Hans de Boer zijn herenmodewinkel aan de Bakkerssteeg. “Het...
19-09-2019

Okay Fashion & Jeans opent in Borne

ADVERTORIAL • Borne is binnenkort een kledingwinkel voor mannen en vrouwen rijker! Okay...
17-09-2019

Magnifique tijdelijk terug in Borne

Tja, het kan raar lopen”, zegt Mieke Hofstede als ze donderdagmiddag net haar eerste klant...
23-08-2019

RW4you heeft de deuren open

Aan de Nijstad heeft Wendy Schlatkamp de deuren geopend van haar RW4you, een winkel in trendy...
21-08-2019

Bliss opent na de Melbuul’ndagen

Na anderhalve maand keihard werken is het bijna zover: volgende week woensdag opent het nieuwe...
21-08-2019

Jonge ondernemer op de markt

Met zijn 18 jaar zou hij wel eens de jongste markthandelaar in Twente kunnen zijn. “Ik...
21-08-2019