Domino’s Pizza aan Nieuwe Markt
GESPREKKEN MET KANDIDATEN FRANCHISENEMER NOG GAANDE

Domino’s Pizza aan Nieuwe Markt

Domino’s Pizza opent waarschijnlijk nog dit jaar een vestiging in Borne. De mondiale keten neemt z’n intrek in het pand aan de Nieuwe Markt, waar jarenlang de SNS Bank onderdak vond. Het filiaal zal worden gerund door een franchisenemer. De onderhandelingen met kandidaten voor die post lopen nog.

“We hopen onze vestiging in Borne te openen voor het eind van dit kalenderjaar”, zegt Anneke de Groot, develop-director voor Nederland en België van Domino’s Pizza. “Of dat lukt is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het verkrijgen van de vergunningen. Daar zijn we onze pijlen nu op aan het richten. Het pand in Borne staat al een tijdje leeg en het is al een jaar geleden dat ik het heb bekeken. We hebben een selectie van mogelijke locaties in Borne gemaakt en dit is er als meest interessante uit gekomen.”

De organisatie beschikt ondertussen over 231 vestigingen. Anneke de Groot: “Die werken allemaal volgens ons succesformuleverhaal als wereldwijd grootste bedrijf voor het (laten) afhalen en bezorgen van vers gemaakte pizza’s.” Ze kan nog niet zeggen hoe het pand in Borne precies wordt ingericht. "Het kan zijn dat we kiezen voor een zaak met een wachtruime voor klanten die pizza’s afhalen. Het is ook mogelijk dat we het groter opzetten en ook tafels en stoelen plaatsen, waar klanten de pizza’s ter plekke kunnen eten. Dat bespreken we met de franchisenemer die het uiteindelijk gaan doen. We hopen dat het iemand uit de regio zelf zal zijn.” (WP)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
reiki teeuwen — 18 dec 2017
Ben het eens met altijd tegen, de besten blijven bestaan en de slechteren verdwijnen, in Hengelo, zijn er bijn 20 pizzaria's w.o. Domino helemaal geen gezeur, tot heden als ik cijfers uitmag delen Toscane met een 8 de beste we zullen zien .
Spenkelink — 24 okt 2017
Tja, vrije marktwerking he, Stuifzand, dan krijg je dit. Hoop oprecht dat ook deze Domino's glutenvrije pizza's aanbiedt zodat ik ook eens gewoon kan bestellen ipv altijd zelf alles moet maken, zou een verademing zijn!
Bart Nijkamp — 23 okt 2017
Ik bestel af ten toe wel eens een pizza of vlessschotel. Maar altijd bij Toscane tegenover de Theresiakerk. Aanrader. Familie bedrijfje en echt een mooie zaak geworden en super aardig personeel met hart voor de zaak. Gigant Dominopizza gaat er bij mij niet in in ieder geval.
stephan den ouden — 23 okt 2017
prima dat deze keten naar Borne komt, niets mis mee.. Ja altijd tegen zo werkt de vrije markt nou eenmaal...
altijd tegen — 22 okt 2017
Wat nou weer. Moet de gemeente er voor zorgen dat bestaande pizzeria's blijven bestaan of dat burgers Vooral niet te "vet" of "ongezond" eten. Kom op nou. Bestaande horeca, pak het op en innoveer. Bliif niet op je luie kont zitten maar concurreer. We zijn nu eenmaal niet in de centraal geleide economie van Rusland.
Ookdatnog — 22 okt 2017
Het ontbreekt de gemeente waarschijnlijk aan juridische mogelijkheden om dit tegen te houden, maar van mij mogen ze. Al die afhaalketens zoals Domino's, New York, McDonalds...het is een verarming en vervetting van de samenleving. Pure armoede en gebrek aan creativiteit....inspelend op de eveneens gemakzuchtige burger. En de ondernemers die er al zitten verdienen nóg minder.
Stuifzand — 22 okt 2017
Leuk voor de andere zaken waar je pizza's kunt halen.Foei gemeente Borne.

Het visje komt niet terug in Zenderen

Vishandel Toren zal met de viskraam definitief niet terugkeren naar Zenderen, ondanks een...
09-04-2021

Dorset gaat loten voor geluksmoment

De restaurants zijn nog steeds gesloten en de meeste horecaondernemers storten zich daarom...
08-04-2021

Sport & Fashion Outlet aan de Grotestraat

In het al enige tijd leegstaande winkelpand van Sportpaviljoen Borne aan de Grotestraat branden...
02-04-2021

Zuivelhoeve ’s lands beste foodspecialist?

In 2018 werd de Zuivelhoeve Borne al uitgeroepen tot beste foodspecialistenwinkel van ons land;...
01-04-2021

Groene Michelinster voor Het Seminar

Het is dit jaar voor het eerst dat Michelin groene Michelinsterren toekent aan restaurants die...
29-03-2021

Woensdag zet Erica de bloemen weer buiten

Het is komende woensdag precies drie maanden geleden dat voor Marco en Chantal van Buuren het...
13-03-2021