Shopping by Candlelight: Borne in winterse sferen

 

Shopping by Candlelight is ieder jaar weer een bijzondere combinatie van winkelen én genieten van een sfeervolle kerstambiance. Op zaterdag 22 december dompelt het centrum van Borne zich dan weer onder in alles wat met kerst te maken heeft. Waar je je ook begeeft in de winkelstraten... je wordt omringd met gezelligheid. Koren zingen, vuurkorven knetteren, straten zijn aangelicht met prachtige sfeerverlichting en in de winkels kun je volop kerstshoppen.

 

Kortom, een heerlijke manier om je kerstinkopen te doen. Vanaf 09.00 of 10.00 uur 's morgens zijn de winkels open en dat blijven ze tot 21.30 uur 's avonds. Het speciale en sfeervolle Shopping by Candlelight programma start om 17.00 uur. Het complete programma vind je onderaan deze pagina en kun je bovendien hier downloaden.

 

De highlights

Alhoewel het traditionele Shopping by Candlelight programma al jaren staat als een huis, zijn er toch elke keer weer verrassende elementen die een bezoekje aan dit sfeervolle kerstspektakel tot een verplicht nummer maken.

 

Opvallend dit jaar is de massala deelname van koren, koortje en orkesten die, verdeeld over alle pleinen in het dorpscentrum, voor een ongekende kerstsfeer zullen zorgen.

 

Om ze maar in willekeurige volgorde te noemen: The Young Evergreens, Inpajoko, Mix Zenderen, de Bornse Harmonie, het Stedelijk Orkest Borne, Singing Lights, Born to Pop, Sing with Spirit en Chanoeka.

En wat te denken van alle kerkkoren, die bij toerbeurt in de sfeervol verlichte Stephanuskerk het beste wat ze in zich hebben, zullen laten klinken.

 

Daarnaast zijn er nog Dance Workx, Jolien's Theaterhuis en de Boornse Mirrewinterhoornbloazers, terwijl de allerkleinsten kunnen knutselen in een kersttent op de Nijstad.

 

Vermaak voor jong en oud

Maar... dat is nog niet alles, want ook de Kerstman en zijn Magische IJsprinsessen trekken zonder ophouden door de gezellig drukke winkelstraten om hun gulheid over het talrijke publiek uit te strooien.

 

Ook de inwendige mens kan goed aan zijn trekken komen. Op diverse plekken wordt namelijk gratis warme glühwein en chocolademelk verstrekt. De ijsbaan op het Dorsetplein maakt ten slotte het sprookje rondom 'de mooiste dagen van het jaar' compleet.

 

 

 

 

Advertenties
(Uw banner hier?)