Domino’s Pizza opent de deuren
NIEUWSTE FILIAAL WERELDWIJD TOONAANGEVENDE KETEN IN BORNE

Domino’s Pizza opent de deuren

ADVERTORIAL. Domino’s Pizza opende vrijdagochtend om 11.30 uur de deuren aan de Nieuwe Markt 5C. De nieuwe medewerkers van de Bornse vestiging van ’s werelds toonaangevende pizzaketen beleefden donderdag de generale repetitie en oefenden nog even in het bereiden en inpakken van de producten. Aansluitend mochten hun ouders en de buren van de zaak een kijkje nemen en alvast letterlijk genieten van een voorproefje.

Derde vestiging
Voor Henkjan van Raalte is het de derde vestiging van Domino’s Pizza, die hij als franchisenemer onder zijn hoede neemt. Hij bestiert ook al de filialen in Hengelo en Almelo.

Al sinds zijn zeventiende maakt de nu 34-jarige Van Raalte deel uit van wat hij zelf de ‘familie Domino’s’ noemt. Hij begon in Hengelo als bezorger (hiernaast), werd daar filiaalhouder en kreeg vervolgens de kans de zaak als franchisenemer over te nemen.

In mei van dit jaar kwam daar de Almelose zaak bij. “Het is best wel snel achter elkaar”, vindt hij er zelf van, “maar ik voel me gewoon enorm thuis bij deze club. Ik heb het vanaf het begin altijd leuk gevonden. Dus het is niet zo raar dat ik er nu al mijn halve leven bij ben.”


Vanaf het begin
‘Borne’ is het eerste filiaal waar Henkjan van Raalte vanaf het begin bij betrokken is. “De zaak is helemaal in de nieuwste industriële stijl en met moderne schermen ingericht. Het wordt steeds mooier. Achter het pand hebben we een grote ruimte voor de vier scooters en vier elektrische fietsen die we voor het bezorgen gebruiken. We zijn van plan om van hieruit en niet langer vanuit Hengelo ook de bezorging voor de wijk Slangenbeek te doen.”

Dat alles met het streven bestelde en niet binnen het etablissement zelf genuttigde pizza’s binnen een kwartier tot twintig minuten na de bestelling bij de klant te kunnen bezorgen. “We gaan ervan uit dat het lukt, al kunnen we nog wel een aantal medewerkers erbij gebruiken. In Hengelo zitten we momenteel op gemiddeld 21 minuten, in Almelo op 18. Voordeel hier is bovendien dat we hier een heel snelle oven hebben, waarin de pizza’s binnen vier minuten klaar zijn.”

Besmet met virus
Sjoerd Hendriks (22) is de filiaalmanager in Borne. Net als Van Raalte is hij als het ware besmet met het virus van Domino’s. Hij woont nu nog in het Gelderse Doesburg, maar hoopt zich snel in Borne of daar in de buurt te vestigen.

Vijf jaar geleden ben ik als bezorger begonnen in Velp toen ik zeventien was. Al snel ging ik naar binnen en op mijn achttiende werd ik filiaalmanager. Ik vind het heerlijk om te werken met mensen tussen de vijftien en 23 jaar, zoals bij ons gebruikelijk is. Domino’s staat erom bekend een leuke leer- en werkomgeving te bieden. Ik weet uit ervaring dat als de tomatensaus eenmaal door je aderen stroomt, die niet meer zo snel weg gaat.”

Domino’s Pizza in Borne, is dagelijks geopend van 11.30 uur tot 23.00 uur. Tussen 11.30 en 16.00 uur kan gebruik worden gemaakt van de ‘lunchdeal’, bestaande uit een pizza naar keuze met een blikje drinken voor de prijs van slechts 5 euro.

Bestellen kan via de website www.dominos.nl en de app van Domino’s.

Op de bovenste foto een groot deel van het team van Domino’s Pizza Borne, met geheel links Sjoerd Hendriks en geheel rechts Henkjan van Raalte.



 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Harm Hoek — 26 jan 2018
Heb nu 4 verschillende pizza's van hun opgehaald en gegeten en drie waren wel heel erg lekker.
Goed belegd en een lekkere bodem.
Na rijles gegeven te hebben en van te voren telefonisch te hebben besteld, hoefde ik er niet op te wachten en waren de pizza's die ik had besteld nog erg warm.
Harm Hoek — 26 jan 2018
Heb nu 4 verschillende pizza's van hun opgehaald en gegeten en drie waren wel heel erg lekker.
Goed belegd en een lekkere bodem.
Na rijles gegeven te hebben en van te voren telefonisch te hebben besteld, hoefde ik er niet op te wachten en waren de pizza's die ik had besteld nog erg warm.
Beste Henkjen - ook namens de BBO - van harte welkom in onze mooie gemeente Borne en alle succes voor de toekomst!

Davy Roord wint MasterChef titel op Mallorca

In januari won chef-kok Davy Roord van Restaurant Dorset op de Horecava vakbeurs in Amsterdam...
03-05-2024

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024