Domino’s Pizza opent de deuren
NIEUWSTE FILIAAL WERELDWIJD TOONAANGEVENDE KETEN IN BORNE

Domino’s Pizza opent de deuren

ADVERTORIAL. Domino’s Pizza opende vrijdagochtend om 11.30 uur de deuren aan de Nieuwe Markt 5C. De nieuwe medewerkers van de Bornse vestiging van ’s werelds toonaangevende pizzaketen beleefden donderdag de generale repetitie en oefenden nog even in het bereiden en inpakken van de producten. Aansluitend mochten hun ouders en de buren van de zaak een kijkje nemen en alvast letterlijk genieten van een voorproefje.

Derde vestiging
Voor Henkjan van Raalte is het de derde vestiging van Domino’s Pizza, die hij als franchisenemer onder zijn hoede neemt. Hij bestiert ook al de filialen in Hengelo en Almelo.

Al sinds zijn zeventiende maakt de nu 34-jarige Van Raalte deel uit van wat hij zelf de ‘familie Domino’s’ noemt. Hij begon in Hengelo als bezorger (hiernaast), werd daar filiaalhouder en kreeg vervolgens de kans de zaak als franchisenemer over te nemen.

In mei van dit jaar kwam daar de Almelose zaak bij. “Het is best wel snel achter elkaar”, vindt hij er zelf van, “maar ik voel me gewoon enorm thuis bij deze club. Ik heb het vanaf het begin altijd leuk gevonden. Dus het is niet zo raar dat ik er nu al mijn halve leven bij ben.”


Vanaf het begin
‘Borne’ is het eerste filiaal waar Henkjan van Raalte vanaf het begin bij betrokken is. “De zaak is helemaal in de nieuwste industriële stijl en met moderne schermen ingericht. Het wordt steeds mooier. Achter het pand hebben we een grote ruimte voor de vier scooters en vier elektrische fietsen die we voor het bezorgen gebruiken. We zijn van plan om van hieruit en niet langer vanuit Hengelo ook de bezorging voor de wijk Slangenbeek te doen.”

Dat alles met het streven bestelde en niet binnen het etablissement zelf genuttigde pizza’s binnen een kwartier tot twintig minuten na de bestelling bij de klant te kunnen bezorgen. “We gaan ervan uit dat het lukt, al kunnen we nog wel een aantal medewerkers erbij gebruiken. In Hengelo zitten we momenteel op gemiddeld 21 minuten, in Almelo op 18. Voordeel hier is bovendien dat we hier een heel snelle oven hebben, waarin de pizza’s binnen vier minuten klaar zijn.”

Besmet met virus
Sjoerd Hendriks (22) is de filiaalmanager in Borne. Net als Van Raalte is hij als het ware besmet met het virus van Domino’s. Hij woont nu nog in het Gelderse Doesburg, maar hoopt zich snel in Borne of daar in de buurt te vestigen.

Vijf jaar geleden ben ik als bezorger begonnen in Velp toen ik zeventien was. Al snel ging ik naar binnen en op mijn achttiende werd ik filiaalmanager. Ik vind het heerlijk om te werken met mensen tussen de vijftien en 23 jaar, zoals bij ons gebruikelijk is. Domino’s staat erom bekend een leuke leer- en werkomgeving te bieden. Ik weet uit ervaring dat als de tomatensaus eenmaal door je aderen stroomt, die niet meer zo snel weg gaat.”

Domino’s Pizza in Borne, is dagelijks geopend van 11.30 uur tot 23.00 uur. Tussen 11.30 en 16.00 uur kan gebruik worden gemaakt van de ‘lunchdeal’, bestaande uit een pizza naar keuze met een blikje drinken voor de prijs van slechts 5 euro.

Bestellen kan via de website www.dominos.nl en de app van Domino’s.

Op de bovenste foto een groot deel van het team van Domino’s Pizza Borne, met geheel links Sjoerd Hendriks en geheel rechts Henkjan van Raalte. 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
Harm Hoek — 26 jan 2018
Heb nu 4 verschillende pizza's van hun opgehaald en gegeten en drie waren wel heel erg lekker.
Goed belegd en een lekkere bodem.
Na rijles gegeven te hebben en van te voren telefonisch te hebben besteld, hoefde ik er niet op te wachten en waren de pizza's die ik had besteld nog erg warm.
Harm Hoek — 26 jan 2018
Heb nu 4 verschillende pizza's van hun opgehaald en gegeten en drie waren wel heel erg lekker.
Goed belegd en een lekkere bodem.
Na rijles gegeven te hebben en van te voren telefonisch te hebben besteld, hoefde ik er niet op te wachten en waren de pizza's die ik had besteld nog erg warm.
Beste Henkjen - ook namens de BBO - van harte welkom in onze mooie gemeente Borne en alle succes voor de toekomst!

Streep door Shopping by Candlelight

De jaarlijkse Kerstkoopavond onder de noemer ‘Shopping by Candlelight’ gaat op...
29-11-2021

Pieten shoppen komende zondag ook

Nog een goede week te gaan en dan is het heerlijk avondje weer gekomen. Sinds jaar en dag een...
25-11-2021

Bornse Cadeaupas gelanceerd

Vanaf heden kent Borne een nieuw betaalmiddel: de Bornse Cadeaupas. Speciaal in het leven...
23-11-2021

Deterd mode opent Outlet Pop up Store

Bijna drie jaar zat Zo Mooi met haar dameskleding aan de Nieuwe Kerkstraat. In augustus kwam er...
03-11-2021

Griezelige koopzondag gaat erin als koek

Vooraf blies de organisatie van de Halloween koopzondag hoog van de toren als het ging om het...
31-10-2021

Enquête over vraag naar lokale producten

Streekproducten zijn steeds meer in trek en de trend richting lokaal en biologisch tekent zich...
28-10-2021