Doek valt voor De Kloostergang
24-01-2018
PRESTIGIEUS RESTAURANT IN ZENDEREN FAILLIET VERKLAARD

Doek valt voor De Kloostergang

De rechtbank heeft woensdag restaurant De Kloostergang in Zenderen failliet verklaard. Het ambitieuze restaurant van chef-kok Freddy Cusell ontving in 2015 nog een Bib Gourmand, het keurmerk van Michelin voor betaalbare diners van hoge kwaliteit. In 2016 trad De Kloostergang toe tot de Jeunes Restaurateurs d’Europe, een groep van jonge restauranthouders met vakmanschap en passie.

 

Naast plannen om in Amsterdam te starten met Peruaanse gerechten in de foodhallen aldaar, bleef het restaurant in Zenderen het voornaamste hoofdaccent. De exclusieve keuken viel regelmatig in de prijzen en viel in de smaak bij fijnproevers, ook buiten de regio.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Ton — 31 jan 2018
Jammer dat er opnieuw een restaurant verdwijnt uit Culinair Zenderen!
Jan — 25 jan 2018
Hij stinkt en is lelijk.
Praat ook nog is met consumptie.
Een woord bah!
Anne — 25 jan 2018
Jeanneten Hove: Ik beweer toch niet dat ie NIET kan koken? En voor de rest blijf ik bij wat ik eerder al zei. Als je afspraken niet nakomt, niet regeert op mensen die een diner willen boeken, als je gasten die wél geboekt hadden, doodleuk voor een gesloten deur laat staan, dan heb je toch niet goed begrepen hoe je een zaak draaiende moet zien te houden, zeker in tijden dat het allemaal wat minder is/was, zeker als je net begint op een nieuwe plek. Dat noemen ze hier elders tegenslag, maar een crisis kun je ook zélf mede veroorzaken......
Wederom een horeca onderneming in de Gemeente die helaas op deze manier in het nieuws komt. Ik wens Freddy Cusell namens de BBO sterkte met deze tegenslag. Sterkte.
Jeanneten Hove — 24 jan 2018
Wat jammer!!!
Anne, volgens mij hebben we het niet over hetzelfde restaurant. Onze ervaring is anders.u
Anne — 24 jan 2018
Tja, kunnen koken is één. Een zaak runnen en met beide benen op de grond blijven is twee.

Feestelijke tijdreis in zonnig Borne

Het volledig nieuwe evenement Wiener Melange Café bleek zondagmorgen een schot in de...
24-09-2023

Koksteam Dorset in finale Gouden Koksmuts

Maar liefst elf gerenommeerde restaurants uit ons land streden eerder deze week in de...
22-09-2023

Prestigieuze horeca award voor Marly Sauer

Marly Sauer, pas 21 jaar, kreeg onlangs volslagen onverwacht de Joop Braakhekke Apprentice Award...
21-09-2023

Koffieconcert en modeshows kleuren koopzondag

Afgemeten aan de temperaturen zou je het wellicht niet zeggen, maar toch staat het najaar voor...
20-09-2023

Het Seminar: ‘Met nieuwe passie terug naar de...

In de zomer van 2018 opende Het Ideaal, daar waar het zelfvoorzienende centraal staat,...
19-09-2023

Ben en Astrid doven hun Pijpelaar

Het is alweer 22 jaar geleden dat Ben en Astrid Stuivenberg de sigarenzaak overnamen van de...
08-09-2023