Noabers proeven Hertme's Ambacht
07-03-2018
APETROTSE UITBATER LEREAU HULSINK POPELT OM TE STARTEN

Noabers proeven Hertme's Ambacht

Vanaf zaterdag 10 maart is het officieel; maar gisteren, vandaag en morgen kregen en krijgen de Hertmenaren de primeur. De noabers van het geheel gerenoveerde restaurant aan de Hertmerweg 30 zijn dan de eregasten van het etablissement Hertme’s Ambacht. Eigenaar Lereau Hulsink popelt van ongeduld om zijn buren te ontvangen. Apetrots is ‘ie op wat er in amper twee maanden tijd is gerealiseerd. Niets doet er meer herinneren aan ’t Oale Bakkershoes dat eind vorig jaar noodgedwongen haar deuren moest sluiten.

 

“Werkelijk alles is vernieuwd”, klinkt het voldaan. “Zelfs het terras en de tuin hebben we de afgelopen maanden onderhanden genomen. Binnen hebben we een nieuwe vloer gelegd, er staat een nieuwe bar, zie de indeling met knus meubilair, de warme kleuren, een sfeervolle verlichting en een heel bijzondere wijnhoek… Ja, wat eigenlijk niet?”, aldus de gedreven horecaondernemer. “Mensen moeten zich hier thuis voelen, een gezellige avond uit beleven.”

 

‘Geweldig team’

En inderdaad, als de eerste noabers dinsdagavond naar binnen stappen, zijn de complimenten niet aan te slepen. Ze feliciteren Hulsink met zijn nieuwe onderneming, overladen hem met toepasselijke geschenken en alras heerst er een plezierige sfeer. De uitbater straalt en houdt ondertussen vanuit zijn ooghoeken alles nauwlettend in de gaten. “Want het moet lopen”, zegt hij. “We hebben een geweldig team van jonge mensen uit Borne en Hertme dat er alles aan gaat doen om het de mensen naar de zin te maken.”

 

Vanaf zaterdag 10 maart gaan de deuren dus echt open. De verdere openingstijden zijn op maandag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur, op zaterdag vanaf 11.00 uur en zondags om 10.00 uur. Dinsdags en woensdags blijft het restaurant gesloten. (BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
Jeannette — 08 mrt 2018
Lerau wij wensen jou veel succes toe. Aan de locatie ligt het niet en ook niet aan kwaliteit die heb je wel succes.
Annemarie — 07 mrt 2018
Wat een geweldig gebaar om op deze manier de inwoners van Hertme kennis te laten maken met jouw nieuwe restaurant!!!
Heel veel succes voor de toekomstđź‘Ť
Ton HUISKES — 07 mrt 2018
Ik wens Lerau veel succes met dit restaurant en kom zeker in april eens kijken (en eten wellicht) in Hertme

Nieuwe dry aged kast markeert slagerspassie

ADVERTORIAL • “In de afgelopen dertig jaar heb ik in slachterijen heel wat misstanden...
19-04-2021

Dinsdag gratis ijs bij Vers & Frietje

Op zondag 2 mei wordt het orthodoxe paasfeest gevierd. Daaraan voorafgaand geldt een periode van...
19-04-2021

Het visje komt niet terug in Zenderen

Vishandel Toren zal met de viskraam definitief niet terugkeren naar Zenderen, ondanks een...
09-04-2021

Dorset gaat loten voor geluksmoment

De restaurants zijn nog steeds gesloten en de meeste horecaondernemers storten zich daarom...
08-04-2021

Sport & Fashion Outlet aan de Grotestraat

In het al enige tijd leegstaande winkelpand van Sportpaviljoen Borne aan de Grotestraat branden...
02-04-2021

Zuivelhoeve ’s lands beste foodspecialist?

In 2018 werd de Zuivelhoeve Borne al uitgeroepen tot beste foodspecialistenwinkel van ons land;...
01-04-2021