Noabers proeven Hertme's Ambacht
07-03-2018
APETROTSE UITBATER LEREAU HULSINK POPELT OM TE STARTEN

Noabers proeven Hertme's Ambacht

Vanaf zaterdag 10 maart is het officieel; maar gisteren, vandaag en morgen kregen en krijgen de Hertmenaren de primeur. De noabers van het geheel gerenoveerde restaurant aan de Hertmerweg 30 zijn dan de eregasten van het etablissement Hertme’s Ambacht. Eigenaar Lereau Hulsink popelt van ongeduld om zijn buren te ontvangen. Apetrots is ‘ie op wat er in amper twee maanden tijd is gerealiseerd. Niets doet er meer herinneren aan ’t Oale Bakkershoes dat eind vorig jaar noodgedwongen haar deuren moest sluiten.

 

“Werkelijk alles is vernieuwd”, klinkt het voldaan. “Zelfs het terras en de tuin hebben we de afgelopen maanden onderhanden genomen. Binnen hebben we een nieuwe vloer gelegd, er staat een nieuwe bar, zie de indeling met knus meubilair, de warme kleuren, een sfeervolle verlichting en een heel bijzondere wijnhoek… Ja, wat eigenlijk niet?”, aldus de gedreven horecaondernemer. “Mensen moeten zich hier thuis voelen, een gezellige avond uit beleven.”

 

‘Geweldig team’

En inderdaad, als de eerste noabers dinsdagavond naar binnen stappen, zijn de complimenten niet aan te slepen. Ze feliciteren Hulsink met zijn nieuwe onderneming, overladen hem met toepasselijke geschenken en alras heerst er een plezierige sfeer. De uitbater straalt en houdt ondertussen vanuit zijn ooghoeken alles nauwlettend in de gaten. “Want het moet lopen”, zegt hij. “We hebben een geweldig team van jonge mensen uit Borne en Hertme dat er alles aan gaat doen om het de mensen naar de zin te maken.”

 

Vanaf zaterdag 10 maart gaan de deuren dus echt open. De verdere openingstijden zijn op maandag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur, op zaterdag vanaf 11.00 uur en zondags om 10.00 uur. Dinsdags en woensdags blijft het restaurant gesloten. (BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
Jeannette — 08 mrt 2018
Lerau wij wensen jou veel succes toe. Aan de locatie ligt het niet en ook niet aan kwaliteit die heb je wel succes.
Annemarie — 07 mrt 2018
Wat een geweldig gebaar om op deze manier de inwoners van Hertme kennis te laten maken met jouw nieuwe restaurant!!!

Heel veel succes voor de toekomstđź‘Ť
Ton HUISKES — 07 mrt 2018
Ik wens Lerau veel succes met dit restaurant en kom zeker in april eens kijken (en eten wellicht) in Hertme

Kokkerellen voor Alpe d’HuZes

Kanker. Het is een van de meest voorkomende oorzaken van sterfte. Een op de drie Nederlanders...
06-04-2019

Zuivelhoeve Borne derde van Nederland

De Zuivelhoeve Borne is maandagavond in Nijkerk derde geworden tijdens de finale van Beste...
01-04-2019

Met recht een lentekoopzondag

Als de terrassen vol zitten, de kinderen een vermakelijke middag beleven en de winkels vol zijn...
24-03-2019

Dorpsmanager stalt zijn voorkeuren uit

Net als in veel andere wereldwinkels in Nederland heeft nu de wereldwinkel in Borne voor de...
21-03-2019

Lentekoopzondag vol verrassingen

De lente is begonnen. En alhoewel het zonnetje ons de afgelopen weken behoorlijk in de steek...
21-03-2019

Tante Rie viert feest en trakteert

Op donderdag 4 april is het alweer vijf jaar geleden dat Anke Kamp haar winkeltje in...
19-03-2019