Nieuw: koopzaterdagavond
25 MEI CENTRUM IN MEDITERRANE SFEREN

Nieuw: koopzaterdagavond

Op zaterdagavond, 25 mei, wordt er voor het eerst een koopzaterdagavond georganiseerd. En zoals men inmiddels gewend is van de Bornse ondernemers, gaat het hier niet zomaar om het extra openstellen van de winkels, maar wordt er een heel evenement van gemaakt. In dit geval staat alles deze zaterdagavond in het teken van de zomerse sferen van de Méditerranée.

 

Alsof je op een zonnige boulevard loopt te flaneren, in de restwarmte van een zomerse dag, genietend van de bruisende bedrijvigheid van een vakantieplaats. Met uiteraard muziek en met een hapje en een drankje binnen handbereik. Het centrum wordt voor de gelegenheid aangekleed met Spaanse, Italiaanse en Franse vlaggetjes, etalages verwijzen naar het zonnige Zuiden, een troubadour vult de straten met passende muziek en de horecaondernemers delen tapas en andere lekkernijen uit.

 

Wijnproeverij

Bij Eat & Wine, Roast It en Het Steegje kunnen respectievelijk Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen geproefd worden. Kiezen hoeft niet, want met een (plastic) glas kun je heerlijk relaxed van de één naar de ander lopen en ze gewoon allemaal proberen. Ondertussen genietend van de sfeer op straat en in de winkels.

 

Met de koopzaterdagavond, die tot 21.00 uur duurt, willen de centrumondernemers weer iets nieuws bieden, naast de speciale themakoopzondagen die er jaarlijks georganiseerd worden. En dat is niet de enige vernieuwing. Op zondag 23 juni zal er een wel heel speciale koopzondag plaatsvinden, maar daarover later meer! (AJ)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Wendy — 17 mei 2019
Leuk initiatief, jammer dat t samenvalt met BAM festival in Hengelo. Volgende keer eerst de gemeentelijke UIT agenda's naast elkaar ?
H S — 17 mei 2019
Jammer weer een fiasco het zal lukken met super mooi weer en dan overal terrassen maken met muziek en een soort proef eet voor een leuke prijs !Dat is wat mensen willen zoeken de gezelligheid op maar niet uit de winkels dat is maar bijzaak succes hoor jullie wel weer .

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024

Nieuw Eethuis Borne op plek van Levi

Vijf maanden geleden verliet restaurant grillroom Levi haar pand aan de Hofstraat 10 in Borne....
20-01-2024

Davy Roord van Dorset wint MasterChef ticket

Tijdens de Horecava vakbeurs, die deze week in de RAI in Amsterdam wordt gehouden, heeft...
11-01-2024