Vijf jaar Fysiotherapie Fleminghof
LUSTRUMFEESTJE VOOR BLOEIENDE FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK

Vijf jaar Fysiotherapie Fleminghof

ADVERTORIAL. Het is feest bij Fysiotherapie Fleminghof in het gelijknamige gezondheidscentrum aan de Fleminghof/Stationsstraat. Deze week is het vijf jaar geleden dat de praktijk begon, gelijktijdig met de oplevering van het nieuwe gezondheidscentrum waarin diverse zorgpraktijken een onderkomen hebben. De fysiotherapiepraktijk is ontstaan uit een fusie van Fysio- en Manuele Therapie Botter en Van Tarel en Fysiotrain. In 2017 voegde Kinderfysiotherapie Borne zich bij de maatschap.

 

Wie deze week de fysiotherapiepraktijk bezoekt zal het heugelijke feit niet ontgaan. Overal zijn vlaggetjes en ballonnen opgehangen en voor bezoekers ligt er een presentje klaar. “Iedereen is welkom om even binnen te lopen voor een kopje koffie, ons jubileum met ons mee te vieren of om kennis te maken met onze praktijk”, zegt Nadine van Houwelingen.

 

Specialisaties

Vijf jaar geleden startte Fysiotherapie Fleminghof met zeven mensen, inmiddels zijn dat er al veertien en is de praktijk uitgegroeid tot een grote gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk met kennis en kunde op een breed terrein aan specialisaties binnen het vakgebied van de fysiotherapie, waaronder manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, echografie, dryneedling en medische fitness. Onlangs werden aan het indrukwekkende lijstje specialisaties nog oncologie, fysiotherapie en geriatrie fysiotherapie toegevoegd.

 

Gedreven team

Fysiotherapie Fleminghof beschikt over negen behandelkamers en twee oefenruimtes waar ook groepstrainingen gehouden worden. De locatie binnen het gezondheidscentrum Fleminghof, waar ook huisartsen, apotheek, GGD, thuiszorgorganisaties, de prikpost Medlon, een verloskundigenpraktijk, podotherapie, kinderergotherapie, osteopathie en logopedie zijn gevestigd, bevalt uitstekend. “Dit is echt een toplocatie met een grote patiëntenkring. Centraal gelegen en goed bereikbaar, ook voor patiënten uit andere gemeenten.”

 

Voor de toekomst zijn er plannen genoeg. “We blijven innoveren en specialiseren. Al onze fysiotherapeuten beschikken over een masteropleiding, of zijn daar mee bezig. We hebben een jong en enthousiast team met super gedreven fysiotherapeuten! Daarnaast investeren we veel in netwerken, zoals OCON Rug Netwerk Twente, Parkinson Netwerk, MS Netwerk en het ONCOnet/oncologienetwerk.” Gemoedelijkheid en persoonlijke aandacht blijven echter als vanouds hoog in het vaandel staan. Deze week met een extra kopje koffie én een goodybag, omdat het feest is!

 

Fysiotherapie Fleminghof is ook te volgen op Linkedin en Facebook.

 

(Op de foto boven vanaf links, eigenaren Sebastiaan van Houwelingen, Luuc Botter en Nadine van Houwelingen)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Willemien Holterman etst voor Mariakapel

Sinds 7 maart is er al bijna 11.000 euro bijgeschreven voor de crowdfundactie van de Mariakapel...
11-04-2024

Vrolijke serenade voor de 80-jarige Johan

Het gebeurt niet meer zo vaak dat een muziekkorps nog door de straten trekt. En dat is in Borne...
05-04-2024

De drijfveer van beeldhouwster Hetty Steenberg

‘De Drijfveer’ vormt de veelzeggende naam van het praatprogramma op BorneBoeit....
31-03-2024

Nieuwe fase voor Méér Muziek in de Klas

Sinds enkele jaren wordt er in Borne keihard gewerkt aan het geven van nieuwe impulsen aan het...
18-03-2024

Het geheim van de kimono

Acht maanden lang vind je ‘een beetje Japan in Borne’. In het museum Bussemakerhuis,...
09-03-2024

Borne-Nu op de bres voor Koetshuisje

In de voorliggende plannen voor het Huis van Borne is geen plaats meer voor exposities in het...
06-03-2024