De leukste kerstpakketten van 2019
BESTEL EEN KERSTPAKKET BIJ PLUS HULS VAN DEN NIEUWBOER

De leukste kerstpakketten van 2019

ADVERTORIAL. Kerstpakketten worden een hoge emotionele waarde toegekend. Het is haast niet meer weg te denken tijdens de feestdagen. Ook al proberen bedrijven ook wel eens wat nieuws, zoals een kerstmarkt of een cadeaubon, de realiteit is dat werknemers toch het liefst zo’n prachtige doos ontvangen met veel lekkere dingen.

 

PLUS Huls van den Nieuwboer heeft in samenwerking met het PLUS hoofdkantoor in Utrecht dit jaar de zoektocht om het perfecte kerstpakket voor het hele team te vinden extra gemakkelijk gemaakt. Aan de hand van verschillende thema’s zit er voor iedereen wel iets passends bij. Op de site www.pluskerstpakketten.nl vindt u daarnaast voor ieder budget een passend geschenk en natuurlijk kunt u naar eigen wens een pakket samenstellen. Er zijn al hele leuke pakketjes te bestellen vanaf € 7,50 tot € 100,-.

 

Thema’s van 2019

 

Goed eten is samen eten - Ook dit jaar staat het gezin bij de meeste bedrijven op nummer één, als het om kerstpakketten gaat. Samen koken, samen eten of samen spelletjes doen. Een pakket waar je het hele gezin blij mee kan maken.

 

Zorg voor elkaar en de omgeving - De trend duurzaam en verantwoord zien we dit jaar ook in de kerstpakketten terugkomen. Oog voor de mens en planeet wordt steeds belangrijker. Een verantwoord kerstpakket geeft ook een mooie boodschap vanuit uw organisatie mee.

 

Speciale biertjes en lekkere wijn - Dit jaar zien we ook meer pakketten met alleen speciale bieren, zoals Guinness en Karmeliet. Maar niet alleen bier is populair, je maakt je mensen ook nog steeds erg blij met een doosje fijne wijn of feestelijke bubbels.

 

Gold, glitter & bubbels - Waren we een aantal jaren geleden nog bescheiden in het gebruik van glitter en glamour, dit jaar mag je schitteren met Kerst. En dat zien we ook terug in de kerstpakketten.

 

Kerstpakket met een thema - Een thema kan de filosofie van uw bedrijf mooi versterken. En het werkt ook goed om je persoonlijke boodschap te vertellen. Welke past het beste binnen uw bedrijf, leuke quotes, heerlijk er op uit of misschien wel Italië?

 

Welke thema past het beste binnen uw bedrijf ?https://pluskerstpakketten.nl/content/de_leukste_kerstpakketten_van_2019/

 

Tot slot

 

Liefde en aandacht maakt alles beter

De meeste mensen vinden het gewoon leuk om een cadeau te krijgen, zeker van het bedrijf waar ze het hele jaar hard voor werken. Veel succes met kiezen en komt u er niet uit, dan helpen wij graag.

Email: huls@plussupermarkt.nl of u kunt bellen met Simon Huls 06-1022 4686.

 

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
Rob — 13 okt 2019
Dankjewel zeggen voor een kerstpakket met producten die ik nooit zou kopen, voelt heel vreemd. Pure verkwisting.
H.S — 12 okt 2019
IK VIND EEN KERSTPAKKET VERSCHRIKKELIJK WANT JE KRIJGT ALTIJD DE VERKEERDE DINGEN .GEEF DE WAARDE VAN HET PAKKET MAAR AAN DE OUDEREN VÓÓR EEN LEUK UITJE.MAAR NATUURLIJK WENS IK DE PLUS SUCCES MET DE VERKOOP VAN DE PAKKETEN.

‘Baby Boris’ in het centrum

In het centrum van Borne is een kleine, cartoonachtige, rode variant van de Boris in de...
18-09-2020

Brand Event bij LeurinK tijdens Lifestyle

ADVERTORIAL • Vanaf vandaag tot en met zondag staat Borne weer in het teken van lifestyle....
18-09-2020

Bloeit de prille liefde op in Hertme?

Als het allemaal loopt zoals Daphne Rexwinkel en kok Yannick Moorman van Hertme’s Ambacht...
17-09-2020

Zeut Chocola tijdelijk in De Harmonie

Over een kleine maand zullen de paden van Zeut Chocola en IJssalon De Harmonie elkaar gaan...
14-09-2020

Volgend weekend in teken van lifestyle

Het is vaste prik, op de derde zondag van september showen ruim 100 mannequins de nieuwste...
10-09-2020

‘Een lekkere koopzondag’

Iets organiseren in coronatijd blijft even spannend. Zo ook de koopzondag in Borne, want hoever...
30-08-2020