Royal Lebanon feestelijk van start
ZAGIK GOL: ‘WE WILLEN EEN MOOIE BELEVENIS VOOR ONZE GASTEN CREËREN’

Royal Lebanon feestelijk van start

Eind juli berichtte BorneBoeit over de komst van een Libanees restaurant naar Borne. Aan het Marktplein namen Zagik Gol en haar vriend Stefen Mehr het pand over van het Chinees restaurant Golden City. Ergens in september hoopten ze, na een grondige verbouwing, de deuren te kunnen openen. Het werd echter vandaag. Aram, de broer van Zagik vertelt: “Er zat veel meer werk in dan we verwachtten. Maar uiteindelijk is het nu gelukt, al kostte het soms bloed, zweet en tranen.”

 

‘Een beetje kippenvel’

Het resultaat is er in elk geval naar. Het restaurant heeft een complete metamorfose ondergaan en biedt nu plaats aan zo’n 60 gasten. Het sfeervolle interieur ademt een Oosterse sfeer met warme kleuren, een groot aantal Libanese accenten en natuurlijk klinkt er Oosterse muziek. Perfectie lijkt het sleutelwoord en dat is ook precies wat de drie ondernemers beogen. “We willen niet zomaar een restaurant zijn, maar de gastvrijheid en vriendelijkheid moeten er vanaf spatten. Voor onze gasten willen we een etentje hier tot een mooie en plezierige belevenis maken”, aldus Zagik. En Aram: “Ja, ik ben hier enorm trots op, dit bezorgt me toch wel een beetje kippenvel.”

 

Familie, vrienden en bekenden die de opening donderdagmiddag bijwoonden, kregen alvast een voorproefje van wat Stefen in zijn vernieuwde keuken zoal bereidt. En dat is nogal wat. Want alhoewel een grote variatie aan veelal kleine hapjes, zowel warm als koud, kenmerkend is voor de Libanese keuken, prijken er evenzo goed volledige drie- en viergangenmenu’s op de uitgebreide kaart. Het is duidelijk, Borne heeft er een bijzondere eetgelegenheid bij.

 

Royal Lebanon is geopend van dinsdag tot en met zondag. Vooraf reserveren (074 750 1170) is noodzakelijk. De komende dagen gebruiken de kersverse ondernemers voor het inrichten van een eigen Facebookpagina (royal lebanon borne) en ook op Instagram zullen hun activiteiten te volgen zijn. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Ookdatnog — 27 okt 2019
Er is in een plaats onder Brussel ook een "Royal Lebanon". Is het onderdeel van een keten? Het is namelijk in exact dezelfde stijl.

https://m.facebook.com/restaurantlibanaiswaterloo/

Snap overigens niet hoe je in deze tijd een restaurant kan openen zonder een website waarop mensen de kaart kunnen zien en kunnen reserveren.
Huub — 25 okt 2019
Heel veel sukses. We komen snel proeven.
Bartjens — 25 okt 2019
Maak van de ''y'' een streepje. jammer van dat geld, maar inderdaad afwachten gaat meer kosten.
Ria — 25 okt 2019
Heel veel succes, een verrijking voor de Bornse Horeca, we komen gauw eten!
Ookdatnog — 25 okt 2019
Heel veel succes. Mooi dat jullie de keuze in horeca verrijken.

Kleine tip: "Royal" is een titel die alleen met goedkeuring van de koning mag worden gebruikt. Een kroon bovenop maakt het nóg verwarrender.


Daar was de kantonrechter heel duidelijk over in een zaak in 2018. Het kan aardig in de papieren lopen als je wordt gedwongen de naam te wijzigen.
Bartjens — 24 okt 2019
Mooi en aantrekkelijk restaurant lijkt me. Verstandig om even te laten weten dat je komt. Vooral na de opening is het vaak te druk en krijg je snel een verkeerde indruk. Veel succes gewenst
Max de Mooij Sr. — 24 okt 2019
Wat een mooie toevoeging aan de bestaande horeca van Borne! Ik verheug me erop om binnenkort een keer te reserveren om aan te kunnen schuiven bij Royal Lebanon! Ik verwacht ook dat het er druk zal worden de komende maanden. Veel succes met jullie mooie restaurant Zagik, Stefen en Aram!

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024