Nieuw: de ‘Borns Hart voor Horeca’ bon
23-03-2020
HORECAONDERNEMERS IN BORNE WEIGEREN OM BIJ DE PAKKEN NEER TE ZITTEN

Nieuw: de ‘Borns Hart voor Horeca’ bon

Vorige week zondag vertelde -toen nog- minister Bruno Bruins dat de horeca in ons land bijna per direct haar deuren diende te sluiten. En alhoewel de meeste uitbaters van cafés en restaurants die bui wel zagen aankomen, kwam de boodschap en vooral de snelheid waarmee het van kracht werd, toch hard aan. Ook in Borne, Hertme en Zenderen. Wat restte waren overtollige voorraden, lege tafels en geen omzet meer.

 

Een gevoel van machteloosheid maakte zich meester. “Hier kunnen we allemaal niets aan doen”, aldus David Pauka van Roast It. ‘Het overkomt je en je moet er maar mee dealen.” Lereau Hulsink van ’t Hertme’s Ambacht deelt die mening. “Ik moet er niet aan denken wat er gebeurt als dit voor een langere periode gaat gelden.”

 

Recept voor een bijzondere actie

Er gingen enkele dagen overheen, maar donderdagmiddag zat een deel van de plaatselijke uitbaters alweer bij elkaar om samen gewoon eens hardop te denken hoe deze moeilijke periode te overbruggen valt. Het duurde niet lang tot ze elkaar vonden en het recept voor een actie bedachten waarmee ze -ook in deze stille periode- op de radar van hun gasten kunnen blijven. Hun idee voor een aantrekkelijk geprijsde voucher kreeg al snel bijval van collega-uitbaters in onze gemeente en zo was de ‘Borns Hart voor Horeca’ bon geboren.

 

Justin Lutke Veldhuis van Kir vertelt: “De bon vertegenwoordigt een waarde van vijftig euro en is de komende weken voor slechts veertig euro te bestellen. Het is natuurlijk een heel leuk geschenk om anderen daarmee in deze periode een symbolisch hart onder de riem te steken. En bovendien helpen de kopers ervan de Bornse horecaondernemers daarmee op een geweldige manier. Vandaar ook de naam: Borns Hart voor Horeca.” De bon is inwisselbaar tot en met 20 december 2020.

 

Deelnemende horecaondernemers

De horecaondernemers die deelnemen aan de actie zijn De Eetkamer, Kir, Las Carretas, Il Tartufo, Roast It, ’t Hertme’s Ambacht, Pannekoekhuis Borne, Dorset, Jachtlust, Al Capone, De Prinsen, Royal Lebanon, De Steeg en Jasmin Garden.

 

De 'Borns Hart voor Horeca' bon is vanaf vandaag en tot en met 10 mei te bestellen via hartvoorhoreca@bboborne.nl en door overmaking van 40 euro naar NL11 RABO 0310 95 1593 ten name van BBO Borne, onder vermelding van naam, adres en het restaurant van uw voorkeur. Zodra uw betaling is ontvangen, krijgt u de bon(nen) aangereikt. (BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
D.Brink — 04 apr 2020
Waarom komt er geen reactie op de vraag van Hans van Hasselt. Dit is voor mij de reden dat ik nog geen bonnen heb besteld. Het zou logisch zijn dat de bonnen bij elke deelnmer kan worden ingeleverd.
Hans van Hasselt — 23 mrt 2020
Leuk innitiatief, maar wat nu als onverhoopt toch het restarant van mijn keuze falliet zou gaan? Kan ik dan achteraansluiten bij de curator of kan ik hem elders inwisselen. Want niets is zeker in deze tijd

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024