R.H. Planten opent vrijdag met ‘knallers’
NIEUWE PLANTENWINKEL VAN MARKTKOOPMAN RUTGER HOFSTÉ AAN GROTESTRAAT

R.H. Planten opent vrijdag met ‘knallers’

ADVERTORIAL • Vrijdagmorgen om precies 09.00 uur zwaait Rutger Hofsté voor de allereerste keer zijn winkeldeur open aan de Grotestraat 180 in Borne. Daarmee zet de 19-jarige ondernemer een nieuwe en belangrijke stap in zijn nog jonge carrière. Het is immers amper een jaar geleden dat hij voor het eerst kennis maakte met Borne. Dat was op de weekmarkt aan het Rheineplein, waar hij zijn vaste en eenjarige planten aan de man bracht. Mede geholpen door de coronaperikelen kwam hij echter snel tot de conclusie meer heil te zien in een vaste plek en enkele maanden geleden vond hij de locatie die hij wilde. Het werd de winkel waarin voorheen juwelier De Koning was gevestigd.

 

‘Een geweldige plek’

“Een geweldige plek, waar dagelijks veel mensen voorbijkomen,” aldus een trotse Rutger aan de vooravond van de officiële opening. “Bovendien heb ik hier de ruimte om mijn vaste, seizoens- en kamerplanten uit te stallen en daarnaast nog eens diverse bemestingsproducten en potgrond in mijn assortiment op te nemen.” Van de gemeente kreeg hij het groene licht om de grote plantenbak, die pal voor zijn winkeldeur staat, opnieuw in te richten. “Het wordt een verlengde etalage en moet echt een visitekaartje voor mijn winkel zijn”, zo klinkt het enthousiast.

 

Elke week scherpe aanbiedingen

R.H. Planten zal geopend zijn van dinsdag tot en met zaterdag; op doordeweekse dagen van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Hofsté heeft het plan om wekelijks met enkele bijzondere aanbiedingen te komen. “Komende vrijdag en zaterdag beginnen direct al goed. Dan heb ik bijvoorbeeld laagblijvende vlinderstruiken in de aanbieding. Per stuk kosten ze 6 euro, per twee kunnen ze voor 8 euro weg”, aldus de plantenman. “Daarnaast heb ik cyclamen voor 1,75 per stuk en per drie voor 3,45 en bovendien heb ik een grote partij prachtig bloeiende sundavilles ingekocht, die de komende twee dagen voor 7,50 in plaats van 12,95 de deur uit kunnen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Moet het vrijdagse visje weg uit Zenderen?

Al jaren lang konden de inwoners van Zenderen op vrijdagmiddag hun visje halen bij Vishandel...
22-02-2021

Beleef het leukste personeelsfeest in Rijssen

ADVERTORIAL • Partycentrum Het Schwarzwald is dé feestlocatie in Twente. Onze...
22-02-2021

Kappersdochters in actie voor mams

De 22-jarige tweeling Amber en Romée Menkhorst kon het niet langer aanzien en startte een...
21-02-2021

Warme ondernemersboodschap op Rheineplein

Sinds zaterdagmorgen heeft de BBO de beschikking over een mini-foodtruck, bedoeld om het...
13-02-2021

Piekdagen voor Eurosport

De telefoon bij Eurosport aan de Stationsstraat staat sinds gisteren roodgloeiend. En ook de...
09-02-2021

Plus Wallerbosch gaat vernieuwen

Het zat al ruim een jaar in de pen, maar op 27 februari vanaf 16.00 uur gaat het echt gebeuren:...
05-02-2021