R.H. Planten opent vrijdag met ‘knallers’
NIEUWE PLANTENWINKEL VAN MARKTKOOPMAN RUTGER HOFSTÉ AAN GROTESTRAAT

R.H. Planten opent vrijdag met ‘knallers’

ADVERTORIAL • Vrijdagmorgen om precies 09.00 uur zwaait Rutger Hofsté voor de allereerste keer zijn winkeldeur open aan de Grotestraat 180 in Borne. Daarmee zet de 19-jarige ondernemer een nieuwe en belangrijke stap in zijn nog jonge carrière. Het is immers amper een jaar geleden dat hij voor het eerst kennis maakte met Borne. Dat was op de weekmarkt aan het Rheineplein, waar hij zijn vaste en eenjarige planten aan de man bracht. Mede geholpen door de coronaperikelen kwam hij echter snel tot de conclusie meer heil te zien in een vaste plek en enkele maanden geleden vond hij de locatie die hij wilde. Het werd de winkel waarin voorheen juwelier De Koning was gevestigd.

 

‘Een geweldige plek’

“Een geweldige plek, waar dagelijks veel mensen voorbijkomen,” aldus een trotse Rutger aan de vooravond van de officiële opening. “Bovendien heb ik hier de ruimte om mijn vaste, seizoens- en kamerplanten uit te stallen en daarnaast nog eens diverse bemestingsproducten en potgrond in mijn assortiment op te nemen.” Van de gemeente kreeg hij het groene licht om de grote plantenbak, die pal voor zijn winkeldeur staat, opnieuw in te richten. “Het wordt een verlengde etalage en moet echt een visitekaartje voor mijn winkel zijn”, zo klinkt het enthousiast.

 

Elke week scherpe aanbiedingen

R.H. Planten zal geopend zijn van dinsdag tot en met zaterdag; op doordeweekse dagen van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Hofsté heeft het plan om wekelijks met enkele bijzondere aanbiedingen te komen. “Komende vrijdag en zaterdag beginnen direct al goed. Dan heb ik bijvoorbeeld laagblijvende vlinderstruiken in de aanbieding. Per stuk kosten ze 6 euro, per twee kunnen ze voor 8 euro weg”, aldus de plantenman. “Daarnaast heb ik cyclamen voor 1,75 per stuk en per drie voor 3,45 en bovendien heb ik een grote partij prachtig bloeiende sundavilles ingekocht, die de komende twee dagen voor 7,50 in plaats van 12,95 de deur uit kunnen.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Brand Event bij LeurinK tijdens Lifestyle

ADVERTORIAL • Vanaf vandaag tot en met zondag staat Borne weer in het teken van lifestyle....
18-09-2020

Bloeit de prille liefde op in Hertme?

Als het allemaal loopt zoals Daphne Rexwinkel en kok Yannick Moorman van Hertme’s Ambacht...
17-09-2020

Zeut Chocola tijdelijk in De Harmonie

Over een kleine maand zullen de paden van Zeut Chocola en IJssalon De Harmonie elkaar gaan...
14-09-2020

Volgend weekend in teken van lifestyle

Het is vaste prik, op de derde zondag van september showen ruim 100 mannequins de nieuwste...
10-09-2020

‘Een lekkere koopzondag’

Iets organiseren in coronatijd blijft even spannend. Zo ook de koopzondag in Borne, want hoever...
30-08-2020

Nieuwe plantenwinkel ook zondag open

ADVERTORIAL • Het is alweer veertien dagen geleden dat R.H. Planten, de nieuwe...
27-08-2020