Nieuwe frietzaak ‘plek met potentie’
21-08-2020
BORNENAAR MICHAEL ALAN START MET VERS & FRIETJE AAN AZELOSESTRAAT

Nieuwe frietzaak ‘plek met potentie’

Het runnen van een frietzaak is helemaal nieuw voor hem. En tóch zet de 30-jarige Michael Alan de stap. “Ruim acht jaar heb ik in de kinder- en volwassenpsychiatrie gewerkt. Daar was ik op een gegeven moment op uitgekeken.” Wat wel bleef jeuken was zijn inmiddels 15-jarige ervaring in de horeca. Hij noemt het klantencontact en de kans ‘om iets te maken’. Toen de mogelijkheid zich voordeed de cafetaria aan de Azelosestraat over te nemen, was het pleit snel beslecht. Zijn nieuwe Vers & Frietje is het resultaat. “Niet zomaar een cafetaria, maar het moet uitstraling hebben en mag een best een beetje exclusief zijn”, aldus de kersverse ondernemer.

 

‘Lekkerste ijs van ons land’

Gevraagd naar wat Vers & Frietje zo bijzonder maakt, begint zijn gezicht te stralen. “Ik zit hier in een rijtje winkels met een bakker en een slager, logisch dat ik de focus leg op vers. Verse friet, vers belegde broodjes en hamburgers bijvoorbeeld, die royaal zijn belegd. Daarnaast verkoop ik Van Otten ijs, vorig jaar nog uitgeroepen tot het lekkerste ijs van ons land.” Een andere bijzonderheid is dat Alan zijn producten ook bezorgt. Ter illustratie hiervan staan twee bestickerde bakfietsen buiten gereed ‘om uit te rukken’. “Bezorgen doet bij mijn weten bijna niemand in Borne, dus daarmee onderscheiden we ons behoorlijk.” Om die reden heeft hij ook acht jonge mensen aangetrokken die de bezorging voor hun rekening gaan nemen.

 

Alan is ervan overtuigd dat zijn frietzaak een mooie toekomst tegemoet gaat. “De plek is uitstekend, er wonen hier veel mensen in de directe omgeving. Dus de potentie is er zeker. Bovendien heb ik er enorm veel zin in en wil ik het graag goed doen. Voor mijzelf, voor mijn gezin en voor mijn klanten.” Vers & Frietje is zes dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zaterdag van 11.30 tot 20.30 uur en op zondag van 16.00 tot 20.30 uur. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
Rene — 21 aug 2020
Veel succes

Brand Event bij LeurinK tijdens Lifestyle

ADVERTORIAL • Vanaf vandaag tot en met zondag staat Borne weer in het teken van lifestyle....
18-09-2020

Bloeit de prille liefde op in Hertme?

Als het allemaal loopt zoals Daphne Rexwinkel en kok Yannick Moorman van Hertme’s Ambacht...
17-09-2020

Zeut Chocola tijdelijk in De Harmonie

Over een kleine maand zullen de paden van Zeut Chocola en IJssalon De Harmonie elkaar gaan...
14-09-2020

Volgend weekend in teken van lifestyle

Het is vaste prik, op de derde zondag van september showen ruim 100 mannequins de nieuwste...
10-09-2020

‘Een lekkere koopzondag’

Iets organiseren in coronatijd blijft even spannend. Zo ook de koopzondag in Borne, want hoever...
30-08-2020

Nieuwe plantenwinkel ook zondag open

ADVERTORIAL • Het is alweer veertien dagen geleden dat R.H. Planten, de nieuwe...
27-08-2020