Vrijdag opent Marskramer/Top1Toys
01-03-2023
FRANCHISENEMERS EELCO EN BAIBA MUURLINK: ‘BORNE STOND HOOG OP VERLANGLIJSTJE’

Vrijdag opent Marskramer/Top1Toys

Vandaag en morgen worden de Bornse brievenbussen gevuld met een openingsfolder van Marskramer/Top1Toys, de nieuwe winkel in huishoudartikelen en speelgoed die vrijdag om 09.00 uur voor de allereerste keer haar deuren opent aan de Grotestraat 162a in Borne.

 

Daarmee komt een eind aan het jarenlange gemis van een dergelijke zaak na het eerdere vertrek van de Marskramer, nu alweer zeven jaar geleden. Voor de franchisenemers Eelco en Baiba Muurlink gaat tegelijkertijd een droom in vervulling. “Borne stond al tijden hoog op ons verlanglijstje”, zeggen ze.
 

Vizier op Borne

Beiden zijn gepokt en gemazeld in dit segment. De van oorsprong Letse Baiba: “In Letland hebben we al veel ervaring opgedaan met een keten van zaken in huishoudelijke artikelen en in Losser runnen we nu al zes jaar een Top1Toys vestiging. Al vóór de coronaperiode hadden we ons vizier op Borne gericht, maar de onzekere tijd die volgde zorgde voor een rem op de plannen. Nu kan het allemaal weer en kwam het mooie pand waarin het Sportpaviljoen was gevestigd op ons pad. Het is voor ons een perfecte locatie. Borne is bovendien enorm gegroeid, dus we hebben er veel verwachtingen van.”
 

Van de in totaal plm. 500 m² wordt straks zo’n 200 m² gevuld met speelgoed, inclusief de bekende merken. Volgens Baiba ontstaat daarmee een (boven)gemiddeld grote vestiging, waarin een breed assortiment leidend is. “Uiteraard voeren we een basisassortiment, maar daarnaast is er ruimte om lokale aanpassingen en aanvullingen te doen. Bovendien is er veel aandacht voor seizoensgebonden artikelen, zoals nu bijvoorbeeld richting Pasen.”
 

Tal van aanbiedingen

Binnen de Bornse Marskramer/Top1Toys vestiging vinden straks, behalve Eelco en Baiba, zes full- en parttimers hun emplooi. De vestiging is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 20.00 uur en zaterdags tot 17.00 uur. De opening komende vrijdag gepaard met tal van aanbiedingen, waarvan de eerdergenoemde folder een blauwdruk vormt. “Maar op is op”, voegt Baiba er nog aan toe. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Herman — 01 mrt 2023
Heel veel succes. Het is een aanwinst voor Borne.

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024