‘Prima plek voor administratieve en fiscale zaken’
11-02-2021
MARCEL ROUWEN START IN BORNE DERDE FEDACC VESTIGING

‘Prima plek voor administratieve en fiscale zaken’

Ruim zeven jaar geleden besloten Johan Hartgerink en Marcel Rouwen samen verder te gaan. Beiden hadden ze toen een administratiekantoor en een sterke behoefte om van elkaars expertise gebruik te kunnen maken. “Wel wilden we zelfstandig blijven, want de contacten die we met onze klanten hadden waren intens en dat wilden we zo houden. Onze samenwerking was vooral achter de schermen. Zo konden we van elkaars software gebruik maken en bovendien gaan profiteren van de kennis van anderen.” Het werd een succes. Na de vestigingen in Losser en Haaksbergen streek Fedacc eind vorig jaar ook in Borne neer.

 

Focus op midden- en kleinbedrijf

“Voor mij persoonlijk voelt het als thuiskomen”, vertelt Rouwen die zelf jaren in Borne heeft gewoond. Borne is een heerlijke plek en ook wel enigszins vergelijkbaar met Losser. Ik proef dezelfde mentaliteit. ‘Zeg maar gewoon zoals het is’ en ‘niet ingewikkeld doen als het ook makkelijk kan’. Ik ben ervan overtuigd dat er hier ruimte is voor Fedacc. Onze focus is vooral gericht op het midden- en kleinbedrijf, waarvoor we vooral de fiscale aangiftes verzorgen. Maar ook de particulier kan hier terecht voor zijn belastingaangifte.”

 

Het kenmerk van Fedacc, wat staat voor federatie administratie, controle en consulting, moet vooral de kleinschaligheid zijn. “Natuurlijk, alles bij elkaar hebben we inmiddels twintig mensen - waaronder fiscalisten - in dienst en ook zijn we aangesloten bij de brancheorganisaties NOAB en Register Belastingadviseurs (RB), maar onze Twentse inslag blijft. We willen geen grote en onpersoonlijke organisatie zijn, maar klanten moeten hier zo met hun vragen naar binnen kunnen lopen en daar dan ook direct een adequaat antwoord op kunnen verwachten.”

 

Inloopdagen

In de vestiging aan de Aanslagsweg 22 zullen naast Marcel Rouwen en Johan Hartgerink ook Frank Ellenbroek en Greg Lansink het aanspreekpunt zijn. Een officiële opening is vanwege corona niet mogelijk, daarom zullen vanaf dinsdag 23 februari op acht achtereenvolgende weken inloopdagen worden georganiseerd waarin iedereen die graag wil weten in hoeverre Fedacc hem of haar van dienst kan zijn, van harte welkom is. “De koffie staat klaar!”, aldus Marcel. (AJ/BM)

 

Op de foto: Marcel Rouwen (links) en Frank Ellenbroek

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Daar ga je dan, na 31 dienstjaren…

Het ene pensioen is het andere niet en daar weten ze bij de Gebr. Ezendam aan de Oonksweg over...
29-03-2024

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023