02-04-2022
De Verbinding -  2 april

APR

02

20:00 Kulturhus BorneDe Verbinding - 2 april


In deze energieke voorstelling maakt Marianne verbinding met zichzelf en iedereen om haar heen, in het bijzonder met enkele speciale muzikale vrienden. Naast werk van anderen laat Marianne veel van zichzelf horen en zien. Zij wordt hierin instrumentaal bijgestaan door Marc Veldman, Mattijs en Jonatan Kuhlmann en door Jos Beunders op de vleugel.

Laat je verrassen door haar veelzijdigheid en voel je verbonden met de levenslust die er deze avond van af zal spatten!

De opbrengst is voor een goed doel.

 

Marianne van der Post maakt haar eigen voorstelling. Marianne volgde opleidingen tot creatieve therapeut muziek, docent muziek en contactclown. Ze geeft met plezier les in piano, blokfluit en liedbegeleiding op de gitaar. Altijd in een veilige prettig sfeer en aangepast aan ieders persoonlijke wensen en mogelijkheden. Verder werkt ze als muzikant en als contactclown. Ook leidt ze een dames-levensliederenkoor.

Aanvang: 20.00 uur
Entree: €15,00
 

Had u kaarten voor de voorstelling die op 4 april 2020 / 3 april 2021 plaats zou vinden?

Als wij uw e-mailadres hebben, krijgt u van ons bericht. Mocht u nog in het bezit zijn van kaarten voor de voorstelling in 2020 of 2021 en heb u niets van ons gehoord of kunt u niet 2 april 2022? Neem dan contact met ons op via 074 265 72 00.

 

terug naar agenda
 
Tips? Meld het ons Meld je tip