Kofferbakverkoop

AUG

28

Kofferbakverkoop

11:00 Kulturhus Borne

Doe mee met de supergezellige Melbuul’n Kofferbakverkoop op zondag 28 augustus!

Terug van weggeweest, de oergezellige Kofferbakverkoop. Tegen de achtergrond van de Melbuul’ndagen wordt het parkeerterrein vˇˇr Kulturhus Borne op zondag 28 augustus omgetoverd tot een walhalla van vintage, brocante, curiosa, antiek en verzamelitems.

Heb jij een garage, schuur en/of zolder vol toffe spullen en lijkt het je leuk om deze vanuit je kofferbak te verkopen, huur dan een standplaats bij de Bornse Kofferbakverkoop. Turn your trash into cash! Verzeker je van deze standplaats door online een ticket te kopen; voor slechts €25,00 zit je gebeiteld en je krijgt nog koffie/thee en een lunchpakketje toe ook! Er is plek voor maximaal 40 kofferbakken.

Op de dag zelf
Heb je een ticket? Mooi! Dan kun je je op zondagochtend 28 augustus tussen 9.00 en 9.30 uur melden bij de inrit van parkeerterrein De Haven aan de Markstaat te Borne (voor ‘t Kulturhus). Op vertoon van jouw ticket, wordt een standplaats aangewezen. De verkoop start om 11.00 uur.

De bonnen voor koffie/thee en lunch worden bij aankomst uitgereikt.áHet lunchpakketje zal tussen 12.30 uur en 13.00 uur op te halen zijn in het Kulturhus zelf. Koffie en thee zullen we gezellig bij jou langs brengen.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip