PROGRAMMA

 

De Koem en parkeeerplaats voor Lidl

15.00 - 23.00 uur Kermis

 

Dorsetplein

21.30 - 01.00 uur Band: Blizzert

 

Parkeerplaats De Haven (Kulturhus)

17.00 - 22.00 uur Borne Culinair

 

Borne Culinair

 

Borne Culinair op de vrijdag is een niet meer weg te denken onderdeel van de Melbuul’ndagen, dat steeds meer bezoekers trekt. Vorig jaar was het evenement voor de smulpapen en lekkerbekken voor het eerst op het plein voor het Kulturhus in plaats van op het Dorsetplein. En dat viel bij iedereen in goede smaak, om maar even in culinaire termen te blijven.

 

De sfeervolle inrichting, met mooie tenten, tafels en stoelen en lampjes in de boven vormt de perfecte ambiance voor een gezellige avond met vrienden en bekenden, onder genot van een smakelijk hapje en drankje. Borne Culinair wordt iets groter van opzet dit jaar, zodat bezoekers meer ruimte hebben.

 

Meerdere Bornse restaurants zullen deze avond aanwezig zijn en ter plekke voor je koken. Er is voor ieder wat wils. Deze gerechten zijn te koop met muntjes die bij de kassa op het terrein gekocht kunnen worden. Deze kosten € 2,20 per stuk en zijn tijdens de hele Melbuul’ndagen te gebruiken. De restaurants die dit jaar meedoen zijn: Vertwenz, IJssalon Mistral, Il Tartufo, Jasmin Garden, Grand Café de Steeg, Las Carretas, Roast iT, IJssalon de Harmonie, Kir Royal, Bierbrouwerij Borne en Eat & Wine.

 

Blizzert op het Dorsetplein

 

Blizzert zal vrijdagavond het podium betreden om de bezoekers te vermaken met een uniek optreden. Deze band zorgt voor een nieuwe beleving, 100% interactief, enorm veel energie

en vooral een flinke dosis enthousiasme. Een optreden van Blizzert is gegarandeerd een muzikaal hoogtepunt, waarbij het lot in handen ligt van de bezoeker.

 

Interactief

Via een speciale Blizzert App kun je een verzoekje naar het podium zenden. Dit verzoek krijgt vervolgens een uniek lotnummer en tijdens de show pikt het systeem er willekeurig een groot aantal uit. Naast het sturen van verzoekjes, krijgt de Melbuul’nbezoeker ook zelf de kans om te schitteren op het podium. Karaoke, huwelijksaanzoek, een dansje doen of een ander mooi moment; App en win jouw ‘Ticket to Enjoy’.

 

Kermis

 

Ondertussen is ook de kermis begonnen op parkeerplaats De Koem, waar tot en met zondag 21.00 uur naar hartelust gebotst, gedraaid, gezwaaid en gezwierd kan worden.

 

Advertenties
(Uw banner hier?)