23-07-2018 t/m 27-07-2018
Zomerkamp Borne

JUL

23

JUL

27

Zomerkamp Borne


Het sportieve Zomerkamp Borne. Dat wil niemand missen!

U nog aan het werk, maar de kinderen al vakantie? Zijn zij gek op sporten en in voor een flinke portie gezelligheid? Dan is het Zomerkamp Borne een super vette invulling van hun vrije dagen! Van 23 juli tot 27 juli van 9.00 tot 15.15 uur kunnen zij deelnemen aan voetbal, turnen, judo, zwemmen en/of beachsporten.

 

Er is deze week keuze uit een gevarieerd programma op sportpark ‘t Wooldrik. De maandag en vrijdag zijn vaste dagen, waarop balsporten op het programma staan. De andere dag(en) kunnen deelnemers zelf kiezen op basis van wat zij leuk vinden. Dit wordt mogelijk gemaakt met hulp van verschillende Bornse sportverenigingen.

 

Leuke bijkomstigheid is dat er mooie prijzen zijn te winnen en niemand met lege handen naar huis gaat! Iedere deelnemer krijgt een Zomerkamp Borne Jako tenue (shirt, short en kousen), alle dagen lunch, drinken en tussendoortjes, een Zomerkamp Borne certificaat, een Zomerkamp Borne medaille, een Zomerkamp Borne rugzakje en alle dagen training/begeleiding van ervaren trainers van PB Soccer en de deelnemende sportverenigingen.

 

Het Zomerkamp is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Inschrijven kan voor minimaal drie dagen en maximaal vijf dagen. De kosten zijn 75 euro (volledig verzorgd voor drie dagen), iedere extra dag kost 25 euro. Inschrijven kan nog tot en met 9 juli via www.pbsoccer.nl

 

De regie en organisatie zijn in handen van Borne Sport. PB Soccer is de uitvoerende instantie.

 

terug naar agenda
 

file:html/cookies.inc.html}