10-11-2018
De Tijdmachine door Borne’28

NOV

10

18.30 De Tijdmachine door Borne’28


Sportvereniging Borne’28 viert haar 90-jarig bestaan met een grandioze en groots opgezette uitvoering met als thema DE TIJDMACHINE.

 

Zaterdag 10 november 2018 is het zover! Na maanden intensieve voorbereiding gaat de Uitvoering van Borne’28, in het kader van haar 90-jarig bestaan, plaatsvinden. En een voorbereiding is er geweest!!! Meisjes en jongens, dames en heren, van klein tot groot, recreatiesporters en wedstrijdsporters zullen allen aanwezig zijn en laten zien waar ze de laatste maanden voor aan het oefenen zijn geweest. U kunt ze dan aan het werk zien op de banken, trampolines, aan de ringen, brug, rekstok, met ballen, met linten, met hoepels, etc. etc.

 

Het thema voor deze uitvoering is ‘De Tijdmachine’. Een thema dat perfect past bij het 90-jarig bestaan van Sportvereniging Borne’28. Dus laat je verrassen door spetterende optredens.

 

Ook de commissieleden van de uitvoering hebben de laatste maanden niet stilgezeten. Binnen deze commissie zijn de leden verantwoordelijk voor een bepaald gedeelte van de uitvoering, te denken valt aan de ‘opening’ en de ‘toestellen’. Laatstgenoemde leden zijn verantwoordelijk voor het vervoer van de toestellen uit de verschillende sportzalen van Borne en voor het snel verwisselen van de toestellen tussen de nummers door. Ook de leden, verantwoordelijk voor het decor, mogen niet vergeten genoemd te worden. Zij zorgen namelijk voor een ware metamorfose van de sportzaal. Zo zullen er tientallen lampen geplaatst worden, zal een immens groot decor de zaal opvrolijken, zal er een heus podium opgebouwd worden, enz. U zult als het ware een toeschouwer van een spectaculair ‘circus’ zijn. Al met al zal er dus alles aan gedaan worden om een onvergetelijke avond voor u ten tonele te voeren.

 

De uitvoering kost Borne’28 helaas ook handen vol met geld. Zo moet de sporthal afgehuurd worden, zal de gehele licht- en geluidsinstallatie gehuurd moeten worden, zullen er extra tribunes bij gehuurd moeten worden en zullen er vele materialen aangeschaft moeten voor worden voor o.a. het decor. Daarom vragen wij een entreeprijs. Deze entreeprijs reflecteert echter de ware kwaliteit die u ervoor terugkrijgt. Wij hopen dan ook op vele bezoekers. Komt u ook!

 

De avondvoorstelling begint om 18:30 uur. De kaarten voor deze avondvoorstelling kunt u in de voorverkoop bestellen via BORNE28.TICKETS@OUTLOOK.COM en kosten € 5,00 voor volwassen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Op 10 november 2018 zijn de kaarten ook aan het loket van Sporthal ’t Wooldrik te verkrijgen.

 

terug naar agenda