23-06-2019
Special Cars Sunday

JUN

23

12.00 Special Cars Sunday


23 juni 2019 is het tijd voor Special Cars Sunday in Borne. Tijdens deze koopzondag staat heel centrum Borne vol met prachtige auto's en treden er verschillende bands op in het centrum. U kunt ook de stoere rallywagens komen bewonderen van Dennis Kuipers. Altijd al als een echte coureur willen racen over het circuit? Zondag 23 juni 2019 is uw kans tijdens de Special Cars Sunday in Borne om dat te ervaren in de racesimulator. In de speciale carwash kunt u voor maar liefst €5,- uw auto laten wassen door een paar prachtige dames!

 

De laatste jaren zijn er steeds meer bierbrouwerijen in Twente bijgekomen die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. U kunt op zondag 23 juni 2019 op Special Cars Sunday in Borne komen genieten van enkele regionale bieren op het speciale bierplein. Dit is de perfecte plek om kennis te maken met enkele lokale bierbrouwers en hun eigen bieren. U kunt ook een prachtige presentatie van de Biertruck van Marc van Leeuwen verwachten.

 

Aan eten is natuurlijk ook gedacht. Op diverse plekken valt er te snacken en te snaaien, onder meer van de 10 meter lange barbecue aan de Grotestraat Noord. En er is muziek van verschillende bands. Jolien’s Theaterhuis zal met haar hilarische acts bezoekers vermaken en ook aan de kinderen is gedacht met onder andere de altijd populaire ballonnenfiguren.

 

Kortom een dag om niet te missen! Dus wees erbij 23 juni 2019 in Borne!

 

terug naar agenda