26-06-2019
Verrassings Fietstochten - 26 jun

JUN

26

Verrassings Fietstochten - 26 jun


Buiten in beweging zijn, dat is wat veel mensen plezierig vinden. Dat is dan ook een van de redenen dat voor het 9e jaar Welzijn Ouderen Borne 3 verrassings fietstochten naar een bijzondere bestemming organiseert in samenwerking met een groep enthousiaste fietsvrijwilligers. U bent van harte welkom. Vertrek vanaf 13.30 uur bij het Kulturhus in Borne. Opgeven verplicht.

De tochten zijn gemiddeld 25 kilometer lang en de gemiddelde fietssnelheid is 16-17 km per uur. Onderweg is er altijd een pauze om bij te praten en een consumptie te nemen. U neemt deel op eigen risico en blijft een zelfstandig verkeersdeelnemer. De vrijwilligers verzorgen de route en zijn onderweg uw aanspreekpunt.

De kosten voor de Verrassings Fietstocht zijn, €5,00 per persoon, inclusief consumptie en entreegeld. Opgeven (en betalen) kan bij de receptie van het Kulturhus, tot uiterlijk de maandagochtend voorafgaande aan de activitiet. Maar: VOL = VOL (max. 30 deelnemers). Wees er dus op tijd bij. Voor meer info: Welzijn Ouderen Borne - Wijkracht, tel 088 9455722 of welzijnouderenborne@wijkracht.nl.

 

 

terug naar agenda