23-12-2020
Filmhuis - Little Women

DEC

23

Filmhuis - Little Women


135 min.

Drama / romantiek / boekverfilming

Regie: Greta Gerwig, VS, 2019

Verfilming van het wereldberoemde boek van Louisa May Alcott.

Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van Little Women gaat over het leven van vier Amerikaanse zussen uit een verarmd bourgeois-gezin die eind negentiende eeuw. Deze vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven.

Little women werd genomineerd voor een Oscar.

De pers over Little women: VPRO Cinema (★★★★) 'Geeft eigen draai aan wereldberoemd verhaal' NRC (★★★★) 'Intelligente, sterke nieuwe bewerking' de Volkskrant (★★★★) 'Trouwe verfilming met cast in topvorm' Het Parool: 'Een zeer trouwe en aanstekelijke hedendaagse film'

 

Aanvang: 20.15 uur
Entree: €9,50 (€6,50 voor Vrienden van Filmhuis Borne).

Wegens corona geldt er een maximum van 30 bezoekers per filmvoorstelling.

BELANGRIJK:

In deze corona tijd zal de zaal al vanaf 19:45 uur open zijn om iedereen verantwoord een plek te kunnen geven. Er zijn zaalwachten aanwezig om u te begeleiden naar uw plek. Wij verzoeken u dan ook om gehoor te geven aan deze instructies.

Er zal in deze periode ook geen kaartverkoop meer aan de deur plaatsvinden. U kunt uw kaarten online reserveren en betalen. Kaarten bestellen bij de receptie van het Kulturhus kan tot op de dag van afspelen tot 17:00 uur.

 

terug naar agenda