27-09-2020
Filosofiecafé Twente

SEP

27

Filosofiecafé Twente


Het Filosofiecafé Twente houdt op zondag 27 september haar eerste lezing van het seizoen 2020-2021 in het Kulturhus te Borne. De lezing begint om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur.

Spreker is Pieter Omtzigt. Hij is bij velen bekend als lid van de Tweede Kamer. Recentelijk was hij veel in het nieuws als woordvoerder bij de kinderopvangaffaire en als kandidaat voor het lijsttrekkerschap van het CDA.

Zijn lezing heeft de titel: Het tanende vertrouwen in onze instituties”. Hij zal hierin aangeven waarom hij zich zo vastbijt in allerlei dossiers en waarom hij optrekt met leden van de oppositie. Wat hem beweegt, welke waarden hij als politicus belangrijk vindt en welke waarden hij graag zou zien in de politieke arena. Wat is nodig voor vertrouwen in politieke instituties en waarom gaat dit zo moeilijk?

Wij verwachten een middag met een gedreven politicus over macht, moraal en menselijke maat.

KAARTVERKOOP:
Om reden van Corona vindt de lezing plaats in de theaterzaal. Hierin is plaats voor maximaal 60 bezoekers. De kaartverkoop loopt alleen via Kulturhus Borne, online via de de knop onderaan deze pagina. U kunt ook langskomen aan de balie. Kaarten kosten € 10,- per stuk.
De hele lezing vindt plaats onder de voorwaarden van het RIVM.

Kulturhus Borne is achter de schermen druk bezig met het realiseren van de mogelijkheid tot livestreamen van dit evenement. Houd daarom aub deze pagina in de gaten. Meer informatie mbt livestreamen volgt z.s.m.

 

terug naar agenda