Computerservice Meijer slaat vleugels uit
NIEUW SERVICEPUNT IN HENGELO: ONDER ÉÉN DAK MET KOOPJEMOBIEL.NL

Computerservice Meijer slaat vleugels uit

ADVERTORIAL • Twee jaar geleden begon de van oorsprong Beckumer Edwin Meijer aan de Julianastraat in Borne zijn nieuwe Computerservice Meijer. De verkoop en het onderhoud van computers en laptops combineerde hij met een niche product: beveiligingsapparatuur. Het werd een succes en steeds meer particulieren én kleine ondernemingen vinden inmiddels hun weg naar de nuchtere ondernemer, die een uitgebreide persoonlijke service met ‘hulp op afstand’ en ‘haal en breng service aan huis’ hoog in zijn vaandel heeft. Op 1 oktober opent hij een servicepunt aan de Nieuwstraat 44 in Hengelo, daar waar Robin Kijk in de Vegte start met Koopjemobiel.nl.

 

'Onze markten groeien steeds verder naar elkaar toe'

Zowel voor Edwin (links op de foto) als voor Robin betekent de opening van hun nieuwe zaak een volgende stap. Laatstgenoemde is al vele jaren actief in de telecombranche, onder meer in Borne. “Ik wil er met een nieuw concept beginnen, waarin zowel de fysieke winkel als de webshop worden ondergebracht."

 

"Je ziet onze markten steeds verder naar elkaar toegroeien”, vertelt hij, wijzend op de producten van zijn vriend en zakenpartner Edwin. “Denk alleen maar aan de snelle groei van alle smart home systemen, waarin verlichting, audio én beveiliging simpelweg via de mobiele telefoon zijn aan te sturen. Dan is het ook logisch deze producten bij elkaar te brengen, zodat de klant in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Bovendien hecht ik net als Edwin veel waarde aan persoonlijke service. Dat onderscheidt ons van vele anderen.”

 

Goede toevoeging

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het vernieuwde interieur ven de winkel, waarin ooit juwelier Dimmendaal was gevestigd. “Een uitstekend punt, aan de rand van het centrum en dus goed bereikbaar”, zo weten beiden. En Edwin: “Onze klanten kunnen hier straks terecht voor reparaties aan en onderdelen van mobiele telefoons, tablets en computers, zich oriënteren op nieuwe producten, waaronder dus ook beveiligingsapparatuur, en Robin is bovendien helemaal thuis in providercontracten. Alles onder één dak dus en we zijn ervan overtuigd dat dit voor ons beiden een goede toevoeging gaat zijn.”

 

Zoals gezegd openen ze hun nieuwe onderkomen voor het grote publiek op donderdag 1 oktober. Woensdagavond stond voor genodigden, vrienden en bekenden het officiële startmoment gepland, maar daar is door de nieuwe coronamaatregelen op het laatste moment een streep door gezet.

 

Computerservice Meijer

Julianastraat 3

7621EE Borne

telefoon 06 5081 8342

www.computerservicemeijer.nl

info@computerservicemeijer.nl

Koopjemobiel.nl

Nieuwstraat 44

7551 CZ Hengelo

telefoon 06 3651 3772

www.koopjemobiel.nl

info@koopjemobiel.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Vuurwerkverkoop alleen online

Dit jaar zullen er voor het eerst in aanloop naar Oud en Nieuw geen lange rijen...
14-10-2020

Horeca Borne reageert gelaten

Tot een van de meest opvallende maatregelen die premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge...
14-10-2020

Dorset zet Koeien van Jelle ‘op de kaart’

Enkele maanden geleden kruisten de paden van Jelle Hidma, boer in Twekkelo, en Willem Dankers,...
10-10-2020

Supermarkten hanteren ‘ouderenuurtjes’

De verscherpte coronamaatregelen brengen ook met zich mee dat de supermarkten hun openingstijden...
05-10-2020

Snuffelhoes nu ook met herenmode

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat ’t Snuffelhoes zich vestigde aan De Bleek in...
02-10-2020

Bliss tot komend voorjaar dicht

“Het is niet anders, maar ik moet reëel zijn”, zegt Gerard Schulten, enkele...
30-09-2020