Computerservice Meijer slaat vleugels uit
NIEUW SERVICEPUNT IN HENGELO: ONDER ÉÉN DAK MET KOOPJEMOBIEL.NL

Computerservice Meijer slaat vleugels uit

ADVERTORIAL • Twee jaar geleden begon de van oorsprong Beckumer Edwin Meijer aan de Julianastraat in Borne zijn nieuwe Computerservice Meijer. De verkoop en het onderhoud van computers en laptops combineerde hij met een niche product: beveiligingsapparatuur. Het werd een succes en steeds meer particulieren én kleine ondernemingen vinden inmiddels hun weg naar de nuchtere ondernemer, die een uitgebreide persoonlijke service met ‘hulp op afstand’ en ‘haal en breng service aan huis’ hoog in zijn vaandel heeft. Op 1 oktober opent hij een servicepunt aan de Nieuwstraat 44 in Hengelo, daar waar Robin Kijk in de Vegte start met Koopjemobiel.nl.

 

'Onze markten groeien steeds verder naar elkaar toe'

Zowel voor Edwin (links op de foto) als voor Robin betekent de opening van hun nieuwe zaak een volgende stap. Laatstgenoemde is al vele jaren actief in de telecombranche, onder meer in Borne. “Ik wil er met een nieuw concept beginnen, waarin zowel de fysieke winkel als de webshop worden ondergebracht."

 

"Je ziet onze markten steeds verder naar elkaar toegroeien”, vertelt hij, wijzend op de producten van zijn vriend en zakenpartner Edwin. “Denk alleen maar aan de snelle groei van alle smart home systemen, waarin verlichting, audio én beveiliging simpelweg via de mobiele telefoon zijn aan te sturen. Dan is het ook logisch deze producten bij elkaar te brengen, zodat de klant in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Bovendien hecht ik net als Edwin veel waarde aan persoonlijke service. Dat onderscheidt ons van vele anderen.”

 

Goede toevoeging

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het vernieuwde interieur ven de winkel, waarin ooit juwelier Dimmendaal was gevestigd. “Een uitstekend punt, aan de rand van het centrum en dus goed bereikbaar”, zo weten beiden. En Edwin: “Onze klanten kunnen hier straks terecht voor reparaties aan en onderdelen van mobiele telefoons, tablets en computers, zich oriënteren op nieuwe producten, waaronder dus ook beveiligingsapparatuur, en Robin is bovendien helemaal thuis in providercontracten. Alles onder één dak dus en we zijn ervan overtuigd dat dit voor ons beiden een goede toevoeging gaat zijn.”

 

Zoals gezegd openen ze hun nieuwe onderkomen voor het grote publiek op donderdag 1 oktober. Woensdagavond stond voor genodigden, vrienden en bekenden het officiële startmoment gepland, maar daar is door de nieuwe coronamaatregelen op het laatste moment een streep door gezet.

 

Computerservice Meijer

Julianastraat 3

7621EE Borne

telefoon 06 5081 8342

www.computerservicemeijer.nl

info@computerservicemeijer.nl

Koopjemobiel.nl

Nieuwstraat 44

7551 CZ Hengelo

telefoon 06 3651 3772

www.koopjemobiel.nl

info@koopjemobiel.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Het visje komt niet terug in Zenderen

Vishandel Toren zal met de viskraam definitief niet terugkeren naar Zenderen, ondanks een...
09-04-2021

Dorset gaat loten voor geluksmoment

De restaurants zijn nog steeds gesloten en de meeste horecaondernemers storten zich daarom...
08-04-2021

Sport & Fashion Outlet aan de Grotestraat

In het al enige tijd leegstaande winkelpand van Sportpaviljoen Borne aan de Grotestraat branden...
02-04-2021

Zuivelhoeve ’s lands beste foodspecialist?

In 2018 werd de Zuivelhoeve Borne al uitgeroepen tot beste foodspecialistenwinkel van ons land;...
01-04-2021

Groene Michelinster voor Het Seminar

Het is dit jaar voor het eerst dat Michelin groene Michelinsterren toekent aan restaurants die...
29-03-2021

Woensdag zet Erica de bloemen weer buiten

Het is komende woensdag precies drie maanden geleden dat voor Marco en Chantal van Buuren het...
13-03-2021