ZóMooi verhuist naar Nieuwe Kerkstraat
06-12-2018
‘HET PERFECTE PAND OP HET PERFECTE MOMENT’

ZóMooi verhuist naar Nieuwe Kerkstraat

De Nieuwe Kerkstraat in het kernwinkelgebied van Borne wordt weer goed gevuld. Ook het pand waar voorheen Diva Mode gevestigd was krijgt per half februari volgend jaar een mooie nieuwe invulling. Ursula Werner en Alexandra Leuveld verlaten met hun boetiek ZóMooi na acht jaar het pandje aan de Grotestraat Noord en zetten een volgende stap in de ontwikkeling van de modezaak.

 

Meer in het centrum

“We wilden altijd al graag iets meer in het centrum zitten. Met speciale dagen als Shopping by Candlelight of de Melbuul’ndagen zit je er hier aan de Grotestraat Noord toch net buiten. Het is leuk om straks meer bij dat soort evenementen betrokken te zijn.”

 

De plannen om te verhuizen bestonden al eerder en diverse opties werden bekeken. “Soms moest er te veel aan een pand opgeknapt worden en soms was het voor ons gewoon te groot. We willen wel groeien, maar wel de gezelligheid, het huiselijke en het boetiekgevoel houden.” Het pand aan de Nieuwe Kerkstraat is 20 vierkante meter groter dan de huidige winkel en wordt momenteel helemaal opgeknapt. “Het perfecte pand op het perfecte moment”, jubelen Ursula en Alexandra.

 

‘Nieuw, fris en vooral gezellig’

“Spannend? Ja, natuurlijk! Maar we hebben er heel erg veel zin in. Zo’n verhuizing geeft weer nieuwe energie, een nieuwe impuls en veel nieuwe ideeën. Je moet ook blijven ondernemen, je constant onderscheiden en niet stilstaan.” Neemt niet weg dat ZóMooi vooral blijft zoals de klanten het gewend zijn. “We gaan vooral door op dezelfde voet. Misschien komen er één of twee merken bij, passend bij onze collectie, die stoer en vrouwelijk is. Nét even anders dan anders.”

 

Over de nieuwe inrichting wordt al enthousiast nagedacht. “Nieuw en fris, maar vooral ook gezellig. Dat is wat men van ons gewend is. We doen altijd ons stinkende best om de klant met een stralende glimlach op het gezicht te laten vertrekken.”

 

Opruiming

Tot aan de verhuizing wordt er flink opgeruimd. De huidige collectie gaat met kortingen tot 70 procent weg, om in februari met een hele nieuwe collectie een nieuwe start te maken aan de Nieuwe Kerkstraat. (AJ)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024