Plezier hebben in je werk? Ik help je graag!
JUDITH TAKENS START ALS LOOPBAANADVISEUR

Plezier hebben in je werk? Ik help je graag!

ADVERTORIAL. “Als je werkt met plezier, is dat prettig voor jou én je werkgever. Want een medewerker die goed op zijn plek zit, zal ook beter presteren. Maar soms moet je daarvoor dingen op een andere manier gaan doen.” Met dat doel moedigt Judith Takens als loopbaanadviseur mensen aan om te experimenteren met nieuw gedrag en ondersteunt ze hen bij alle stappen die ze moeten zetten om hun doel te bereiken. “Wat kun je en waarvan word je blij in je werk? Het is mooi om te zien wanneer mensen weer meer zelfvertrouwen krijgen en gaan geloven dat hun doel haalbaar is. Dat is waar ik het voor doe.”

 

Er is steeds meer vraag naar loopbaancoaching. Mensen merken dat hun werk een belangrijke invloed heeft op hun leven. Als het daar goed gaat, gaat het ook op andere vlakken goed. “Tijdens de coaching loop ik langs de zijlijn mee, maar de mensen die ik coach moeten het zelf doen. Aan het einde van een traject staan ze ook weer zelf aan het roer. Ze hebben dan een helder beeld van waar ze heen willen in hun loopbaan. Vaak hebben ze zelfs al met succes stappen gezet om daar te komen.”

 

Na bijna tien jaar als loopbaanadviseur in loondienst te hebben gewerkt, biedt Judith Takens nu haar diensten aan als zelfstandige. Vanaf mei 2017 kun je met al je loopbaanvragen bij haar terecht op haar kantoor bij Werving & Selectiebureau Twente XL, aan de Aanslagsweg 18 in Borne.

 

"Meer dan 80 % van de mensen die ik coach vindt binnen een half jaar een passende baan."

 

Outplacement (begeleiding van werk naar werk)

“Ik begeleid je bij alle stappen van de ene naar de andere werkplek. Of je nu te maken krijgt met een sollicitatiespeeddate, worstelt met het opstellen van je LinkedIn-profiel of een video moet insturen waarin je jezelf presenteert, ik help je ermee. Een goede medewerker ben je al. Ik zorg ervoor dat je daarnaast een heel goede sollicitant wordt. Het ‘Nieuwe Solliciteren’ is niet altijd even makkelijk, maar met mijn begeleiding zul je optimistisch blijven en doorgaan tot je dé baan gevonden hebt. Je kunt daarbij je voordeel doen met mijn beroepenkennis, netwerk, jarenlange ervaring in outplacementbegeleiding en kennis van de (Twentse) arbeidsmarkt.”

 

Loopbaanoriëntatie (ontdek welk werk echt bij je past)

“Heb je al een poosje het idee dat je niet meer op de juiste plek zit? Wil je iets anders, maar heb je geen idee in welke richting? Ik help je te vinden wat je zoekt.”

 

Coaching (als je bijvoorbeeld beter grenzen wilt leren stellen)

“Heb je een baan die bij je past, maar functioneer je niet zo goed als je graag zou willen? Dan onderzoeken we samen waar dat aan ligt en kijken we hoe je er een oplossing voor kunt vinden.”

 

Kennismaken?

“Heb jij ook een loopbaanvraag? Zoek je hulp bij solliciteren, of wil je ‘gewoon’ plezier in je werk? Twijfel niet: maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we of het klikt en hoe ik je verder kan helpen. Mail, bel of app gerust: contact@judithtakens.nl of 06 5121 5533.”

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina

De impact van corona op onderwijs

Op 15 maart besloot het kabinet dat onder andere alle scholen hun deuren moesten sluiten om de...
01-04-2020

Creatief met corona

De ‘intelligente’ lockdown, zoals premier Mark Rutte het maandag noemde, zet voor...
26-03-2020

Tetem lanceert Make-It@Home kits

De MaakLabs die Tetem organiseerde in diverse bibliotheken in Twente, waaronder in Borne, kunnen...
25-03-2020

Scholen en horeca dicht

Om de corona-crisis te beteugelen heeft het kabinet besloten om 18.00 uur vandaag alle...
15-03-2020

Twickel College alleen nog open voor opvang

Vanaf maandag is het Twickelcollege in Borne alleen nog open voor noodzakelijke opvang. De...
15-03-2020

Groot project duurzaamheid bij Twickel

Op het Twickelcollege aan de Welemanstraat hebben ongeveer 120 leerlingen van de tweede klassen...
06-03-2020