Gedeputeerde trakteert Team Nijhuis
EDDY VAN HIJUM VAN DE PROVINCIE OVERIJSSEL VERRAST SNELLE GROEIERS

Gedeputeerde trakteert Team Nijhuis

Het bedrijfsbezoek dat gedeputeerde Economie Eddy van Hijum van de Provincie Overijssel vrijdagmorgen bracht aan het online marketingbureau Team Nijhuis, stond al enige tijd op het programma. Het toeval wilde echter dat dit bezoek precies samenviel met de Dag van de Ondernemer. Voor Van Hijum reden een grote slagroomtaart mee te nemen om daarmee zijn waardering uit te spreken naar alle hardwerkende MKB-bedrijven in de provincie. “Jullie zorgen voor werkgelegenheid en groei. Daar mogen jullie trots op zijn.”

 

Het bezoek van de gedeputeerde past in de Bedrijventour 2018, die de Provincie maakt om te horen wat er zoal speelt en leeft. Vorig jaar bracht de gedeputeerde nog een bezoek aan Dutch Shape en Morselt Watertechniek in Borne. Vanmorgen was het dus de beurt aan Team Nijhuis, waar Gerben Lievers en Stefano Golia, beiden deel uitmakend van de directie, Van Hijum en wethouder Michel Kotteman een inkijkje gaven in de ontwikkeling van hun snelgroeiende onderneming.

 

Champions League

En dat het snel gaat, werd al evenzo snel duidelijk. Het bureau maakte jaren geleden de omslag van het aloude reclamebureau naar een online marketingbureau en realiseerde met 43 medewerkers het afgelopen jaar een omzetgroei van maar liefst 465 procent. “Met onze activiteiten spelen we nu al enkele jaren in de eredivisie”, aldus Lievers, “maar zo langzamerhand bereiken we het stadium van de Champions League.”

 

Een groei die onverminderd doorgaat, mede door extreem veel aandacht te besteden aan een optimale kwaliteit van de medewerkers. Golia: “We zetten veel in op opleiding en training van onze mensen, een proces dat eigenlijk nooit ophoudt. Multidisciplinaire teams in de verschillende sectoren zorgen ervoor dat we maximaal kunnen anticiperen op nieuwe ontwikkelingen, ontwikkelingen die zich in de digitale wereld razendsnel opvolgen.” Lievers verklapte de gedeputeerde en de wethouder ten slotte nog dat de huidige behuizing aan de Prins Bernardlaan volgend jaar weleens te klein zou kunnen worden en dat hij dus voorzichtig omziet naar een ruimer jasje. “Ik hoop toch wel in Borne?”, reageerde Kotteman lachend. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Lex Nijhuis, voorzitter BBO — 18 nov 2018
Gerben, Stefano, Jan en team: supermooi dat jullie dit elk jaar opnieuw maar weer ‘even’ voor elkaar krijgen, chapeau! Ik sluit mij uiteraard graag aan bij de woorden van onze wethouder, ook ik spreek graag de wens uit dat jullie je succesvol én in Borne blijven. Mocht ik iets kunnen betekenen dan weet je mij te vinden!

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023

Ook in 2024 werken als huishoudelijke hulp in...

ADVERTORIAL • Afgelopen jaar heeft de aanbesteding voor de Wmo huishoudelijke hulp...
14-12-2023